Luisteluvalmentaja Evelina Lorekia odotti uskomaton näky futiskentällä - ”Siinä oli helsinkiläiselle lappilaista eksotiikkaa” iltalehti 15:30 26.06

Ammattikoreografi Evelina Lorekin päivä sai hulvattoman käänteen. Dancing on Ice -ohjelmasta tunnetuksi tullut valmentaja Evelina Lorek julkaisi Instagram-tilillään hulvattoman kuvan jalkapallokentältä. Kaisa Ojainmaan ottamassa kuvassa kentällä näkyy joukko auringon paahteessa loikoilevia poroja. – Suomalainen jalkapallojoukkue treenaamassa Rovaniemellä, ammattikoreografi Lorek kirjoittaa kuvan yhteyteen.


Saara Aallon Dancing on Ice -kilpakumppani laihtui 19 kiloa - hurja muodonmuutos onnistui erikoisella metodilla iltalehti 13:53 24.06

Towie-sarjastakin tuttu Gemma Collins on pudottanut roimasti painoaan. The Sun kertoo, että Collinsin salaisuus on laihdutusinjektioiden käyttö. Tosi-tv-tähti Gemma Collins, 38, esitteli hiljattain sosiaalisessa mediassa hurjan painonpudotusoperaationsa tuloksia uimapukukuvalla. Suomalaisille Collins on tuttu Saara Aallon kilpakumppanina Dancing on Ice -ohjelmasta. Hän on pudottanut painoaan 19 kiloa sen jälkeen, kun hän aloitti Dancing on Ice -taipaleensa. Nyt The Sun -lehti kertoo, että muun muassa Towie-sarjaa tähdittänyt mediapersoona on turvautunut painonpudotusoperaatiossaan erikoisempiin menetelmiin. Hän on karistanut kiloja painonpudotusinjektioiden avulla.


Sara Chafak näyttelee seksikästä pahista Kim Heroldin musiikkivideolla - ryöstää pankin iltalehti 12:41 14.06

Kim Herold julkaisi tänään uuden musiikkivideon, jota tähdittää Sara Chafak. Selviytyjät Suomi -ohjelman viime kauden finaalitaistoon yltänyt Kim Herold julkaisi tänään perjantaina Dancing Till I Die -uutuuskappaleeseensa musiikkivideon. Videolla kuumana pääpahiksena loistaa vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak. Mukana on myös muita julkisuudesta tuttuja kasvoja: Tanssii Tähtien kanssa -tanssiopettajat Ansku Bergström, Katri Mäkinen ja Janne Talasmaa, Hunks-tanssija Jucci Hellström ja näyttelijä Pelle Heikkilä.


Grönlannin myynnistä kuohuu taas Vaikeuksiin

Uutiset