Patrik Laine ja Lauri Markkanen loivat siteen Pohjois-Amerikassa - näin nuorten tähtien ystävyys sai alkunsa: ”Laittoi yksityisviestin” iltalehti 07:10 22.04

Suomen urheilun kenties seuratuimmat tähdet Lauri Markkanen ja Patrik Laine tutustuivat Pohjois-Amerikassa Näin sujui Lauri Markkasen tulokaskausi. Toukokuussa 21 vuotta täyttävä Markkanen aloitti syksyllä ensimmäisen kautensa maailman kovimmassa koripallosarjassa NBA:ssa Chicago Bullsin joukkueessa.


Lauri Markkanen kertoi penkkipunnerruspainonsa - näin NBA-pelaaja treenaa kuntosalilla iltalehti 16:03 20.04

NBA-seura Chicago Bullsia edustava Lauri Markkanen treenaa kesällä pysyäkseen ehjänä ja saadakseen räjähtävyyttä. Näin sujui Lauri Markkasen tulokaskausi. Hienon tulokaskauden koripallon NBA:ssa pelannut Markkanen lensi Suomeen nopeasti sen jälkeen, kun Bullsin kausi päättyi Suomen aikaa viime viikon torstaina.


Kuva: Lauri Markkanen juhli Verna-rakkaan syntymäpäiviä Helsingissä - julkaisi myös kuvan upeasta Mersustaan! iltalehti 15:41 14.04

Lauri Markkanen on tehnyt ainakin hetkellisen paluun koti-Suomeen uransa ensimmäisen NBA-kauden jälkeen. Markkasen Chicago Bullsin kausi päättyi odotetusti runkosarjaan, mutta suomalainen ehti tehdä lähtemättömän vaikutuksen tunnetusti vaativaan chicagolaisyleisöön. Huippuluokan kaukoheittäjäksi profiloitunut Markkanen lukeutui seuransa ehdottomiin avainpelaajiin läpi koko kauden. Markkanen ja hänen Verna-vaimonsa ovat olleet Helsingissä juhlistamassa jälkimmäisen syntymäpäiviä. NBA-tähti julkaisi kuvan rakkaastaan ja toivotti sen yhteydessä tälle rakkaudentäyteistä syntymäpäivää.


Tämän vuoksi Lauri Markkasen Bulls oli rakennettu häviämään - viisi parasta lahjakkuutta voivat kaikki mullistaa koko NBA-seuran tulevaisuuden iltalehti 14:46 13.04

Chicagossa järjestetään Bullsin kannalta erittäin tärkeä arvonta. Kun Bullsin kausi on paketissa, Chicagossa kaikki katseet ovat jo kääntyneet ensi tiistaihin. Silloin kaupungissa järjestetään koko kauden fanien odottama NBA draft lottery eli varaustilaisuuden vuoronumeroiden arvonta. Varsinainen varaustilaisuus on Suomen aikaa varhain juhannusaattona New Yorkissa.


Näin lähellä Lauri Markkanen on NBA:n vuoden tulokkaan titteliä - ”Hän ylitti kaikki odotukseni” iltalehti 12:49 13.04

Lauri Markkasen ensimmäinen NBA-kausi paketoitui Suomen aikaa torstain vastaisena yönä, kun Chicago Bulls hävisi Detroit Pistonsille. Bullsin suomalaistulokas pelasi kauden aikana 68 ottelua ja summasi niissä keskimäärin 15,2 pistettä ja 7,5 levypalloa ottelua kohden. - Hän ylitti kaikki odotukseni. Hän on pelaaja, jonka varaan voimme rakentaa juuri haluamallamme tavalla. Olemme onnekkaita, Chicago Bullsin seurapomo John Paxson hehkutti torstaina chicagolaislehdistölle.


"Sinä olet tulevaisuus!" – Lauri Markkaselle hätkähdyttävä kunnianosoitus MTV 07:13 12.04

Chicago Bullsin kausi koripallon NBA:ssa oli valtava pettymys, mutta Lauri Markkanen teki tulokaskaudellaan valtavan vaikutuksen chicagolaisiin.


Lauri Markkanen päätti kautensa komeaan ennätykseen MTV 06:46 12.04

Lauri Markkasen NBA-tulokaskausi tuli päätökseen viime yönä Suomen aikaa. Markkanen oli Chicago Bullsin tehokkain mies tappioon päättyneessä runkosarjan viimeisessä ottelussa.


Markkanen rikkoi ennätyksen Bullsin kauden päätöspelissä – ”Lauri on ollut loistava” iltasanomat 05:46 12.04

Suomalaispelaaja sai nimiinsä seuran tulokkaiden kolmosennätyksen.


Mykistävää menoa! Lauri Markkanen nousi Michael Jordanin rinnalle - ”Ei yllätä” iltalehti 06:35 10.04

Chicago Bulls hävisi viime yönä Brooklyn Netsille 105-114. Lauri Markkanen teki ottelussa 10 pistettä ja keräsi kuusi levypalloa. Niinpä suomalainen rikkoi Bullsin mukaan 1000 pisteen ja 500 levypallon haamurajat. Vastaaviin lukemiin tulokaskaudella on yltänyt ainoastaan Michael Jordan, Elton Brand ja Dave Greenwood.


