Big Brother -kisaaja Kevin pukeutuu hameisiin: ”Mua ei kiinnosta esiintyä heteronormatiivisten ulkonäkösääntöjen mukaan”

iltasanomat 11:25 19.09

Big Brotherista tuttu Kevin ja hänen ystävänsä Laura haluaisivat ihmisten lopettavan toisten ulkonäön mollaamisen. He toivoisivat ihmisten olevan armollisempia myös itselleen.


Timo putosi Big Brotherista - Tinderissä eteen tuli julkkiksille tuttu pulma

iltalehti 19:29 16.09

Timo joutui jättämään toisena asukkaana Big Brother -talon. 52-vuotias espoolainen Timo putosi eilen sunnuntaina Big Brotherista. Jo ennen taloon menoa hän oli kertonut harrastavansa Tinder-deittailua. Vuoden aikana hän on käynyt noin 50 kertaa treffeillä. Talosta päästyään Timo on ehtinyt avata puhelimensa ja tutkailla Tinderiä.


Häätö! Timo joutui jättämään BB-talon

iltalehti 22:15 15.09

Seuraava asukas häädettiin Big Brotherista. Big Brother -talosta putosi sunnuntai-iltana Timo. Kaikki ryntäsivät halaamaan Timoa, joka putosi pois kisasta. – Nähään jossain, käydään lasilla viiniä, muut sanovat Timolle halauksien kera.


Outo Big Brother -vilppiepäily: Nelonen tyrmää väitteet - peliyhtiö jatkaa tutkimuksia

iltalehti 17:35 10.09

Big Brotherista putosi sunnuntaina Emma, mutta jotain omituista tapahtui jo viime torstaina. Vedonlyöntiyritys Betsson kertoi aiemmin tänään poikkeuksellisesta vedonlyönnistä liittyen ensimmäiseen putoajaan Big Brotherissa. Emman lisäksi häätöäänestyksessä oli Tarina ja Timo mutta torstaista lähtien Emmaa alettiin pelaamaan ennen näkemättömän paljon. Peräti 97 prosenttia vedoista meni Emmalla. Itse häätöäänestys oli sunnuntaina, ja ensimmäinen putoaja oli kuin olikin Emma. Jotkut siis tienasivat jopa tuhansia euroja rahaa veikkaamalla oikein.


Big Brotherista pudotettu Emma suree putoamistaan: "Isä ei tiennyt, että menen taloon"

iltalehti 21:52 09.09

Big Brotherista ensimmäisenä kotiin lähetetty Emma kertoo Iltalehdelle fiiliksiään ohjelman jälkeen. Sunnuntaina Big Brother -talosta kotiin lähetetty Emma toivoi pidempää talovisiittiä. Hän ei olisi halunnut olla ensimmäinen häädetty. Pudotus ottaa edelleen päähän. – Harmittaa toki, sillä olisin halunnut jäädä, Emma kertoo nyt.


Big Brotherista ensimmäisenä häädetty murtui kyyneliin

stara 22:20 08.09

Suomen Big Brotherin viikko sitten alkaneen tuotantokauden ensimmäinen häätöäänestys on


Big Brother -kilpailija Jukan, 24, Tinder-treffit saivat painajaismaisen käänteen – ”Päädyimme sitten ojaan”

iltasanomat 22:07 01.09

Lappajärveläinen Jukka hakee Big Brotherista elämäänsä muutosta.


Tositv-tähti Marianne Kallio, 25, kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan: ”Pumppu pragaa”

iltalehti 20:25 31.07

Big Brotherista tuttu povipommi Marianne Kallio, 25, kertoo Facebookissa joutuneensa sairaalaan. Povipommi Marianne Kallio, 25, oli vastikään otsikoissa erottuaan kihlatustaan Nicistä. Nyt tositv-tähden terveys on oireillut, ja hän kertoi tänään Facebookissa joutuneensa Malmin sairaalaan. – Pumppu pragaa. Eli älkää ihmetelkö jos musta ei kuulu, kirjoitti Marianne Facebookissa ystävilleen.


Liana, 29, nousi julkisuuteen Big Brotherista ja Idolsista – nyt hän etsii tv:ssä isäänsä, jolla olikin salainen kaksoiselämä: tukena kuuluisa isoäiti

iltasanomat 07:28 27.05

Kadonneen jäljillä -sarjassa isäänsä etsivä Liana on tuttu Big Brotherista ja Idolsista. Myös hänen isoäitinsä, näyttelijä Liana Kaarina on monille tuttu kasvo.


Niko Saarinen tienaa tubettamisella jopa viisinumeroisia summia - yllättää varasuunnitelmalla: ”Tämä ei tule kestämään ikuisesti”

iltalehti 07:02 22.05

Realitytähti ja tubettaja Niko Saarinen, 32, on yksi suomalaisista ammattijulkkiksista. Hän tienaa elantonsa puhetyöläisenä ja esiintyjänä, mutta on tehnyt myös elämälleen varasuunnitelman. Niko Saarinen on Suomen ensimmäisiä reality-julkkiksia. Hän nousi koko kansan tietoisuuteen vuoden 2008 Big Brotherista. Tummapiirteinen, räväkkä ja suoria totuuksiaan laukova Niko jakoi välittömästi yleisön mielipiteet. Monelle julkihomo realitytähti oli vielä kymmenisen vuotta sitten liikaa, mutta vielä useampi rakasti hillitöntä persoonallisuutta, jolta saattoi odottaa mitä tahansa. Totuus on kuitenkin hyvin toisenlainen. Nyt 11 vuotta myöhemmin Niko Saarinen sanoo elävänsä hyvin rauhallista, seesteistäkin arkea, nauttii pienestä lähipiiristään ja on haaveillut vuosia kestävästä parisuhteesta, jota ei julkisuutensa takia ole löytänyt.


Eurooppaan – nämä Kansanedustaja Elina se mielessä välillä upea 2–0-voitto

Hot topics