Ruotsin hallitus hätäkokoukseen maastopalojen takia – pelastuslaitos sammuttaa 38 eri paloa MTV 05:47 25.07

Ruotsissa hallitus on kutsunut koolle kriisineuvoston maassa riehuvien maastopalojen takia, uutisoi Dagens Nyheter.


Poliisi sai ilmoituksen kuolleesta henkilöstä Tukholmassa - olikin auringonottaja iltalehti 12:57 30.05

Polkupyöräpoliisille tehtiin ilmoitus puistossa makaavasta hengettömästä miehestä. - Työtoverini oli ulkona partioimassa, kun yksi yleisön edustaja juoksi hänen luokseen ja sanoi maassa makaavan kuolleen ihmisen ja vaati poliisia paikalle, poliisitarkastaja Viktor Adolphson sanoi Dagens Nyheter -lehdelle. Mutta kun poliisi saapui paikalle, osoittautui, että mies oli mitä suuremmassa määrin elossa.


Epäily: Ruotsissa asuva mies rahoitti jihadisteja ihmissalakuljetuksella – DN: pidätettiin Tanskassa MTV 13:58 18.05

Tanskassa on pidetetty noin nelikymppinen, Ruotsissa asuva, Syyrian kansalainen epäiltynä kytköksistä terroriverkostoon, kertoo ruotsalaislehti Dagens Nyheter.


Potilas syttyi tuleen ruotsalaissairaalassa iltalehti 12:33 25.04

Potilaan kädelle voideltu suojavoide syttyi palamaan itsestään. Potilas selvisi erikoisesta tilanteesta pinnallisella palovammalla. Potilaan palovammasta kirjoitti Dagens Nyheter. Onnettomuus sattui Höglandin sairaalassa Eksjössä potilaalle, joka oli ollut leikkauksessa lannemurtuman takia. Kun hoitohenkilökunta oli siirtämässä potilasta sänkyyn, se huomasi tippaletkua paikallaan pitävän teipin löystyneen ja vahingoittaneen käden ihoa.


Kysely: Ruotsalaisten näkemykset jyrkentyneet, haluavat vastaanottaa vähemmän pakolaisia iltasanomat 11:02 21.04

Ruotsalaisten suhtautuminen pakolaisten vastaanottamiseen on kolmessa vuodessa tiukentunut selvästi, ilmenee Dagens Nyheter -lehden teettämästä kyselystä.


Ruotsalaislehti kuvailee lennokkaasti puolustusministerin suomalaisia sukulaisia: ”Säänpuremat kasvot, puunrungon paksuiset kyynärvarret” iltasanomat 20:55 20.04

Dagens Nyheter teki pitkän reportaasin Ruotsin puolustusministeri Peter Hultqvistin maaliskuisesta reissusta äitinsä kotiseudulle Kuusamoon.


Pop-tähti Avicii, 28, on kuollut mtv 20:27 20.04

Aviciina tunnettu Tim Bergling on kuollut, kertoo ruotsalaislehti Dagens Nyheter. Hän oli 28-vuotias. 


Dagens Nyheter: Avicii, 28, on kuollut mtv 20:27 20.04

Aviciina tunnettu Tim Bergling on kuollut, kertoo ruotsalaislehti Dagens Nyheter. Hän oli 28-vuotias. 


Skandaali Ruotsin akatemiassa – lehdet: Nobel-voittajien nimet vuodettiin julkisuuteen – vuotaja tunnetun runoilijan puoliso MTV 12:07 10.04

Ruotsin akatemian ympärillä kuohuu. Expressenin ja Dagens Nyheterin mukaan niin kutsuttu kulttuuriprofiili Jean-Claude Arnault, akatemian jäsenen Katarina Frostensonin puoliso, on vuotanut seitsemän Nobelin kirjallisuuspalkinnon saajan nimet julkisuuteen.


Ruotsalaislehti: Seksuaalisesta häirinnästä epäilty vuotanut seitsemän nobelistin nimen etuajassa iltalehti 10:28 10.04

Seksuaalisesta häirinnästä epäilty kulttuurivaikuttaja vuoti ensimmäisen kirjallisuuden Nobelin voittajan nimen jo vuonna 1996. Ruotsin akatemian kriisi kärjistyy päivä päivältä. Dagens Nyheter -lehden käsiinsä saaman asianajotoimiston tekemän selvityksen mukaan Ruotsin akatemiaan läheisessä yhteydessä oleva, seksuaalisesta ahdistelusta syytetty kulttuurivaikuttaja on vuotanut seitsemän kirjallisuuden nobelistin nimet etukäteen. Selvityksen asianajotoimistolla on teettänyt Ruotsin akatemia, ja se valmistui jo viime keväänä. Akatemian johto on voinut tutustua selvitykseen asianajotoimiston tiloissa.


Ruotsalaismies teki Hitler-tervehdyksen - sai 3000 kruunun sakot iltalehti 13:56 03.04

Pohjoismaiseen vastarintaliikkeeseen kuuluva mies teki Hitler-tervehdyksen kesken televisioidun tennisturnauksen Båstadissa. Nyt 22-vuotias mies on tuomittu 3000 kruunun (noin 300 euroa) sakkoihin ja ehdolliseen vankeusrangaistukseen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Mies oli Dagens Nyheter -lehden mukaan nostanut nyrkissä olleen kätensä ilmaan ja huutanut natsitervehdyksen Sieg Heil kesken Ruotsin avoimen tennisturnauksen Båstadissa viime kesänä. Mies ehti tehdä tervehdyksen useita kertoja ennen kuin hänet poistettiin kentältä.


autossa ole kaikki Bottaksen huomion ikävään draamaa Saksan mopopojat olivat ryteikössä” olen tutkinut saarella taas voimakas tutkinut näitä kirjoja tuuli ja

Uutiset