Bruins-tähti Patrice Bergeron jälleen Selke Trophy -finalistina ? Siirtotakarajalla kaupattu Mark Stone on myös finalistien joukossa jatkoaika.com 11:30 18.04

Patrice Bergeron, Ryan O'Reilly ja Mark Stone ovat tämän kauden kolme Selke Trophy -finalistia.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Rantanen ja Hintz joukkueidensa sankareina jatkoaika.com 09:02 18.04

Boston Bruins ja Dallas Stars tasoittivat sarjansa 2–2:een, kun taas Colorado Avalanche siirtyi voiton päähän konferenssivälieristä. Suomalaisittain tunnelmaa nostattivat Mikko Rantasen ja Roope Hintzin kahden maalin iltapuhteet. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Tuukka Raskilla hikinen NHL-ilta – Boston ja Toronto järjestivät kymmenen maalin ilotulituksen, suomalaisvahti torjui lähes 40 kertaa MTV 07:01 18.04

Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs järjestivät yön NHL-kierroksella kunnon ilotulituksen, sillä joukkueet mättivät neljännessä pudotuspelikohtaamisessa yhteensä kymmenen osumaa. Bostonin Tuukka Rask torjui humat 38 kertaa.


"Se ei ollut jääkiekkoa" – Toronton huippusentterin törkytempusta mittava pelikielto NHL:ssä MTV 08:40 16.04

Toronto Maple Leafsin sentteri Nazem Kadri on asetettu pelikieltoon jääkiekon NHL:ssä. Hän joutuu olemaan sivussa Boston Bruinsia käytävän pudotuspelien avauskierroksen loppuun saakka. 


"Se ei ollut jääkiekkoa" – Toronton huippusentterin törkytemppu johti mittavaan pelikieltoon NHL:ssä MTV 08:38 16.04

Toronto Maple Leafsin sentteri Nazem Kadri on asetettu pelikieltoon jääkiekon NHL:ssä. Hän joutuu olemaan sivussa Boston Bruinsia käytävän pudotuspelien avauskierroksen loppuun saakka. 


Näkemys: Tyhmä, tyhmempi, Nazem Kadri jatkoaika.com 06:53 16.04

Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välinen pudotuspelisarja jatkui lauantai-iltana, kun kotijoukkue Bruins vyöryi vakuuttavaan 4?1-voittoon. Maple Leafs -hyökkääjä Nazem Kadrille illan ottelu oli kuitenkin täydellinen mahalasku. On ihme, jos 28-vuotias kanadalaishyökkääjä selviää kolmannen erän hölmöilystään lyhyellä pelikiellolla.


NHL-tähti hämmensi Tuukka Raskia – joutui maksamaan kovan hinnan säätämisestään MTV 20:47 14.04

Boston Bruins voitti lauantaina Toronto Maple Leafsin 4–1 ja tasoitti NHL:n ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjan 1–1:een. Bruinsin maalilla esiintyi Tuukka Rask, joka ei säästynyt ottelusta myöskään ilman mustelmia.


Pudotuspeliennakko: Bruinsilla on kaikki palaset kohdillaan, mutta spektaakkelia ei synny ilman Maple Leafsin ryhtiliikettä jatkoaika.com 10:00 11.04

Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs ovat jo pitkään voineet valmistautua viime kevään pudotuspelisarjansa uusintaan. Voimasuhteet ovat kuitenkin kääntyneet entistä vahvemmin bostonilaisten puolelle.


Tuukka Rask pönkittää Bostonin mahdollisuuksia NHL:n pudotuspeleissä – avauskierroksella reilusti suomalaisten kädenvääntöjä MTV 07:14 10.04

Jääkiekon NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella riittää suomalaisia. Itälohkossa Tuukka Raskin Boston Bruins kohtaa Kasperi Kapasen Toronto Maple Leafsin. Suomalaiskolmikon Carolina Hurricanes saa vastaansa hallitsevna mestarin.


Tilastoanalyysi: Lightningilla on hallussaan mestarisuosikin viitta ? Bruins ja Maple Leafs vastaavat Itäisen konferenssin herkkupalasta jatkoaika.com 07:00 10.04

NHL:n pudotuspelit alkavat keskiviikkona sekä Itäisen että Läntisen konferenssin osalta. Jatkoaika tarkastelee tilastoanalyysin muodossa Itäisen konferenssin joukkueita ja käsittelee ensimmäisen kierroksen pudotuspeliparien välisiä voimasuhteita.


