Jesperi Kotkaniemen lempinimi alkaa muodostua Montrealissa – "En edes yritä sanoa hänen nimeään" MTV 07:31 21.09

Heti ensimmäisessä NHL:n harjoitusottelussaan maalin iskenyt Jesperi Kotkaniemi pääsi torstain 5-2-voitossa Stanley Cup -voittaja Washington Capitalsista jälleen irti Artturi Lehkosen rinnalla.


NHL-tähden rankka matka Stanley Cup -voittajaksi: "Miksi sinä itket, isä?" MTV 16:40 14.08

Ruotsalainen Nicklas Bäckström ehti unelmoida jääkiekon NHL:n Stanley Cup -voitosta 11 vuoden ajan, ennen kuin voitto tuli Washington Capitalsin paidassa.


Capitals ampui itseään jalkaan tehdessään Tom Wilsonin kanssa NHL-kesän surkeimman sopimuksen jatkoaika.com 10:00 31.07

Tom Wilsonin kuuden vuoden ja yli 30 miljoonan dollarin jatkosopimus on kesän huonoimpia ja rajoittaa merkittävästi Capitalsia tulevaisuudessa.


Tom Wilson kuuden vuoden jatkosopimukseen Capitalsin kanssa - "Hän on korvaamaton osa joukkuettamme" jatkoaika.com 09:23 28.07

Tom Wilson ja Washington Capitals ovat päässeet yhteisymmärrykseen kuuden vuoden ja 31 miljoonan dollarin jatkosopimuksesta.


Washingtonin supertähti nautti todellisen mestareiden aamiaisen – Stanley Cup -pokaali hyötykäyttöön MTV 17:56 25.07

Washington Capitalsissa jääkiekon NHL:n Stanley Cupin voittanut TJ Oshie laittoi pokaalin todelliseen hyötykäyttöön. Mies söi aamiaismuronsa pokaalista.


NHL:ssä erikoinen kikkailu: mestaripakki kaupattiin ja ostettiin ulos – nyt palaa viime kevään seuraan MTV 09:03 25.07

Jääkiekkoliiga NHL:ssä jenkkipuolustaja Brooks Orpik on tehnyt yhden vuoden mittaisen sopimuksen tuoreen mestarijoukkueen Washington Capitalsin kanssa. 37-vuotias Orpik palaa täten hyvin nopealla aikataululla takaisin Capitalsiin.


Orpik sopimukseen Capitalsin kanssa - mestaruuden jälkeen takana kauppa ja ulososto jatkoaika.com 23:28 24.07

Washington Capitalsin luottopuolustajiin mestaruuskeväänä kuulunut Brooks Orpik teki vuoden mittaisen ja miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen seuran kanssa.


Madison Bowey ja Capitals yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta jatkoaika.com 01:05 20.07

Madison Bowey on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen Washington Capitalsin kanssa.


Aleksandr Ovetshkinille ainutlaatuinen tunnustus Pohjois-Amerikassa – päihitti isojen lajien supertähdet MTV 06:59 19.07

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Washington Capitalsia edustava venäläishyökkääjä Aleksandr Ovetshkin on voittanut yhdysvaltalaisen urheilukanavan ESPN:n vuotuisessa palkintogaalassa vuoden parhaan miesurheilijan palkinnon. Ovetshkin teki samalla historiaa, sillä aiemmin kukaan jääkiekkoilija ei ollut voittanut kyseistä pokaalia.


NHL:n varaustilaisuuden onnistujat ja epäonnistujat: Islanders ja Red Wings saivat enemmän kuin odottivat, Capitals ei lunastanut mahdollisuuksiaan jatkoaika.com 10:00 18.07

Tämän kesän varaustilaisuudessa erottuivat niin onnistujat kuin epäonnistujatkin. Montreal Canadiens varasi monia potentiaalisia pelaajia, kun taas toisessa ääripäässä oleva Washington Capitals jätti käyttämättä useiden varauksiensa kohdalla mahdollisuudet parempaan.


Stanley Cup -voittaja Aleksandr Ovetshkin vei pokaalin hautausmaalle MTV 18:39 09.07

Washington Capitalsin NHL-hyökkääjä Aleksandr Ovetshkin otti kaiken irti ajastaan Stanley Cupin kanssa.


Yhtenäinen joukkue toimi paremmin kuin tähtisikermät ? Capitals luottaa jatkossakin mestaruuskevään hahmoihin jatkoaika.com 12:00 01.07

Vuosien ennakkosuosikkiaseman jälkeen Washington Capitals ylsi Stanley Cupiin hienoisena altavastaajana. Mestariryhmän tuntemattomammatkin sankarit ovat saaneet Capitals-organisaatiolta ison luottamuksen osoituksen.


NHL-mestari Washington Capitals löysi läheltä uuden päävalmentajan iltasanomat 10:36 30.06

Stanley cupin voittanut Washington Capitals nimitti uuden päävalmentajan.


Stanley Cup -mestari Washington Capitals nimesi uudeksi päävalmentajakseen tutun miehen MTV 23:32 29.06

NHL:n Stanley Cup -mestaruutta kuluneella kaudella juhlinut Washington Capitals on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Todd Reirdenin.


Capitals nimesi uuden päävalmentajansa ? Trotzin rinnalla toiminut Reirden vetovastuuseen jatkoaika.com 21:30 29.06

Washington Capitals on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Todd Reirdenin, joka on toiminut organisaatiossa vuodesta 2014 lähtien.


Capitals solmi jatkosopimuksen kahdelle syvyyspelaajalleen ? Kempný ja Smith-Pelly jatkavat joukkueessa jatkoaika.com 17:05 29.06

Kesken kauden Chicago Blackhawksista Washington Capitalsiin kaupattu Michal Kempný teki washingtonilaisten kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen. Lisäksi hyökkääjä Devante Smith-Pelly jatkaa joukkueessa ensi kaudella.


Stanley Cupin mestari pani 64 miljoonaa haisemaan – ”Poikkeuksellinen, yksi NHL:n parhaista” MTV 17:36 25.06

Stanley Cupin hallitseva mestari Washington Capitals teki odotetun jatkosopimuksen puolustaja John Carlsonin kanssa.


Stanley Cup -mestari kiinnitti tähtipuolustajan jättisopimuksella iltasanomat 01:44 25.06

John Carlson jatkaa Washington Capitalsin takalinjoilla.


John Carlson pitkään sopimukseen Capitalsin kanssa ? kokonaisarvo yli 60 miljoonaa dollaria jatkoaika.com 01:43 25.06

Washington Capitals ja puolustaja John Carlson ovat solmineet kahdeksanvuotisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 64 miljoonaa dollaria.


Capitals ja Avalanche aloittivat viikonlopun kaupankäynnin ? Orpik ja Grubauer Coloradoon jatkoaika.com 02:35 23.06

Washington Capitals on kaupannut Brooks Orpikin ja Philipp Grubauerin Colorado Avalancheen. Vaihdossa Capitals sai toisen kierroksen varausvuoron viikonlopun varaustilaisuuteen.


hallituksessa – keskusta kasvot Italia-ottelussa ”Olen olin jäällä Riku-Matin sydämeen Venäjä suunnitteli

Uutiset