F1-yllätys: Max Verstappen solmi jatkosopimuksen ongelmien kanssa rypeneen Red Bullin kanssa iltalehti 18:03 20.10

Max Verstappen ja Red Bull ovat sopineet yhdestä lisävuodesta jo voimassa olleeseen sopimukseensa. USA:n GP:n ennakkovideo Tuore sopimus pitää nuoren hollantilaisen Red Bullin riveissä kauden 2020 loppuun saakka.


Pohjois-Korea vaatii Australiaa etääntymään Yhdysvalloista iltalehti 04:54 20.10

Australian hallitus kertoo saaneensa Pohjois-Korealta kirjeen, jossa vaaditaan Australiaa ottamaan etäisyyttä Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin hallintoon. Asiasta uutisoi muun muassa BBC. Kirjeessä Pohjois-Korea tuomitsee Trumpin varoituksen siitä, että Yhdysvallat tuhoaisi Pohjois-Korean, jos maa joutuisi puolustamaan itseään. Australian pääministerin Malcolm Turnbullin mukaan Pohjois-Korean lähettämä dokumentti on osoitus siitä, että diplomaattinen paine Pohjois-Koreaa kohtaan on toiminut. Turnbull kuitenkin kuvailee kirjettä pääasiassa paasaukseksi ja kertoo dokumentin sisältävän vanhaa retoriikkaa.


Bundesliiga: Uskottava se on – RB Leipzig on todella kova! iltasanomat 22:56 17.10

Viime kaudella RB Leipzig yllätti kaikki ja sijoittui heti Bundesliigaan noustuaan toiseksi. Tällä kaudella merkkejä tason pudotuksesta ei ole näkynyt, vaan Red Bullin tukema joukkue kuuluu yhä ansaitusti sarjan kärkijoukkueisiin. Lauantaina suupalaksi joutuu Stuttgart.


Uutiset