Valtteri Bottas joutuu nyt kovaan testiin – ”Toivottavasti hän ei ajaudu syöksykierteeseen” iltalehti 10:55 12.06

Valtteri Bottaksen viikonloppu Montrealissa meni penkin alle. Valtteri Bottaksen kisa meni käytännössä pilalle jo lauantaina, kun hän epäonnistui aika-ajossa. Suomalainen lähti kisaan vasta ruudusta kuusi. – Se oli vain yksi virhe aika-ajoissa, eikä se ollut läheskään yhtä iso virhe kuin Lewis Hamiltonin, kun hän osui seinään perjantaina. Se kuitenkin ratkaisee, miten toivut virheistäsi, Sky Sportsin Martin Brundle toteaa.


F1-asiantuntijalta painava vaatimus Montrealissa epäonnistuneelle Valtteri Bottakselle – "Se ratkaisee" MTV 18:10 11.06

Valtteri Bottas koki mestaruustaistoonsa suuren kolauksen Montrealissa, kun hän jäi vasta neljännelle sijalle. Samalla suomalaisen tallitoveri Lewis Hamilton nousi korkeimmalle korokkeelle. Sky Sportsin F1-asiantuntija Martin Brundle esittää Bottakselle yhden vaatimuksen mestaruustaiston ylläpitämiseksi.


Valtteri Bottaksen kytkinongelma kuumensi F1-veteraanin – haluaa insinöörit, nörtit ja teinipojat pois radoilta iltasanomat 16:00 14.05

Martin Brundle on kyllästynyt tylsiin F1-kisoihin.


F1-asiantuntija vaikuttui täysin Valtteri Bottaksen hirmuvedosta - "Täytyy olla hänen parhaita kierroksiaan ikinä" MTV 19:39 11.05

Sky Sportsin F1-asiantuntija Martin Brundle vaikuttui toden teolla paalupaikalle hirmuajalla ajaneen Mercedeksen Valtteri Bottaksen kierroksesta.


Joka kolmas olla runsaita ovat yleisimmät syttymissyyt tulokas­sopimuksen

Uutiset