NHL:n runkosarja päätökseen ? tässä pudotuspeliparit jatkoaika.com 10:12 07.04

NHL:n runkosarjan päättymisen myötä ensimmäisen kierroksen pudotuspeliparit ovat selvillä. Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs ovat vastakkain tässä vaiheessa viime kauden tapaan.


Lightning sivusi hurjaa ennätystä – Nikita Kutšerov rikkoi venäläispelaajien piste-ennätyksen jatkoaika.com 22:58 06.04

Tampa Bay Lightningin ja Nikita Kutšerovin runkosarja sai arvoisensa päätöksen, sillä ennätykset paukkuivat runkosarjan viimeisessä ottelussa Boston Bruinsin vieraana.


Tampa Bay sivusi komeaa NHL-ennätystä – myös hirmuvireinen venäläistähti kirjasi nimensä historiankirjoihin MTV 22:53 06.04

Tampa Bay Lightning päätti NHL:n runkosarjan komeasti, kun se kaatoi Boston Bruinsin 6-3-lukemin. Voiton myötä Tampa Bay sivusi NHL:n voittoennätystä.


NHL:n suomalaishyökkääjän odotetaan palaavan kaukaloon pudotuspeleissä – "Se olisi todella tärkeää meille" MTV 10:23 04.04

NHL-seura New York Islanders odottaa veteraanikeskushyökkääjä Valtteri Filppulan palaavan peleihin ensi viikolla alkaviin pudotuspeleihin mennessä. Filppulan kyynärpää yliojentui 19. maaliskuuta ottelussa Boston Bruinsia vastaan ja hän on sen jälkeen ollut sivussa seitsemästä pelistä.


NHL:n suomalaishyökkääjän odetetaan palaavan kaukaloon pudotuspeleissä – "Se olisi todella tärkeää meille" MTV 10:23 04.04

NHL-seura New York Islanders odottaa veteraanikeskushyökkääjä Valtteri Filppulan palaavan peleihin ensi viikolla alkaviin pudotuspeleihin mennessä. Filppulan kyynärpää yliojentui 19. maaliskuuta ottelussa Boston Bruinsia vastaan ja hän on sen jälkeen ollut sivussa seitsemästä pelistä.


Islanders odottaa Valtteri Filppulan palaavan pudotuspeleihin iltasanomat 10:06 04.04

Filppulan kyynärpää yliojentui 19. maaliskuuta ottelussa Boston Bruinsia vastaan.


Valtteri Filppula harjoitteli Islandersin mukana – seura odottaa suomalaisen kuntoutuvan pudotuspeleihin yle 10:02 04.04

Filppula loukkaantui maaliskuun 19. päivä Boston Bruinsia vastaan.


Huimaa! Aleksander Barkov sivusi Olli Jokisen ennätystä – seuraavaksi tähtäimessä Pavel Bure MTV 09:41 31.03

Jääkiekon NHL:n itälohkon pudotuspelien ulkopuolelle jäävän Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov saalisti yhden syöttöpisteen, kun Florida kukisti Boston Bruinsin 4–1. Barkov on summannut tällä kaudella pisteet 34+57=91, kun Floridalla on jäljellä kolme runkosarjaottelua.


Aleksander Barkov nousi sivuamaan Olli Jokisen huimaa ennätystä - loppukaudelle tarjolla iso porkkana iltalehti 07:57 31.03

Aleksander Barkov on ottanut tällä kaudella askeleen eteenpäin, vaikka Florida Panthers ei selviytynyt pudotuspeleihin. Viasatin kooste Floridan ja Bostonin ottelusta. Aleksander Barkov saalisti yhden syöttöpisteen, kun Panthers kukisti vieraskaukalossa Boston Bruinsin lukemin 4-1.


Huimaa! Aleksander Barkov sivusi Olli Jokisen ennätystä MTV 07:05 31.03

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov syötti päätöserässä joukkueensa viimeisen maalin, kun Florida otti jääkiekon NHL:ssä 4–1-vierasvoiton Boston Bruinsista.


Uutiset