Jenkkihyökkääjä sopeutunut tehokkaasti Turkuun – saa kehut myös päävalmentajalta MTV 20:44 17.02

TPS kukisti Lukon 4-1 SM-liigan lauantain kierroksella. TPS:n tuore hankinta Zach Budish osui jo toisessa perättäisessä ottelussaan TPS:n riveissä.


Perrin mätti hattutempun - TPS:n kolmen vuoden putki Tapparaa vastaan jatkuu iltalehti 21:11 16.02

TPS on jo pitkään ollut vaikea vastustaja kahden edelliskauden mestarille Tapparalle eikä perjantai-illan liigaottelu ollut poikkeus sääntöön. TPS voitti 4-1 Eric Perrinin tehtyä kypärätempun. Voitto oli turkulaisille jo kuudes peräkkäinen Tapparaa vastaan. Voitolla TPS katkaisi Tapparan kuuden ottelun pituisen voittoputken ja nousi sen ohi toiseksi. Sen ulkomaalaiset olivat pelipäällä, Perrinin tehot olivat 3+1 ja Zach Budishin 1+1.


TPS tehottomana Lappeenrannassa - SaiPalle tärkeät pisteet iltalehti 21:19 13.02

Zach Budishilla vahvistunut TPS jäi SaiPan jalkoihin sputnikien ehjän kuusikymppisen myötä. SaiPa oli ottelun alussa hallitsevampi osapuoli. Isännät vyöryttivät hyökkäyksiä turkulaispäätyyn, mutteivät päässeet erityisen hyviin laukaisupaikkoihin. TPS laukoi omista paikoistaan SaiPaa selvästi ahkerammin ja merkkautti jo avauserässä SaiPan Frans Tuohimaalle 12 torjuntaa. Vieraiden maalilla torjuntavastuuta kantanut Rasmus Tirronen torjui avauserässä vain viidesti. Maalihanat avasi SaiPa-kapteeni Ville Koho, joka sai Kim Strömbergin syötön kulmasta parahultaisesti keskisektoriin. Vieraiden tasoitus kävi vain senttien päässä, sillä turkulaiset soittelivat tolppia avauserässä yhteensä kolmesti.


Zach Budishin TPS-debyytti päättyi tappioon – SaiPalle tärkeä kotivoitto iltasanomat 21:09 13.02

SaiPa otti tärkeän voiton TPS:stä. Joukkueet taistelevat tahoillaan tiukasti runkosarjan lopullisista sijoituksistaan.


TPS:n tuore vahvistus heti ykköskenttään – Kärpillä nuori debytantti kärkiottelussa MTV 12:57 13.02

Jukureista TPS:ään siirtynyt Zach Budish pääsee heti isoon rooliin uuden joukkueensa riveissä, kun TPS kohtaa SaiPan.


Budishin siirron takana taloudelliset syyt ja pelaajan tulevaisuus - "Tämä oli meille pitkällä tähtäimellä paras ratkaisu" jatkoaika.com 16:56 12.02

Mikkelin Jukurit tiedotti maanantaiaamuna, että toista kautta mikkeliläisryhmässä pelannut hyökkääjä Zach Budish siirtyy loppukaudeksi TPS:ään. Päätös yhdysvaltalaishyökkääjän siirrosta ei ollut helppo, mutta lopulta taloudelliset syyt saivat mikkeliläisryhmän myymään hyökkääjän.


Tyhjennysmyynti alkoi: TPS kaappasi Jukurien pisterohmun iltalehti 10:45 12.02

Jukureissa viimeiset puolitoista vuotta kiekkoillut Zach Budish siirtyy TPS:aan loppukaudeksi. Jenkkihyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 49 ottelussa tehot 15+17=32. - Zach on ollut tehokas pelaaja Liigassa viime kaudet. Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä keskellä, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki arvioi seuran tiedotteessa.


TPS hankki yhdysvaltalaisjärkäleen Mikkelistä jatkoaika.com 10:30 12.02

Zach Budish siirtyy Mikkelin Jukureista Turun Palloseuraan loppukauden kattavalla sopimuksella. 26-vuotias laituri oli Jukureiden toiseksi paras pistemies.


TPS nappasi Jukurien tehopelaajan iltasanomat 10:25 12.02

Zach Budish siirtyy Turkuun.


TPS nappasi Jukureiden tehohyökkääjän riveihinsä MTV 09:08 12.02

TPS on napannut itselleen Jukureiden tehohyökkääjän Zach Budishin. Yhdysvaltalaishyökkääjä on nakuttanut tällä kaudella 49 ottelussa tehot 15+17=32.


Tulihan se sieltä! Jukurit kukisti Lukko-mörkönsä iltalehti 22:13 01.02

Jukurit nappasi kauden avausvoittonsa Lukosta. Voittomaalikisaan venyneen ottelun ratkaisija oli Zach Budish. Jukurit oli ottelun avauserässä huomattavasti Lukkoa pirteämpi ja haastoi aktiivisesti hyökkäyspäässä raumalaispuolustajia. Lukon pelaaminen oli huolimatonta, mikä näkyi erityisesti joukkueen syöttöpelaamisessa.


KooKoon tappioputki katkesi - viisi maalia, tusina pistemiestä iltalehti 21:26 03.01

Seitsemän peräkkäisen tappion putki sai lopun, kun KooKoo löi värikkäiden vaiheiden jälkeen Jukurit 5-4. Pöytäkirjaan nimensä kirjasi peräti 12 kotijoukkueen pelaajaa. KooKoon edellinen voitto oli juuri Jukureista reilu kuukausi sitten. Jukureilla formi on viime aikoina ollut parempi, ja joukkue lähti peliin hyvällä itseluottamuksella. Turo Asplundin, Teemu Suhosen ja kultakypärä Zach Budishin maaleilla johto oli sarvipäille ensimmäisen erän jälkeen 0-3.


Uutiset