Menestynyt country-muusikko Mike Kennedy, 59, kuoli auto-onnettomuudessa iltasanomat 21:23 02.09

George Straitin bändissä soittanut rumpali on kuollut.


Vierumäen urheiluopiston taloussotkuista uutta tietoa – Hjallis Harkimo nettoaa 300 000 euroa kuin tyhjästä iltasanomat 12:27 12.07

Vierumäki Country Clubin talouskiemuroista uutta tietoa.


Suomella on toiseksi paras maine maailmassa – arkkivihollisemme kiilasi ykköseksi stara 08:40 04.07

Suomi on noussut upeasti maailman eri maiden mainetta mittaavassa Country


Viihdelehti Stara.fi stara 08:40 04.07

Suomi on noussut upeasti maailman eri maiden mainetta mittaavassa Country


Nicole Kidman paljasti pitkän avioliittonsa salaisuuden – erikoinen sääntö aviomiehen kanssa pitää suhteen onnellisena iltasanomat 22:03 26.06

Näyttelijä Nicole Kidman ja countrytähti Keith Urban ovat olleet naimisissa 12 vuotta. Kidmanin mukaan yksi onnen syistä on se, etteivät hän ja Urban koskaan tekstaile toisilleen.


Tiesitkö? Suosikkijuontaja Sampo Marjomaa on myös muusikko, näyttelijä ja ohjaaja mtv 20:04 10.06

Hauskat kotivideot -ohjelman juontajana ja Nelosen kanavaäänenä tunnettu Sampo Marjomaa juontaa, näyttelee, ohjaa ja soittaa yhtyeessä, joka sekoittaa metalli- ja country-musiikkia.


Eetu Selänne julkaisi kuvan festaritunnelmista: Kuka on olkapäillä poseeraava kaunotar? iltalehti 20:24 02.05

Eetu Selänne vietti viikonloppua country-festareilla. Jääkiekkolegenda Teemu Selänteellä on kolme poikaa ja tytär. Pojista toisiksi vanhin, Eetu Selänne, 21, on isänsä tavoin niittänyt mainetta kiekkoilijana. Jäiden lisäksi aikaa kuluu nykyään kuitenkin myös luennoilla. Eetu opiskelee nimittäin ensimmäistä vuotta Northeastern-yliopistossa Bostonissa.


Snoop Doggin oli tarkoitus puhua gospel-albumista - ylistikin Willie Nelsonin kannabistoleranssia iltalehti 15:48 11.04

Snoop Dogg saapui Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmaan puhumaan uudesta gospel -albumistaan. Keskustelu kääntyi kuitenkin kannabikseen. Snoop Dogg saapui maanantain Jimmy Kimmel Live -ohjelmaan puhumaan uutuusalbumistaan. Uudella albumilla kuullaan gospel-musiikkia. Keskustelu kääntyi kuitenkin räppärin kannabissuhteeseen. Hän myös kertoi, että ihailee vain yhden ihmisen kannabistoleranssia - Willie Nelsonin. Nelson on kymmeniä albumeja tehnyt country-muusikko. Snoop Dogg tuli tunnetuksi 1990-luvulla. Mies on puhunut avoimesti julkisuudessa huumeista ja tehnyt siitä yhden ominaispiirteistään. Vuonna 2002 mies luopui kannabiksesta hetkeksi. Mies on kertonut polttavansa kymmeniä sätkiä päivässä.


Yli 40 tikkiä kasvoihinsa saanut Carrie Underwood julkaisi kuvan — fanit eivät huomaa mitään muutosta: ”Näyttää enemmän huulitäytteeltä” iltalehti 07:42 05.04

Country-laulaja Carrie Underwood kohautti kertomalla onnettomuuden muuttaneen ulkonäköään — tuoreen kuvan kommenteissa fanit kehottavat häntä lopettamaan turhamaisuuden. ILTV: Carrie Underwoodin mystinen kasvo-operaatio Laulaja ja American Idol -voittaja Carrie Underwood on julkaissut kuvan kasvoistaan ensimmäistä kertaa marraskuisen onnettomuutensa jälkeen. 35-vuotias Underwood kaatui marraskuussa portaissa, kiidätettiin sairaalaan ja hän sai yli 40 tikkiä kasvoihinsa.


Muusikko Gwen Stefanin kuopus Apollo on jo neljävuotias kiharapää, mutta syö yhä tuttia iltalehti 07:09 04.04

Suomessa suositellaan vieroittamaan lapset tutista viimeistään kahden vuoden iässä. Muusikko Gwen Stefani kuvattiin pääsiäisenä osallistumassa jumalanpalvelukseen perheensä kanssa. Stefanilla on kolme poikaa ex-miehensä, Bush-solisti Gavin Rossdalen kanssa. Kaikki kolme lasta, Kingston, 11, Zuma, 9, ja Apollo, 4, olivat mukana kirkossa, samoin Stefanin nykyinen poikaystävä, country-muusikko Blake Shelton.


lataa Urheilulehdessä – naiselta

Uutiset