Lauri Markkasen vaivat pakottavat hänet jälleen sivuun - ”Joskus se vain iskee, terävästi” iltalehti 06:41 15.03

Lauri Markkanen joutuu huilaamaan myös seuraavan Chicago Bulls -ottelun. Markkanen oli sivussa, kun Bulls kohtasi Los Angeles Clippersin. Chicago Tribunen mukaan suomalainen ei pelaa myöskään seuraavassa ottelussa, perjantain vastaisen yön Memphis Grizzlies -pelissä. - Melko ärsyttävää. Tämä johtuu luultavasti siitä, että kehoni ei ole tottunut pelaamaan näin paljon otteluita. Se on jotain, mihin pitää totutella, Markkanen sanoi Tribunen mukaan.


Selkä vaivaa Lauri Markkasta - peli jää väliin: ”Joskus se iskee terävästi” iltalehti 00:37 15.03

Chicago Bullsin Lauri Markkanen joutuu jättämään väliin toisen ottelun peräkkäin. Lauri Markkanen kärsii selkävaivoista. Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg ei pitänyt vammaa vakavana. Hän kertoi Chicago Tribunelle, että kyse on lihaksistosta, ei rakenteellisesta vammasta. Bulls matkusti keskiviikkona Memphisiin. Markkanen jäi Chicagoon. Hän ei pelannut edellisessä ottelussa, jonka Chicago hävisi Los Angeles Clippersille.


Markkanen sivussa "selkävaivojen takia" – Chicago hävisi NBA:ssa MTV 10:43 14.03

Lauri Markkanen ei ollut kokoonpanossa, kun Chicago Bulls kärsi 106-112-kotitappion Los Angeles Clippersille.


Lauri Markkanen jätti Bullsin pelin väliin - ”Hänestä tuntui hyvältä lämmittelyissä, mutta sitten kivut alkoivat punttisalilla” iltalehti 06:34 14.03

Lauri Markkanen ei pelannut, kun Chicago Bulls hävisi Los Angeles Clippersille pistein 106-112. Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kertoi Markkasen kärsineen selkäkivuista. - Laurin kanssa mennään päivä kerrallaan. Hänellä on ollut hieman kipuja selässään viimeisten muutaman päivän ajan, Hoiberg kertoi Chicago Tribunen mukaan.


Lauri Markkanen jätti illan ottelun väliin selkäongelmien takia iltasanomat 05:49 14.03

Ilman Lauri Markkasta pelannut Chicago Bulls hävisi kotikentällään.


Lauri Markkanen keräsi 19 pistettä, Chicago Bulls löi Atlanta Hawksin iltasanomat 09:34 12.03

Markkanen otti kahdeksan levypalloa.


Markkanen mätti 19 pistettä NBA:ssa – katso videot hurjista donkeista MTV 07:12 12.03

Lauri Markkanen ei esittänyt ihmeitä, mutta viimeisteli silti 19 pistettä, kun Chicago Bulls kaatoi NBA:n itäisen konferenssin jumbojoukkueen Atlanta Hawksin lukemin 129-122.


Kommentti: Lauri Markkasen seura sai varoituksen taktikoinnista – Bullsin vastaus osoittaa suoranaista halveksuntaa liigaa kohtaan iltasanomat 06:30 12.03

Chicago Bulls leikkii tulella. Sen taktiikka on täysin ymmärrettävä, mutta raja on tulossa vastaan, kirjoittaa Janne Oivio.


Bulls voittoon, Markkanen keräsi 19 pistettä iltasanomat 00:16 12.03

Markkanen otti kahdeksan levypalloa.


Chicago Bulls voitti - Markkaselle 19 pistettä iltalehti 23:50 11.03

Atlanta Hawks taipui Chicago Bullsille sunnuntaina kotiareenallaan. Chicago Bulls voitti Atlanta Hawksin sunnuntaina tuloksella 129-122. Lauri Markkanen pelasi 29 minuuttia, teki ottelussa 19 pistettä sekä otti kahdeksan levypalloa. Bullsin paras pistemies oli Zach LeVine 21 pisteellä.