Lauri Markkaselta huimia lukemia – samaan kerhoon Michael Jordanin kanssa MTV 06:09 10.04

Suomalainen NBA-pelaaja Lauri Markkanen nousi 1 000 pisteen ja 500 levypallon saldollaan Chicago Bullsin tulokastilastoissa samaan kerhoon legendaarisen Michael Jordanin kanssa.


Hyvävireinen Lauri Markkanen sivussa Bullsin tappiossa – "Haluamme varmistaa, että hän pysyy kunnossa" iltasanomat 09:21 08.04

Chicago Bulls hävisi Brookyln Netsille ilman Lauri Markkasta.


Hellyttävä video: Markkanen-huuma jatkuu Chicagossa – faneja vauvasta vaariin MTV 18:40 07.04

Lauri Markkanen on pelannut hienon tulokaskauden NBA-seura Chicago Bullsin riveissä. 1990-luvulla peräti kuusi NBA:n mestaruutta voittaneella seuralla on runsaasti faneja suurkaupungissa.


Markkasen heittokäsi jälleen kuumana MTV 07:14 07.04

Koripallon NBA-joukkue Chicago Bullsin suomalaistulokas Lauri Markkanen heitti 20 pistettä, kun Bulls hävisi liigan kärkijoukkueisiin lukeutuvalle Boston Celticsille pistein 104–111.


Lauri Markkasella upea kevät uusisuomi 11:23 04.04

Chicago Bulls ei ole koripallon NBA:ssa lähelläkään pudotuspelipaikkaa, mutta Lauri Markkanen on menestynyt ensimmäisellä NBA-kaudellaan odotuksia paremmin. Tiistaina Markkanen oli jälleen Bullsin paras pistemies, kun seura otti kolmannen perättäisen voittonsa.


No nyt on aikamoinen pituusero — Ilona Hedberg julkaisi hauskan yhteiskuvan koripalloilija Lauri Markkasen kanssa iltalehti 07:41 04.04

Chicagossa lomaileva Ilona Hedberg pääsi yhteiskuvaan suomalaisen koripallotähden kanssa. Stand up -koomikko Sami Hedbergistä eronnut Ilona Hedberg on julkaissut hauskan yhteiskuvan koripalloilija Lauri Markkasen kanssa. Chicagossa lomaileva Ilona julkaisi aiemmin kuvan, jossa poseeraa Chicago Bullsin koripallopaita päällä ja Suomen lippu käsissään.


Eronneet Sami ja Ilona Hedberg yhtä aikaa lomalla Chicagossa iltalehti 21:36 03.04

Stand up -koomikko Sami Hedberg ja hänen entinen vaimonsa ovat jakaneet Instagramissa lomapäivityksiään USA:sta. Stand up -koomikko Sami Hedberg ja vaimo Ilona kertoivat tammikuussa eroavansa. Vuonna 2013 avioitunut pari ehti olla yhdessä lähes kymmenen vuotta. Erosta huolimatta entinen pari vaikuttaa olevan hyvissä väleissä, sillä he lomailevat parhaillaan kumpikin USA:n Chicagossa. Tiedossa ei ole, lomaileeko pari kahdestaan, mutta he ovat käyneet kumpikin samassa Chicago Bullsin koripallopelissä. Sami Hedberg julkaisi eilen maanantaina Instagramissa videon Lauri Markkasen tähdittämän joukkueen matsista. Samin kasvot vilahtavat videon lopussa.


Lauri Markkasella komea ilta NBA:ssa uusisuomi 10:05 02.04

Lauri Markkanen oli Chicago Bullsin paras pistemies koripallon kovimmassa sarjassa NBA:ssa sunnuntaina. Toisen peräkkäisen voittonsa ottanut Chicago jyräsi Washington Wizardsin kotonaan 113-94.


Lauri Markkasen heittokäsi kuumana – kentän pistekunkku! MTV 07:59 02.04

Chicago Bullsin Lauri Markkanen oli loistavalla pelipäällä, kun joukkue otti 113-94-kotivoiton Washington Wizardsista koripallon NBA:ssa Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä.


Lauri Markkanen ilmiliekeissä Bullsin voitossa - nyt upposi kolmosen kaaren takaa! iltalehti 07:54 02.04

Lauri Markkanen oli Chicago Bullsin paras pistemies, kun joukkue nappasi toisen perättäisen voittonsa. Markkanen pussitti yhteensä 23 pistettä, kun Bulls jyräsi Washington Wizardsin pistein 113-94 sunnuntaina Chicagossa. Suomalaislaiturin pisteistä 15 tuli kaaren takaa eli kolmen pisteen heitoilla, joita Bulls-pelurit upottivat muutenkin urakalla - yhteensä 18 kappaletta.


Lauri Markkanen jälleen joukkueensa paras pistemies – Bulls upotti Wizardsin iltasanomat 07:41 02.04

Voitto oli Bullsin kauden 26.


alkoi rajusti – haastettiin oikeuteen huippupakin joukkue Ruotsin turnausviikolle muun muassa Iranista pormestari Tämä tapahtumista sen vuoksi työmarkkinatuen turvallisuuden ministeri Tapaus uudestaan tiistaina – ei tiedossa

Uutiset