Kysely: Natoa tukeva porvariblokki niukasti hallituksen ohi – Ruotsidemokraatit heikkeni uusisuomi 14:31 13.02

Ruotsidemokraattien kannatus on laskenut 2,5 prosenttiyksikköä helmikuussa, selviää Dagens Opinionin uutisoimasta mittauslaitos Demoskopin toteuttamasta kyselystä.


Ruotsin hiihdon kultatoivo Charlotte Kalla avautui: Ero kuuden vuoden seurustelun jälkeen vei täysin pohjalle iltalehti 21:06 03.02

Ruotsin maastohiihtotähti Charlotte Kalla puhui Dagens Nyheterin haastattelussa syysmasennuksestaan ja erostaan. Kalla kertoi ruotsalaislehdelle kärsivänsä syksyisin ikävästä ongelmasta. Kun ystävät ja tuttavat palaavat kesän jälkeen töihin ja kouluun, Kalla alkaa kärsiä yksinäisyydestä. Viime syksy oli Kallalle erityisen vaikea, sillä ruotsalaistähden kuuden vuoden seurustelusuhde tuli päätökseen. Kalla kertoo käyneensä viime syksynä henkisesti täysin pohjalla.


SVT: Viisi kuollut Ruotsin lumimyräkässä iltalehti 06:06 03.02

Viisi ikäihmistä on löytynyt kuolleena Länsi-Norlannissa torstaisen lumimyrskyn jäljiltä. Kaikki kuolleet ovat iältään vanhempia. Heidät löydettiin kuolleena kotiensa lähistöltä, mutta kaikki eri paikoista. Poliisi ei epäile rikosta. - Voin vahvistaa, että kolme henkilöä on löytynyt kuolleena ulkosalta perjantaina aamulla Länsi-Norlannissa, poliisin edustaja Liv Fahlén sanoi Dagens Nyheter-lehdelle.


Kolme kuoli Ruotsin lumimyräkässä iltalehti 14:56 02.02

Kolme ihmistä on löytynyt kuolleena ulkosalta Länsi-Norlannissa torstaisen lumimyrskyn jäljiltä. Kaikki kuolleet ovat iältään vanhempia. Heidät löydettiin kuolleena kotiensa lähistöltä, mutta kaikki eri paikoista. Poliisi ei epäile rikosta. - Voin vahvistaa, että kolme henkilöä on löytynyt kuolleena ulkosalta perjantaina aamulla Länsi-Norlannissa, poliisin edustaja Liv Fahlén sanoi Dagens Nyheter-lehdelle.


”Ikean isä” Ingvar Kamprad on kuollut iltalehti 13:21 28.01

Ikean perustaja Ingvar Kamprad on kuollut kotonaan Smoolannissa 91-vuotiaana. Ikean perustaja Ingvar Kamprad on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä ruotsalaislehti Dagens Industri. Ruotsin Ikea on twiitannut tapauksesta. - Ingvar Kamprad nukkui hiljaa pois kotonaan Smoolannissa. Hän syntyi vuonna 1926 Smoolannissa ja jo 17-vuotiaana hän perusti Ikean. Ingvarin perhe ja Ikean työntekijät ympäri maailmaa kaipaavat ja muistavat häntä lämmöllä, Ikean twiitissä kerrotaan. Yritteliäs jo nuorena


”Ikean isä&rdquo” Ingvar Kamprad on kuollut iltalehti 12:38 28.01

Ikean perustaja Ingvar Kamprad on kuollut kotonaan Smoolannissa 91-vuotiaana. Ikean perustaja Ingvar Kamprad on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä ruotsalaislehti Dagens Industri. Ruotsin Ikea on twiitannut tapauksesta. - Ingvar Kamprad nukkui hiljaa pois kotonaan Smoolannissa. Hän syntyi vuonna 1926 Smoolannissa ja jo 17-vuotiaana hän perusti Ikean. Ingvarin perhe ja Ikean työntekijät ympäri maailmaa kaipaavat ja muistavat häntä lämmöllä, Ikean twiitissä kerrotaan.


Ruotsalaislehti: ”Ikean isä” Ingvar Kamprad on kuollut iltalehti 12:24 28.01

Ikean perustaja Ingvar Kamprad on kuollut, uutisoi ruotsalaislehti Dagens Industri. Kamprad oli kuollessaan 91-vuotias.


Timo Soini: ”Venäjän kehityksestä on syytä olla huolissaan” uusisuomi 10:27 28.01

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) korostaa Suomen ja Ruotsin ulkopoliittisen yhteistyön merkitystä Dagens Nyheterissä julkaistussa mielipidekirjoituksessaan.


Suuri turvallisuuskokous Sälenissä alkoi kohun keskellä - DN: Ruotsin ulkoministeriö antanut virheellisen kuvan puolustusraportista iltalehti 13:02 14.01

Ulkoministeri Margot Wahlströmin politiikka joutuu paineisiin Sälenin konferenssissa. Dagens Nyheter-lehden mukaan Ruotsin ulkoministeriö on kaunistellut Ruotsin hallitukselle teetetyn puolustuspoliittisen raportin sanomaa. DN kysyy, voivatko muut puolueet luottaa sosiaalidemokraattien turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaan. Puolustusraportissa todetaan, että sotilaallista hyökkäystä Ruotsiin ei voida pois sulkea ja että suurempi eurooppalainen konflikti voi alkaa hyökkäyksellä Ruotsiin.


Taas uusi joukkoraiskausepäily Ruotsissa iltalehti 13:23 02.01

Naisen epäillään joutuneen usean miehen raiskaamaksi Österåkerissa Roslagenissa maanantaina illalla. Poliisi on Dagens Nyheterin mukaan kuulustellut raiskauksen uhria jo alustavasti. Joukkoraiskaus tapahtui naisen ilmoituksen mukaan ulkosalla Runössa Åkersbergassa Österåkerin kunnassa joskus iltakymmenen aikoihin maanantaina.


Uutiset