Panttivankitilanne lentokoneessa: Mies otti lentoemännän kuristusotteeseen ja uhkasi pistää mustekynällä kaulaan MTV 13:50 16.04

Kiinalaisen Air China -lentoyhtiön koneessa koettiin eilen vaaratilanne, kun kiinalaismies otti koneen lentoemännän panttivangiksi ja uhkasi pistää tätä kaulaan.


Kiinalaismies otti lentoemännän panttivangiksi mustekynällä iltalehti 09:11 16.04

Air Chinan kone joutui tekemään hätälaskun. Air Chinan lento oli sunnuntaina matkalla Changshasta Pekingiin, kun miesmatkustaja otti lentoemännän panttivangiksi. Hän otti lentoemännän kiinni ja painoi mustekynän tämän kaulaa vasten. Mies käyttäytyi sekavasti.


Matkustaja uhkaili lentoemäntää kynällä, kiinalaiskone teki hätälaskun iltasanomat 08:49 16.04

Lentoyhtiö Air Chinan lento Pekingistä Changshaan joutui tekemään hätälaskun Henanin maakuntaan sen jälkeen, kun 41-vuotias mies otti lentoemännän kuristusotteeseen ja uhkasi tätä kynällä, kertoi BBC.


Norjalaishiihtäjä julkaisi mauttoman kuvan - hiihtopomon ripeä toiminta esti skandaalin iltalehti 18:03 20.03

Pohjois-Kiinassa, Yan’anin kaupungissa järjestetään ensi lauantaina hiihdon kansainvälinen sprinttikisa. - Tämä on tärkeä askel matkalla vuoden 2022 Pekingin olympialaisiin. Osa maailman parhaista hiihtäjistä tulee tänne kisaamaan, mikä auttaa Kiinan urheilua kehittymään, FIS:n pääsihteerin Sarah Lewis kertoo China Dailyn haastattelussa. Yksi huippuhiihtäjistä on Norjan Lotta Udnes Weng, joka on väläytellyt jo tällä kaudella esimerkiksi maailmancupissa. Nyt Weng "väläytti" myös Instagramissa, sillä hän julkaisi itsestään ja maajoukkuetovereistaan nolon kuvan, jossa he yrittävät näyttää itäaasialaisilta venyttämällä silmiään.


Antti, 27, IS tavoitti Fortumia kaalimaat kertovat Turun puukotuksista Kim Wallin murhaan näin kommentoi ryhtyi kasvissyöjäksi ja seksuaalirikollisten rangaistuksia - ”otettiin askel oikeaan

Uutiset