Kausiennakko: Ykkössentteritön Canadiens nojaa entistä vahvemmin Carey Pricen torjuntoihin jatkoaika.com 12:00 30.09

Kun huippumaalivahti Carey Price on loukkaantunut tai pelannut huonosti, Montreal Canadiens on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle. Alkavalla kaudella Pricen torjuntavire on entistä tärkeämpää, sillä joukkueen puolustuskalusto on kehno ja pitkään kaivattu ykkössentteri puuttuu edelleen.


Mariah Carey on yhä tyrmäävä kurvitar – hakee vertaistaan nuoremmista stara 10:00 23.09

Popdiivana tunnettu laulaja Mariah Carey on tehnyt pitkän uran musiikin


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 23.09

Popdiivana tunnettu laulaja Mariah Carey on tehnyt pitkän uran musiikin


Uusi Ferrari-pomo kommentoi tallin lopettamishuhuja MTV 13:54 01.09

Ferrarin uusi toimitusjohtaja Louis Carey Camilleri ilmoittaa Ferrarin voivan jatkaa Formula ykkösissä kauden 2020 jälkeen, jos sarjan perusperiaatteista pidetään kiinni.


Saksan GP:lle viimeinen oljenkorsi: "Työstämme sitä" MTV 13:59 10.08

Saksan GP:n säilyminen F1-kisakalenterissa on vielä mahdollista, toteaa F1-sarjan toimitusjohtaja Chase Carey.


F1-pomo lähetti surunvalittelunsa Marchionnen kuoleman johdosta – "Hän oli todellinen ystävä" MTV 15:06 25.07

F1:n toimitusjohtaja Chase Carey on lähettänyt surunvalittelunsa Ferrarin pitkäaikaisen pääjohtajan Sergio Marchionnen kuoleman johdosta.


Onko tässä Kimi Räikkösen uusi pomo? Ferrari ja Fiat vaikenevat vielä uusisuomi 16:11 21.07

Italialaistietojen mukaan Ferrarin uudeksi pääjohtajaksi nousee yhtiön hallituksessa nyt istuva Louis Carey Camilleri. Asiasta kertoo muun muassa Il Sole 24 Ore.


Emma, 25, eristäytyi kotiinsa kiusallisen vaivan vuoksi – julkaisi pysäyttävän kuvan Instagramissa: ”Näytän tältä joka ikinen päivä” iltasanomat 20:08 09.06

Emma Carey joutui viisi vuotta sitten onnettomuuteen, jonka seuraukset vaikuttavat hänen elämäänsä yhä tänä päivänä.


F1-pomolta tiukka ehto uusille radoille: Kisojen oltava mahtavia ja jännittäviä MTV 14:52 05.06

Formula ykkösten kisakalenteriin tulevaisuudessa lisättävien ratojen täytyy tarjota katsojille jännittäviä kisoja, alleviivaa sarjan omistajan Liberty Median toimitusjohtaja Chase Carey.


Mariah Carey myi eksän antaman kihlasormuksen - tienannut erosta jo useita miljoonia iltalehti 15:49 29.05

Poplaulaja on Page Sixin mukaan myynyt miljardööri James Packerilta saamansa kihlasormuksen. Laulaja Mariah Careyn suhde australialaismiljardööri James Packerin kanssa päättyi eroon syksyllä 2016. Careyn albumeja on myyty yli 200 miljoonaa kappaletta, joten poptähdellä ei ole itselläänkään pikkurahasta puutetta. Eron jälkeen liikemies lahjoitti kuitenkin Careylle lehtitietojen mukaan noin 4,5-9 miljoonaa euroa osana erosovittelua. Nyt Carey on jälleen tienannut erosta. Hän nimittäin myi Packerilta saamansa kihlasormuksen kahden miljoonan euron hintaan. Ökysormuksen arvoksi on arvioitu jopa noin 9 miljoonaa euroa.


F1-pomo vihjaa: Berliinin katuratakisa voisi korvata Hockenheimin MTV 12:32 25.05

F1-sarjan pomo Chase Carey väläyttelee mahdollisuutta, jossa Berliini korvaisi Hockenheimin ensi vuoden Saksan GP:ssä.


F1-pomo innoissaan Miamin GP:stä – "Kiinnostaisi myös kansainvälisesti" MTV 18:46 14.05

F1-sarjan pomon Chase Careyn mielestä mahdollinen osakilpailu Miamissa olisi loistava juttu.


F1-pomo rauhoittelee: Formula ykköset pysyvät Euroopassa MTV 15:48 04.05

Formula 1 -sarjan puheenjohtaja Chase Carey on rauhoitellut puheita siitä, että sarjan kaupallinen omistaja Liberty Media veisi kisoja entistä enemmän pois Euroopan maaperältä.


