Jalkapalloilija raivostui – ex-vaimo meni naimisiin ystävän kanssa ja vei yhteiset lapset pahimmalle koronavirusalueelle

iltalehti 17:38 31.03

Jalkapallotähden perhekuviot ovat pahasti solmussa. Argentiinalaislähtöinen jalkapalloilija Maxi Lopez julkaisi maanantaina Twitter-tilillään tunteikkaan tekstin, jossa hän kertoi olevansa huolissaan lastensa terveydestä koronavirustilanteen aikana. Lopezin ex-vaimo, argentiinalainen mediapersoona Wanda Icardi (ent. Nara) on vienyt kaksikon yhteiset lapset Italian Comojärvelle, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa Lombardian maakunnassa. Koronavirus on iskenyt juuri Lombardiaan ja vieressä sijaitsevaan Bergamon maakuntaan todella rajusti.


Naisräppärillä jalkovälissä pilkottaa Hello Kitty

stara 05:00 26.03

Räppäri Cardi B on kirjoittanut Twitteriin, että häntä kiinnostaa ura


Viihdelehti Stara.fi

stara 05:00 26.03

Räppäri Cardi B on kirjoittanut Twitteriin, että häntä kiinnostaa ura


Kohuräppäri paljasti videolla omat hiuksensa – fanit eivät olleet uskoa silmiään

iltasanomat 14:44 22.03

Räväkästä tyylistään tuttu Cardi B yllätti esittelemällä faneilleen täysin luonnolliset hiuksensa.


Naisräppärin povi käänsi katseet – näyttävät synttärionnittelut

stara 12:40 20.03

Räppäri Cardi B on kirjoittanut Twitteriin, että häntä kiinnostaa ura


Entinen Valioliiga-pelaaja Peter Whittingham on kuollut – vaimo oli odottamassa pariskunnan lasta

MTV 17:45 19.03

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Aston Villan ja Cardiffin riveissä yhteensä 88 ottelua pelannut Peter Whittingham kuoli torstaina, Cardiff kertoi sivuillaan. Vuonna 2018 uransa päättänyt keskikenttäpelaaja Whittingham oli 35-vuotias.


Ex-valioliigapelaaja Peter Whittingham joutui onnettomuuteen pubissa - kuoli vain 35-vuotiaana

iltalehti 16:39 19.03

Entinen Cardiff Cityn voimahahmo Peter Whittingham on kuollut loukkaannuttuaan vakavasti pubissa. Whittingham oli kuollessaan 35-vuotias. Whittingham sai vakavia päävammoja kaaduttuaan pubissa maaliskuun 7. päivä.


Karuja paljastuksia Emiliano Salan lentoturmasta – sääntöjä rikottiin räikeästi: ”Maksu luo paineita”

iltalehti 13:42 15.03

Tammikuussa 2019 sattuneesta lentoturmasta on paljastunut uusia tietoja. Huippujalkapalloilija Emiliano Sala kuoli viime tammikuussa lentoturmassa, kun hän oli matkalla yksityiskoneella Ranskan Nantesista uuteen kotikaupunkiinsa Cardiffiin. Cardiff City oli ostanut hyökkääjän 17 miljoonalla eurolla, joka oli seuran kaikkien aikojen suurin siirtosumma, mutta mies ei koskaan päässyt Cardiffiin asti. Miestä kuljettanut Piper PA-46-kone löytyi Englannin kanaalin pohjasta 4.2.2019.


Lauantain vakiovihje: Vakion tykkikohde löytyy Englannin Mestaruussarjasta

iltalehti 07:37 29.02

Viikon vakiokierroksen ehdottomasti paras pelikohde ja loistava varma löytyy kohteesta 7. Tässä veikkaajat ovat jostain syystä saaneet epävireisestä Cardiffista selvänkin suosikin parempaa Brentfordia vastaan. Cardiff on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan ja vire on muutenkin alaspäin. Vaikka Brentfordinkaan tulokset eivät ole olleet viime peleissä järin hyviä, on joukkue edelleen kuitenkin pelillisesti ollut kelpo. Uskon veikkaajien tässä ylireagoineen eniten Cardiffin hyvään (8–7–2 maalit 24–15) kotisaldoon. Tähän lienee kuitenkin tulossa parissa seuraavassa ottelussa hieman korjausta "oikeaan" suuntaan, sillä Brentfordin jälkeen kylään Cardiff City Stadiumille saapuu Leeds.


Räppäri Cardi B pisti pepun liikkeelle – julkaisi vauhdikkaan twerkkausvideon: "Hän saa sen näyttämään niin helpolta"

mtv 22:03 22.02

Räppäri Cardi B repäisi ja julkaisi menevän videon Instagramissa, jossa hän esittelee twerkkaustaitojaan.


Supermalli puhuu petipuuhistaan ja hoitaa futismiehensä raha-asiat – isä haukkuu tytärtään: ”Icardi ei olisi kiinnostunut hänestä, jos hän ei olisi kaunis”

iltalehti 15:40 21.02

Mauro Icardi on jälleen otsikoissa vaimonsa Wanda Naran vuoksi. PSG:n kohuhyökkääjän Mauro Icardin agenttina toimii hänen oma vaimonsa Wanda Nara. Supermalli on tunnettu siitä, ettei hän pelkää sanoa suoraan omia mielipiteitään. Tapa on ilmeisesti periytyvä, sillä nyt myös Naran isä Andres Nara on arvostellut kovin sanoin tyttärensä elämää ja ratkaisuja.


Cardi B haluaa politiikkaan – aikoo jatkaa opintojaan ja päästä kongressiin

stara 13:20 01.02

Räppäri Cardi B on kirjoittanut Twitteriin, että häntä kiinnostaa ura


Cardiff haastoi ranskalaisseura Nantesin oikeuteen Emiliano Salan kuolemasta – ”Heitä voidaan syyttää kuolemantuottamuksesta”

iltasanomat 22:07 28.01

Cardiff syyttää ranskalaisseuraa Emiliano Salan kuolemasta ja siirrossa käytetyn agentin palkkioiden piilottamisesta.


Rinta pullahti iltapuvusta – seuralainen otti tilanteen haltuun

stara 12:40 27.01

Monien muiden tähtien tavoin räppäri Cardi B panosti viime syksynä


Cardi B:n aviomies yllätti punaisella matolla käytöksellään – tarttui ronskisti kiinni räppärin rinnasta

iltalehti 06:52 27.01

Cardi B juhli aviomiehensä, räppäri Offsetin kanssa Grammy-gaalan etkoilla. Avonaiseen, pinkkiin asuun Grammy-gaalan etkoille pukeutunut räppäri Cardi B sai yllättävää huomiota puolisoltaan Offsetilta punaisella matolla. Pariskunta ei selvästi pystynyt pitämään näppejään erossa toisistaan. Silmin nähden rakastunut pariskunta poseerasi ensin toistensa lähellä punaisella matolla valokuvaajille. Tämän jälkeen Offset yllätti tarttumalla ronskisti vaimonsa rinnasta kiinni. Cardi B ei vastustellut puolisonsa peliliikettä.


Rietasta menoa punaisella matolla! Cardi B:n aviomies ei voinut pitää käsiään erossa vaimonsa rintamuksesta

iltasanomat 22:06 26.01

Räppäri Cardi B:n aviomies räppäri Offset oli ilmeisen innoissaan vaimonsa asuvalinnasta.


Hot topics