Tallipäällikkö: Red Bull haluaa tehdä uuden sopimuksen Ricciardon kanssa iltalehti 14:21 22.10

Red Bullin F1-tallipäällikkö Christian Horner vakuuttaa, että hän haluaa pitää australialaiskuljettaja Daniel Ricciardon tallissa jatkossakin. Puheet Ricciardon tulevaisuuden suunnitelmista leimahtivat käyntiin, kun Red Bull teki vastikään kolmivuotisen jatkosopimuksen tallin toisen kuljettajan Max Verstappenin kanssa. Horner painottaa, että hän haluaa nähdä Ricciardon ajamassa Verstappenin rinnalla myös ensi vuoden jälkeen -  varsinkin, jos Red Bull pystyy rakentamaan voittaja-auton.


Itävallan Vapauspuolueen puheenjohtaja oli nuoruudessaan mukana uusnatsiliikkeessä iltalehti 13:44 16.10

Heinz-Christian Strache tuomitsi saksalaislehdelle kansallissosialismin ja kaikenlaisen ekstremismin. Itävallan parlamenttivaalien voittajiin lukeutuvan Vapauspuolueen puheenjohtaja Heinz-Christian Strache oli saksalaislehti Süddeutsche Zeitungin mukaan nuoruudessaan vuosikausia mukana uusnatsiliikkeessä. - Olin etsijä. Kokeilin paljon muutakin, Starche kertoi lehdelle.


Asiantuntija: Itävallan Vapauspuolue ei ole enää se sama puolue joka joutui EU:n boikottiin vuonna 1999 iltalehti 13:24 16.10

Tutkijan mukaan oikeistopopulismi on vakiintunut osaksi eurooppalaista poliittista elämää. Itävallan uudeksi liittokansleriksi on nousemassa konservatiivipuolue ÖVP:n puheenjohtaja Sebastian Kurz. ÖVP:n sai parlamenttivaaleissa tulosennusteen mukaan 31,6 prosenttia - kannatus nousi peräti 7,6 prosenttiyksikköä. Demaripuolueen kannatus pysyi suurin piirtein ennallaan 26,9 prosentissa. Heinz-Christian Strachen Vapauspuolueen kannatus nousi 5,5 prosenttiyksiköllä 26 prosenttiin.


Uutiset