Komissio vie Suomen EU:n tuomioistuimeen – Ahvenanmaa ongelmana iltasanomat 13:12 07.12

EU-komissio on päättänyt nostaa kanteen Suomea, Bulgariaa ja Kreikkaa vastaan EU:n tuomioistuimessa.


FIBA varmisti kesän 2018 nuorisomaajoukkuekisojen isännät suomikoris 20:42 06.12

FIBA Europe teki viikonlopun aikana päätöksen ensi maajoukkuekesän 2018 turnausisännistä. Sudenpennut matkustavat ensi kesänä Bulgariaan, Latviaan, Bosnia-Hertsegovinaan, Itävaltaan ja Montenegroon. Suomen 18-vuotiaat pojat pelaavat ensi...


Susijengin tähtien seurajoukkueilla kulkee takkuisasti uusisuomi 12:01 02.12

Suomen miesten koripallon tason nousu näkyy siinäkin, että suomalaispelaajia on kelvannut maailman kovimpiin liigoihin. Maajoukkueen kannalta vaikutukset ovat negatiivisiakin. Seurajoukkuevelvoitteiden takia Lauri Markkanen, Petteri Koponen ja Sasu Salin eivät olleet käytössä MM-karsinnoissa Bulgariaa ja Tshekkiä vastaan.


Susijengin sensaatiopelaaja Ylelle: ”Ei voi kuin olla tyytyväinen” iltalehti 21:43 24.11

Antti Kanervo painoi seitsemästä pelitilanneheitostaan kuusi pussiin Bulgariassa Suomen MM-karsinta-avauksessa. Kun takamiehet Petteri Koponen ja Sasu Salin jäivät Euroliiga-kiireidensä vuoksi sivuun Bulgaria-ottelusta heittokäsitä tarvittiin kolmosen kaarelle. Sellainen löytyi 28-vuotiaasta Antti Kanervosta, Helsinki Seagullsin heittävästä takamiehestä. Bulgariaa vastaan kuudetta maaotteluaan pelannut Kanervo upotti 18 pistettä ja oli Suomen toiseksi kovin pussittaja 20 pinnan Jamar Wilsonin jälkeen.


Susijengillä oli vaikeaa, voitto tuli silti – mutta näin ei voi jatkua iltasanomat 21:11 24.11

Suomi oli alussa isoissa vaikeuksissa Bulgariaa vastaan, mutta lopussa helpotus seisoi, kirjoittaa Petri Seppä Botevgradista.


Brittilehti: Madeleine McCannin tapauksen tutkinnassa uusi käänne – poliisi käänsi katseen Bulgariaan iltasanomat 02:34 05.11

The Sunin mukaan tutkijat haluaisivat kuulla tuomitun pedofiilin leskeä.


Uutiset