Mariah Carey laihtui hurjasti laihdutusleikkauksella - näistä kuvista näet muodonmuutoksen iltalehti 14:31 28.04

Laulajadiiva Mariah Carey, 48, on kokenut muodonmuutoksen alle vuodessa. Kultakurkku Mariah Careyn, 48, paino on vaihdellut vuosien varrella. Laulajakaunotar kävi viime vuoden syyskuussa laihdutusleikkauksessa. Page Six -sivuston mukaan Careylle tehtiin gastroplastia-operaatio, jossa mahalaukun ympärille asetetaan panta, joka pienentää mahalaukun tilavuutta. Leikkauksesta seuraa kylläisyyden tunne, ja siitä seuraa usein laihtumista. Carey lähti operaatioon, koska kyllästyi kuulemaan negatiivista palautetta lihomisestaan.


Mariah Carey kiistää ex-managerin ahdisteluväitteet: ”Törkeitä huhuja” iltalehti 18:09 20.04

Ex-manageri on väittänyt laulajan kekkuloineen alasti ja tehneen ”seksuaalisia asioita”. Laulaja, tuottaja Mariah Carey, 48, on joutunut ahdistelusyytteiden kohteeksi. Hänen entinen managerinsa Stella Stolper väittää, että Carey on ollut useita kertoja hänen edessään ilman vaatteita ja tehnyt "seksuaalisia asioita".


Richard Gere, 68, kolmatta kertaa naimisiin - vaimo 33 vuotta nuorempi iltalehti 14:22 19.04

Hollywood-tähti asteli alttarille rakkaansa Alejandra Silvan kanssa. Näyttelijä Richard Gere, 68, on mennyt naimisiin itseään 33 vuotta nuoremman rakkaansa Alejandra Silvan, 35, kanssa. Asiasta kertovan mukaan pari avioitui huhtikuun alussa, mutta he aikovat juhlia häitään perheen ja ystävien kesken vielä 6. toukokuuta kodissaan New Yorkissa. Avioliitto on naistenmiehen maineessa olleelle Gerelle kolmas. Hän oli naimisissa supermalli Cindy Crawfordin kanssa 1991-1995, liitto näyttelijä Carey Lowellin kanssa puolestaan kesti 2002-2016. Gerellä on 17-vuotias Homer-poika liitosta Lowellin kanssa.


Mariah Carey haastettiin oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta – alastomana käyskennellyt poptähti piinasi manageriaan: ”Aina alasti” iltasanomat 12:30 17.04

Laulaja Mariah Carey on joutunut ahdistelukohun keskelle hänen entisen managerina Stella Stolperin syyttäessä poptähteä seksuaalisesta ahdistelusta.


Ex-managerilta yksityiskohtaisia väitteitä Mariah Careyn seksuaalisesta ahdistelusta: ”Hän oli aina alasti” iltalehti 10:05 17.04

Entinen manageri väittää Mariah Careyn ahdistelleen hän seksuaalisesti. Mariah Careyn entinen manageri Stella Stolper väittää Mariah Careyn ahdistelleen häntä seksuaalisesti. Stolperin mukaan ahdistelussa on kyse siitä, että Carey oli useita kertoja hänen edessään ilman vaatteita.


Ex-manageri haastoi Mariah Careyn käräjille: vaatii huimia summia rahaa rikkomuksista iltalehti 17:30 16.04

Asiasta uutisoivan TMZ:n mukaan entinen manageri vaatii suurta summaa laulajatähdeltä. Amerikkalainen viihdesivusto kirjoittaa laulaja Mariah Careyn joutuvan oikeuden eteen. Careyn on haastanut käräjille tämän entinen manageri Stella Stolper, joka syyttää tähteä muun muassa sopimusrikkomuksesta, työsuhderikkomuksista ja Yhdysvaltain kansalaisoikeuksia koskevan lain rikkomisesta. Stolperin kerrotaan pelastaneen ja suojelleen Mariahia monilta kriiseiltä työsuhteensa aikana. TMZ:n lähteet sanovat, että haasteissa Stolper vaatii myös rahallisia saatavia laulajatähdeltä.


Mariah Careyn koskettava avautuminen – kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä stara 18:00 15.04

Popdiivana tunnettu laulaja Mariah Carey on tehnyt hyvin pitkän ja


Heidi Foxellin ampumavammat kirittämään maalivahtiosastolle koekaniiniksi – lopulta Sote-valiokunta äänesti Vaasan Syyttäjä Ilomantsilainen urkkiminen valittiin Jean-Claude

Uutiset