Päättyykö tämä koskaan? Viisi venäläistä painonnostajatähteä dopingpannaan MTV 15:39 13.08

Venäläiset painonnostajat David Bedzhanian, Oleg Tshen, Ruslan Albegov, Egor Klimonov ja Tim Turiev on asetettu väliaikaiseen kilpailukieltoon dopingin takia, kertoo venäläislehti Championat.


Venäläinen urheilutähti kertoi, miksi hän ja joukkueensa muut naiset eivät ajele säärikarvojaan - ”Anteeksi intiimeistä yksityiskohdista” iltalehti 18:40 24.07

Taitouinnin olympiavoittaja Marija Shurotshkina puhuu taikauskosta ja myös käytännöllisyydestä. Venäjä on taitouinnin suurmaa. Se vei Riossa olympiakultaa niin pari- kuin joukkuekilvassa, ja Korean päättyneissä MM-kilpailuissa irtosi yhdeksän kultaa kymmenestä mahdollisesta. Venäläislehti championat.com kysyi yhdeltä urheilijoista, moninkertaiselta maailmanmestarilta Marija Shurotshkinalta, menestyksen saloista.


Ravivihje: T75 Axevalla 21.7.2019 iltasanomat 13:23 21.07

Yksi Ruotsin raviurheilun suurimmista klassikoista, Stochampionat huipentaa sunnuntaina Axevallan superviikonlopun. Conrads Rödluva on kisan suursuosikki ja 75-kierroksen pankki.


Ravivihje: Toto64 Axevalla 19.7.2019 iltasanomat 13:05 19.07

Kolmen päivän maaginen Stochampionatet-viikonloppu on jälleen taas täällä! Axevallassa nähdään huipputasoista raviurheilua heti lämmittelypäivänä. Toto64-kierrokselle makua tuo jackpot, joka on tällä kertaa 81 000 euron kokoinen. T64-kierros päättyy neljän kilometrin spesiaalimatkaan, jonka suosikki on suomalaisomisteinen Short In Cash Björn Goopin laatutallista. Toto64-peli alkaa poikkeuksellisesti lähdöstä seitsemän. Peliaika päättyy kello 20.35.


Ravivihje: Toto64 Axevalla 12.7.2019 – 81077 euroa ekstraa iltasanomat 13:06 12.07

Stochampionatetin karsinnat vauhdittavat jackpot-kierrosta.


Venäjän hurjalle lihasmörölle kävi nolosti: ”Uralin Hulk” pääsi UFC:hen, kärysi heti dopingtestissä – potkut tuli iltalehti 22:59 27.06

Ivan Shtyrkov ei ole kärsinyt ainuttakaan tappiota ammattilaisurallaan. Vastikään vapaaottelun suurimaan organisaatioon, UFC:hen, päässyt Ivan Shtyrkov on kärynnyt dopingista, kertoo venäläinen Championat-urheilusivusto kertoo. 30-vuotias raskaansarjan venäläisottelija on voittanut urallaan 15 ammattilaisottelua. Tilastoista ei löydy yhtään tappiota.


Dopingkäry: Juuri UFC:hen liittynyt Venäjän mörkö jäi kiinni MTV 17:47 27.06

Venäläinen vapaaottelija Ivan Shtyrkov, 30, on jäänyt kiinni dopingista, uutisoi Championat-lehti.


Venäjän NHL-tähti haukkui tuomarit pystyyn! Väitti Suomen saaneen epäreilua etua iltalehti 20:03 25.05

Suomelle taipuminen riipaisi venäläisiä syvältä. – Tuomarit päättivät, että tämä on jokin käsittämätön peli. Näin sihisi Suomelle kärsityn välierätappion jälkeen Mihail Sergatshjov, Tampa Bay Lightningin pakki, venäläissivusto championat.comin mukaan.


Venäjällä keksittiin erikoinen selitys MM-joukkueen väitetylle kaljatilaukselle - entinen NHL-tähti veti selvän rajan: ”seitsemän olisi jo mennyt överiksi” iltalehti 12:35 19.05

Venäjän jääkiekkotähtien väitetty kaljoittelu maanantain Tshekki-kamppailun jälkeen on poikinut paljon tarinoita ja värikkäitä selityksiä. Slovakialaisen Sport24-sivuston mukaan itänaapurin kiekkoilijat tilasivat ainakin 160 olutta Venäjän 3–0-voittoon päättyneen kamppailun jälkeisessä illanvietossa. Venäläisellä Championat-sivustalla entinen maajoukkuepeluri Aleksandr Pashkov tuumaa, ettei oluen juonnissa ole mitään erikoista.


Venäjän NHL-apu saapui viime hetkellä Norja-otteluun– joutui turvautumaan lääkärien apuun taiston jälkeen MTV 20:23 11.05

Venäjän ja NHL-seuran Columbus Blue Jacketsin puolustaja Vladislav Gavrikov saapui Slovakian Bratislavaan vain viisi tuntia ennen Norja-ottelua, kertoo venäläinen uutissivusto Championat.


kaivoi esiin ex-managerin Kim Amb shokeerasi kuusi katsojaa loukkaantui meidän kaikkien Nieminen velmuilee ”Pelaaja Olkapää vaivaa ollut todellinen maalintekijä” Porvoolaisyrittäjä sai aamulla tiedetään nyt Poliisipartio tietoa Porvoon yli 85

Uutiset