”Se vahingoittaisi hänen terveyttään” – huippututkija puolustaa Caster Semenyaa iltasanomat 12:02 11.08

IAAF odottaa odottaa päätöstä, jonka jälkeen osa naisurheilijoista joutuisi aloittamaan lääkityksen voidakseen jatkaa uraansa.


Caster Semenya leikitteli helposti jatkoon 800 metrillä – hallitseva maailmanmestari karsiutui iltasanomat 22:31 10.08

Etelä-Afrikan Caster Semenya eteni helposti jatkoon.


Sukupuolestaan epäiltyä juoksijatähti Caster Semenyaa hiillostettiin lehdistötilaisuudessa – ”Minulla ei todellakaan ole aikaa tuollaiseen roskaan” hs 09:46 08.08


Caster Semenya nousi hurjalla kirillä MM-pronssille – Kipyegon voitti naisten 1500 metriä iltasanomat 00:18 08.08

MM-kulta meni naisten 1500 metrillä Keniaan.


Kutkuttava loppukiri - Caster Semenya nousi viime metreillä mitaleille iltalehti 00:09 08.08

Naisten 1 500 metriä päättyi Lontoon MM-kisoissa hienoon loppukiriin. Kultamitalin juoksi Kenian Faith Kipyegon ajalla 4.02,59. Hopeaa otti yhdysvaltalainen Jennifer Simpson ja pronssia eteläafrikkalainen Caster Semenya, joka otti matkalla uransa ensimmäisen MM-mitalin. Loppukiri oli viimeiseen asti jännittävä. Hollantilainen Sifan Hassan lähti Kipyegonin kanssa rinta rinnan loppusuoralle, mutta hyytyi lopulta täysin ja jäi viidenneksi. Semenya puolestaan lähti loppusuoralle viidenneltä sijalta mutta puristi mitaleille viimeisillä metreillä.


Usain Boltia epäiltiin huumediileriksi - Lontoon poliisi oli kuutamolla iltalehti 09:42 04.08

Lontoolaiset eivät tunnistaneet kovin hyvin yleisurheilutähtiä kasvoilta Iltalehden katugallupissa. Usain Boltia epäiltiin huumediileriksi Iltalehden gallupissa. Lontoon poliisi oli kuutamolla: "Kuka hän on". Tero Pitkämäki muistuttaa kuulemma Tottenhamin maalivahtia. Iltalehti esitteli lontoolaisille viittä yleisurheilutähden kuvaa. Listallamme olivat Usain Bolt, Mo Farah, Dafne Schippers, Caster Semenya ja Tero Pitkämäki.


Manageri kiistää tiedot Semenyan kumppanin raskaudesta iltalehti 20:28 01.08

Caster Semenya ja Violet Raseboya menivät naimisiin viime vuonna. Tiedot Caster Semenyan kumppanin Violet Raseboyan raskaudesta eivät pidä paikkaansa, Jukka Härkönen ilmoittaa. Härkönen on juoksijatähti Semenyan monivuotinen manageri.


Lehtitiedot: Kohujuoksija Caster Semenyan vaimo on raskaana - pari poseeraa poikkeuksellisessa hääkuvassa iltalehti 16:05 31.07

Eteläafrikkalainen juoksija on naimisissa Violet Raseboyan kanssa. Nainen odottaa vaimolleen lasta. Naisten 800 metrin olympiavoittaja Semenya on viime vuodesta asti ollut naimisissa Raseboyan kanssa, eikä pari ole piilotellut suhdettaan. Sosiaalisessa mediassa jaettiin muun muassa upeita tanssivideoita Pretoriassa järjestetyistä häistä. Daily Mail kertoo, että Semenya antoi Raseboyan perheelle noin 1700 euron myötäjäislahjan. Häät käytiin perinteisin menoin Pretoriassa.


Caster Semenya tykitti Timanttiliigan ennätyksen 800 metrillä – hurjan kovatasoinen kisa iltasanomat 22:05 21.07

Timanttiliigan naisten 800 metrin kisa oli todella kovatasoinen.


Toistuuko Caster Semenyan piina? Tuore tutkimus herätti kiivaan keskustelun yleisurheilun säännöstä iltasanomat 22:42 05.07

IAAF:n tilaama tutkimus saattaa johtaa sääntömuutoksiin yleisurheilukilpailuissa.


Lontoon tulipalo: "Vain katastrofi paljastaisi laiminlyönnit" - vuokratalon asukkaat valittivat useasti paloturvallisuudesta iltalehti 21:24 14.06

Työväen asuinalueella sijaitsevan rakennuksen ulkopinnan materiaalin epäillään edesauttaneen palon leviämistä. Roihahtaneen Grenfell-tornin turvallisuutta kritisoitiin jo neljä vuotta sitten. Paikallisen toimintaryhmän kritiikki meni kuitenkin kuuroille korville. - Tämä ajatus on kauhistuttava, mutta ryhmämme uskoo, että ainoastaan katastroofi paljastaisi vuokraisäntämme kyvyttömyyden ja taitamattomuuden. Ainoastaan katastrofi toisi lopun vaarallisille elinoloille ja lopettaisi vuokralaisten terveyden ja turvallisuuden laiminlyönnin, kirjoittaa Grenfell Action Group. Ryhmä perustettiin vuonna 2010 tarkkailemaan Kensingtonin ja Lancasterin alueiden kehitystä.


Silmänsä tatuoineen amerikkalaisnaisen pidätyskuvasta tuli netti-ilmiö iltalehti 10:35 03.05

Vaalealla naisella on mustat silmät. 24-vuotias Morgan Joyce Varn on noussut Yhdysvalloissa kansalliseen kuuluisuuteen. Ei ehkä syystä, jota hän itse haluaisi. Varn pidätettiin Lancasterissa Etelä-Caroliinassa syytettynä kidnappauksesta, aseellisesta ryöstöstä ja omaisuudella aiheutetusta tuhosta.


Silmänsä tatuoineen naisen pidätyskuvasta tuli netti-ilmiö iltalehti 10:35 03.05

Vaalealla naisella on mustat silmät. 24-vuotias Morgan Joyce Varn on noussut Yhdysvalloissa kansalliseen kuuluisuuteen. Ei ehkä syystä, jota hän itse haluaisi. Varn pidätettiin Lancasterissa Etelä-Caroliinassa syytettynä kidnappauksesta, aseellisesta ryöstöstä ja omaisuudella aiheutetusta tuhosta.


Uutiset