Jon Nietoksen näyttelijä oli menettää kiveksensä Game of Thronesin kuvauksissa iltalehti 10:52 17.04

Game of Thrones jatkui tällä viikolla uusin jaksoin. Näyttelijä Kit Harington on kertonut tuoreessa haastattelussa yllättävistä kuvausvaikeuksista. Game of Thronesin kahdeksannen tuotantokauden ensimmäinen jakso sai ensi-iltansa maanantaina. Jos et ole vielä nähnyt jaksoa, lopeta lukeminen tähän. Artikkeli paljastaa yksityiskohtia yhdestä ohjelman kohtauksesta. Jon Nietos ratsastaa jaksossa lohikäärmeellä Daenerysin kanssa. Lohikäärme luotiin käyttämällä CGI-grafiikkaa. Nietosta näyttelevä Kit Harington kiipesi mekaanista, liikkuvaa härkää muistuttavan vempeleen päälle. Vempele muuntautui tekniikan avulla myöhemmin lohikäärmeeksi. Daenerysiä näyttelevä Emilia Clarke on tehnyt useita lohikäärmekohtauksia vuosien varrella, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun Harington pääsi ratsaille.


Game of Thrones -tähti joutui kiusalliseen tilanteeseen ensimmäisenä kuvauspäivänä: "Minä vain itkin" mtv 15:15 14.04

Emilia Clarke joutui hevosen selkään heti ensimmäisenä kuvauspäivänä, eikä kohtaus päättynyt hyvin.


Game of Thrones -tähti sai kaksi vaarallista aivovaltimopullistumaa: "Ajattelin kuolemaa joka minuutti, joka päivä" mtv 13:03 14.04

Emilia Clarke koki pelottavia hetkiä kuvatessaan toista Game of Thrones -kautta.


Game of Thronesin viimeinen kausi alkaa: tällaista oli sarjan kuvauksissa – äärimmäiset turvatoimet iltasanomat 08:02 13.04

Suursarja Game of Thronesin viimeinen kausi alkaa maanantaina. Sarjan luojat eivät ilmoittaneet ennakkoon näyttelijöille, kenen tarina on tullut tiensä päähän. IS Tv-lehti vieraili sarjan kuvauksissa Belfastissa ja tapasi sen tähtiä. Emilia Clarke ja Kit Harington ovat tosielämässä hyviä ystäviä.


Emilia Clarken Game of Thrones-kuvauksia varjosti kaamea salaisuus: ”Pieni osa aivoistani kuoli” iltalehti 15:23 10.04

Game of Thronesissa ensimmäisestä tuotantokaudesta asti näytellyt Emilia Clarke kertoo tuoreessa haastattelussa avoimesti aivoverisuonisairaudestaan. Game of Thronesin Daenerys Targaryenina tunnettu Emilia Clarke kertoo CBS:n tuoreessa haastattelussa aivovaltimopullistumistaan. Clarke on kertonut aiheesta myös aiemmin. Aivovaltimopullistumat tapahtuivat Clarken ollessa 24-vuotias. Mitään tarkkaa syytä asialle ei löydetty. Kaikki alkoi Clarken havahduttua pahaan pääkipuun treenatessaan kuntosalilla. Näyttelijä kiidätettiin sairaalaan aivokalvonalaisen verenvuodon takia. Hengenlähtö oli lähellä ja kivut olivat kovat. Sairaalassa tähti sai myös toisen aneurysman.


Uutiset