Lauri Markkanen sai Bullsin fanit tekemään täyskäännöksen - kokenut jenkkitoimittaja: ”He suorastaan söivät Laurin kädestä” iltalehti 11:59 11.03

Lauri Markkasta tarkasti seuraava Chicago Tribunen koripallotoimittaja K.C. Johnson kertoo asennemuutoksesta. Videolla Lauri Markkasen tunnelmia helmikuussa New Orleansissa pelatun ottelun yhteydessä. Markkaseen suhtautuminen oli Chicagossa kauden alla varsin penseää, sillä nuorukaista pidettiin pehmeänä eurooppalaispelaajana. Myös tähtipelaaja Jimmy Butlerin kauppa, jossa Markkanen seuraan saapui, harmitti Chicago Bullsin kannattajia.


Chicago Bullsin päävalmentaja: ”Lauri Markkasen mielenlaatu jotain erityistä” uusisuomi 10:49 10.03

Koripallon NBA:n 1990-luvun mahtiseura Chicago Bulls on nykyään liigan alakastin seuroja. Pudotuspeleissä Chicagoa ei tulla näkemään tällä kaudella, mutta tulokset eivät sentään ole niin kehnoja kuin pelättiin.


Lauri Markkaselle puolustuspuhe valmentajalta – "Hän ei ole koskaan joutunut tällaiseen" MTV 08:45 10.03

Lauri Markkanen jäi kuuteen pisteeseen, kun Chicago Bulls rähmi vieraskentällä 83-99-tappion koripallon NBA-liigassa.


Chicago Bullsille vierastappio Detroitista, Markkaselle kuusi pistettä iltasanomat 04:42 10.03

Suomalaistulokas sai tililleen kahdeksan levypalloa.


Lauri Markkanen takoi komeat pisteet – oli Chicago Bullsin tehokkain iltasanomat 07:51 08.03

Markkanen kahmi kuusi levypalloa.


Lauri Markkanen mätki donkkeja sisään – parhaat pisteet liki kahteen kuukauteen MTV 06:23 08.03

Lauri Markkanen teki 22 pistettä ja otti kuusi levypalloa Chicago Bullsin kukistaessa koripallon NBA:n häntäpään kohtaamisessa Memphis Grizzliesin 119-110.


Markkanen löysi pelivireen vaisun ottelun jälkeen - heitti komeat 22 pistettä iltalehti 05:47 08.03

Chicago Bullsin Lauri Markkanen löysi pelivireen vaisun edellisen ottelun jälkeen. Markkanen oli joukkueensa tehokkain pelaaja, kun Bulls löi Memphis Grizzliesin 119-110. Markkanen heitti 22 pistettä ja kahmi kuusi levypalloa. Suomalaisen kolmen pisteen heitot upposivat 33,3 prosentin tarkkuudella (2/6).


NBA jyrähti Lauri Markkasen Bullsin toiminnasta - seura joutui taipumaan iltalehti 11:23 07.03

NBA:n kuohuttavin puheenaihe viime aikoina on ollut joukkueiden tankkaus. Tankkauksella tarkoitetaan tilannetta, jossa joukkuetta heikennetään tahallisesti peluutuksella tai muilla keinoin siten, että se häviää otteluita selvästi enemmän kuin voittaa. Tappioiden tuoma heikko runkosarjasijoitus auttaa puolestaan saamaan hyvän varausvuoron kesän varaustilaisuudessa. Tankkaus on kiusallinen asia NBA:lle, koska se paljastaa liigan järjestelmässä valuvian. Pahimmillaan liigalla on näyttää tv-yleisölle surkeaa tuotetta, kun se näyttää otteluita, joissa molempia joukkueita hyödyttää häviäminen.


Markkasen joukkueelle varoitus – "tahalliselle häviämiselle" tultava loppu MTV 11:08 07.03

NBA on antanut varoituksen Lauri Markkasen edustamalle Chicago Bullsille, että otteluiden tahallinen häviäminen paremman varausvuoron toivossa ei käy.


Chicago Bulls ja Lauri Markkanen toteuttivat vaikeasti sairaan Bulls-fanin toiveen MTV 11:58 06.03

NBA-seura Chicago Bulls toteutti maanantaina yhteistyössä Make-A-Wish Foundation -järjestön kanssa yhden Bulls-fanin haaveen. Myös Bullsin suomalaispelaaja Lauri Markkanen oli mukana tempauksessa.


Uutiset