Kimi Räikkönen kertoi CMorelle lopun ongelmistaan: ”En usko, että olisi ollut mitään tehtävissä” iltalehti 11:38 14.04

Kimi Räikkönen oli yhdeksäs Kiinan GP:ssä. Kimi Räikkönen pääsi matkaan 13. ruudusta. Hän nousi heti startissa yhden sijan ja nousi vähitellen parhaimmillaan jopa viidenneksi. Lopulta Räikkönen joutui taistelemaan jopa takaisin kymmenen parhaan joukkoon ja hän teki loistavaa työtä ohittaen Kevin Magnussenin heti varikkopysäytyksen jälkeen. – Auto tuntui aika hyvältä verrattuna eiliseen. Jostain syystä eturenkaat lakkasivat toimimasta, muuten olisi voinut yrittää ohitusta lopussa, Räikkönen aloitti CMoren haastattelussa.


Huima putki meni poikki – Kimi Räikkönen kommentoi yllättävää tilannetta CMorelle: ”En tiedä, mitä tapahtui” iltalehti 10:42 13.04

Kimi Räikkösen uskomaton aika-ajoputki meni poikki. Suomalaiskonkari oli selviytynyt ennen Kiinan GP:tä 53 kertaa putkeen aika-ajon viimeiseen osioon, mutta Shanghaissa Räikkönen jäi sijalle 13. Huiman putken katkeaminen ei näyttänyt juuri harmittavan Räikköstä CMoren haastattelussa.


Mervi Kallio repesi nauruun kesken CMoren F1-lähetyksen: Niki Juusela ja Toni Vilander hirnuivat kaksimieliselle kommentille – "Kundit, hei" iltalehti 10:38 01.04

Mervi Kallio piti pakkansa hienosti kasassa Toni Vilanderin ja Niki Juuselan virnuilusta huolimatta. Suomen F1-lähetyksistä vastaavan CMore-kanavan loppujuonto oli mennä täysin pipariksi, kun ratatoimittaja Mervi Kallio paketoi kisan tapahtumia ja sekosi hieman sanoissaan kuvaillessaan Sebastian Vettelin tuntemuksia. – Hän sanoi vain, että oma ajovirhe, ja herpaantui tossa tota, kun Lewis Hamilton painoi takaa... Painosti takaa. Ja kyllä hän oli sellainen, ei voi sanoa katuvainen, mutta lyhytsanainen, Kallio summasi ja naureskeli itsekin sanoilleen.


Uutiset