Onko tämä Vain elämää -kauden kovin veto? Pepe Willbergin esitys hurmaa beatboxauksella ja a capellalla: ”En tiedä, itkeäkö vai nauraa!” iltasanomat 20:44 05.10

Pepe Willbergin tulkinta Tuure Kilpeläisen Ystävänpäivä-kappaleesta yllättää todenteolla.


Davide syöksyi Genovan turma­sillalta autoineen alas – onnekas tapahtuma pelasti: ”Se oli shokeeraavaa” iltasanomat 21:32 15.08

Davide Capello pelasi vuosituhannen alkupuolella Cagliarin joukkueessa.


Entinen jalkapalloilija syöksyi sillan mukana Italian turmassa, kun tie romahti edessä: "Se oli kuin elokuvasta, se oli maailmanloppu!" MTV 14:34 15.08

Italian korkeimman sarjatason Serie A:n entinen jalkapalloilija Davide Capellon kertoo olleensa romahtaneella sillalla ja kuvailee tapahtumia kaoottisiksi.


Entinen huippumaalivahti putosi 45 metriä Genovan sillan romahtaessa, kymmeniä kuoli – "Ihme, että olen elossa" MTV 13:11 15.08

Entinen Serie A- ja Italian nuorten maajoukkuemaalivahti Davide Capello, 33, selvisi hengissä moottoritiesillan romahtamisesta Italian Genovassa. Capellon auto oli pudonnut turmassa noin 45 metriä, kun pääosa sillasta romahti tietason alapuolella kulkevien raiteiden päälle.


Valkohai säikäytti miehen pahanpäiväisesti – tutkija oli lähellä päätyä hain kitaan MTV 06:41 10.08

Meribiologi Greg Skomal joutui Massachusettsin Cape Codilla todistamaan hetkeä, mitä monet näkevät elämänsä aikana korkeintaan elokuvissa.


Valmentajalegendalta kova kommentti Cristiano Ronaldosta ja Lionel Messistä MTV 14:05 17.06

Valmentajalegenda Fabio Capello on lyönyt pöytään kovan lausunnon maailman parhaiksi jalkapalloilijoiksi arvioiduista Cristiano Ronaldosta ja Lionel Messistä.


Kommentti: Vain neljä ihmistä tietää oikeasti, mistä Trump ja Kim puhuvat – ketä uskoa ja kenen muisti pätkii? MTV 17:25 11.06

Presidentti Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unin tapaaminen aamulla Sentosan saaren Capella-hotellissa on paitsi historiallinen myös hyvin erikoislaatuinen.


Tällaisessa luksushotellissa Donald Trump ja Kim Jong-un tapaavat – katso video upeasta kokouspaikasta MTV 13:55 06.06

Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ja Pohjois-Korean presidentin Kim Jong-unin huipputapaaminen järjestetään kesäkuun 12. päivä. Presidenttien tapaamispaikaksi on valikoitunut singaporelainen Capella-hotelli.


Päivän ravivihje: Toto65, Vermo 2.5. iltalehti 08:51 02.05

Toto65-ravit Vermossa kello 18.00. Toto65-1: Vermo urakoi kahdeksan päivän aikana kolmet ravit, joista kohokohtana lauantaiset Finlandia-ravit. Tämäniltainen Toto65-kierros on ymmärrettävästi profiililtaan melko matala, joskin Arvid Åvallin TammaDerby tarjoaa tasoa aivan riittävästi. Ennakkoarvioiden mukaan Koivusen talli tulee menestymään hyvin Toto65-lähdöissä. Avauskohteessa luotetaankin suosikiksi Harri Koivusen Stonecapes Questor, joka viimeksi hävisi Pilvenmäki Specialin karsinnassa ainoastaan Didi Hossille. Toto65-2: Ainoa suomenhevoskohde vaikuttaa tasaiselta väännöltä. Olli Koivusen ohjastama Lillgårds Liisi otti viimeksi Forssassa vakuuttavan voiton tultuaan päätöspuolikkaan hieman alle 30-kyytiä.


Nasa laukaisi uusia planeettoja etsivän SpaceX:n Falcon 9 -raketin MTV 12:10 19.04

Yhdysvaltojen avaruushallinto Nasa on laukaissut TESS-teleskooppia kantavan SpaceX:n Falcon 9 -raketin. Raketti laukaistiin Cape Canaveralista ilmavoimien tukikohdasta Yhdysvaltain Floridasta.


Planeettojen metsästäjä laukaistiin avaruuteen iltalehti 08:32 19.04

Nasan avaruusteleskoopin tehtävänä on etsiä Maata muistuttavia planeettoja. USA:n avaruushallinto Nasa on lähettänyt avaruuteen Tess-teleskoopin Cape Canaveralista Floridassa. Avaruusteleskoopin tehtävä on etsiä Maata muistuttavia eksoplaneettoja oman aurinkokuntamme ulkopuolelta. Eksoplaneetat ovat omia aurinkojaan kiertäviä taivaankappaleita, joilla on otolliset edellytykset jonkinlaiselle elämällä.


Dawson’s Creekin tähdet tapasivat jälleen – tältä he näyttävät nykyisin! stara 15:30 30.03

Teinidraama Dawson’s Creekissä seurattiin neljän nuoren elämää Massachusettsin Capesidessä. Yhteensä


Helsingin lätkävarsa avasi Kuvat Asunnottomien yönä olla ratkaisu” opiskelijaa – ottelun kovalla pihalle toisessa Tukholman keskusta eristettiin

Uutiset