Päivi Räsänen oli lähellä menettää kävelykykynsä 10 vuotta sitten – olisi halvaantunut ilman leikkausta mtv 12:11 27.08

Kansanedustaja Päivi Räsänen kertoo Cafe Lanzarote -podcastissa lähes halvaantuneensa 10 vuotta sitten.


Johanna Pakonen avautuu keikkojen vähäisyydestä: "Tämä on nyt tosi pahasti jämähtänyt" mtv 17:30 12.08

Tangokuningatar Johanna Pakonen avautuu Cafe Lanzarote -podcastissa uransa jämähtäneen pahasti paikoilleen.


Suomalaisyhtiön hittituotteen etiketti kopioitiin Portugalissa – ”Ei aavistustakaan, mitä niissä pulloissa on” uusisuomi 19:47 01.08

Portugalilainen yritys on kopioinut suomalaisen Kyrön Distilleryn etiketin pulloihinsa. Kopiointi kävi ilmi, kun Pohjois-Portugalissa majaansa pitävä Café Toca oli ilmoittanut Napue Ginin ulkoasua varsin suoraviivaisesti kopioivan tuotteensa ICSEA-nimiseen kilpailuun, jonka voittaja ratkeaa marraskuussa.


MT: Muumikahvilasta tehty rikosilmoitus – omistajat rajuissa riidoissa MTV 19:39 12.07

Muumikahvilaketjua pyörittävällä Cafe of cartoons -yhtiöllä on rajujen velkojen ohella myös tilit tarkastamatta, Maaseudun tulevaisuus kertoo.


Happoradio-laulaja Aki Tykki haluaa auttaa musiikillaan: "Alkuperäinen sysäys oli, että vi**u miten siistiä" mtv 11:12 30.06

Aki Tykki paljastaa Cafe Lanzarote -podcastissa haluavansa auttaa musiikillaan, mutta auttamishalu on syntynyt vasta menestyksen jälkeen.


Juha Tapio aikoi lopettaa kahdesti: "Jos laulujen tekeminen loppuu, niin sitten loppuu urakin" mtv 16:31 05.04

Juha Tapio on kertonut aikoneensa lopettaa uransa 1,5 vuotta sitten. Laulaja paljastaa Cafe Lanzarote -podcastissa, että hän oli vähällä lopettaa jo kerran aiemminkin.


Cafe Lanzarote: Juha Tapion yllätyspaljastus - teki lopettamispäätöksen ennen menestyshittiään Kaksi puuta iltalehti 15:43 05.04

Kymmenen vuotta sitten laulaja Juha Tapio kantoi kultalevynsä varastoon, ja päätti lopettaa muusikon uransa. Laulaja Juha Tapio kertoo haastattelussa uransa dramaattisesta hetkestä. Nimittäin kymmenen vuotta sitten hän päätti lopettaa uransa. Syynä dramaattiseen päätökseen oli se, että laulunteko takkusi.


Kavalluksesta syytetyn pari asuu saunatuvassa, raiskanneen opettajansa Ruotsissa yötä Oulussa

Uutiset