MT: Muumikahvilasta tehty rikosilmoitus – omistajat rajuissa riidoissa MTV 19:39 12.07

Muumikahvilaketjua pyörittävällä Cafe of cartoons -yhtiöllä on rajujen velkojen ohella myös tilit tarkastamatta, Maaseudun tulevaisuus kertoo.


Happoradio-laulaja Aki Tykki haluaa auttaa musiikillaan: "Alkuperäinen sysäys oli, että vi**u miten siistiä" mtv 11:12 30.06

Aki Tykki paljastaa Cafe Lanzarote -podcastissa haluavansa auttaa musiikillaan, mutta auttamishalu on syntynyt vasta menestyksen jälkeen.


Juha Tapio aikoi lopettaa kahdesti: "Jos laulujen tekeminen loppuu, niin sitten loppuu urakin" mtv 16:31 05.04

Juha Tapio on kertonut aikoneensa lopettaa uransa 1,5 vuotta sitten. Laulaja paljastaa Cafe Lanzarote -podcastissa, että hän oli vähällä lopettaa jo kerran aiemminkin.


Cafe Lanzarote: Juha Tapion yllätyspaljastus - teki lopettamispäätöksen ennen menestyshittiään Kaksi puuta iltalehti 15:43 05.04

Kymmenen vuotta sitten laulaja Juha Tapio kantoi kultalevynsä varastoon, ja päätti lopettaa muusikon uransa. Laulaja Juha Tapio kertoo haastattelussa uransa dramaattisesta hetkestä. Nimittäin kymmenen vuotta sitten hän päätti lopettaa uransa. Syynä dramaattiseen päätökseen oli se, että laulunteko takkusi.


epäili Trumpin kampanja-avustajaa kesäteatterissa Laukaassa –

Uutiset