Juha Vuorisen yllättävä kuitti Dannylle, 75, - kiinnitti huomiota kiertuejulisteen tekstiin iltalehti 18:15 19.04

Danny lähtee ensi syksynä Viimeinen ilta Dannyn kanssa -kiertueelle. Juoppohullun päiväkirja -kirjailija ja radiotoimittaja Juha Vuorinen tunnetaan humoristisena sanaseppona. Nyt hän on kiinnittänyt huomiota Iso D:n keikkajulisteeseen. Danny lähtee kesällä viimeiselle kiertueelleen, jonka jälkeen huikean uran musiikkineuvos aikoo vetäytyä viihdealalta viettämään lokoisia eläkepäiviä. Dannyn julisteen slogan kuuluu "Viimeinen ilta Dannyn kanssa". Vuorinen on kiinnittänyt huomiota tekstin sanamuotoon.


Danny, 75, lähtee uransa viimeiselle kiertueelle, luvassa yli 30 konserttia: ”Nyt on kuitenkin tullut aika hellittää” iltalehti 09:51 19.04

Danny vetää yli 30 konserttia ensi syksystä alkaen, mutta jättää sen jälkeen kiertue-elämän. Viimeinen ilta Dannyn seurassa -konserttikiertue käynnistyy Hyvinkäältä 26. päivä lokakuuta ja päättyy Helsingin jäähalliin 18.tammikuuta 2019. Liput tulevat myyntiin tänään.


Jääkasvoinen Terhi Kokkonen saapui Vain elämää -pressitilaisuuteen - Dannyn vitsi ei naurattanut iltalehti 12:26 10.04

Ohjelmasta kesken kuvausten poistettu laulaja nähtiin tiukkailmeisenä. Nelosen Vain elämää -ohjelman tulevan tuotantokauden lehdistötilaisuus alkoi Helsingin Kalastajatorpalla tänään tiistaina puolenpäivän aikaan. Paikalla ovat Danny, Sani, Arttu Wiskari, Kasmir, Aki Tykki, Mira Luoti - sekä potkut saanut Terhi Kokkonen. Ohjelmasta kesken kuvausten poistettu saapui tilaisuuteen jääkasvoisena. Kun muu porukka saapui lehdistön eteen, he nauroivat ja vitsailivat. Terhi oli pääosin totinen ja katsoi kaukaisuuteen.


Riitta Väisäsen ja Dannyn ystäyys: Soitto Dannylle korvaa Speden tuen iltalehti 21:52 02.04

Riitta Väisänen ja laulaja Danny ovat olleet ystäviä jo pitkään. Vuosikymmenet julkisuudessa ollut Riitta tuntee lukemattomia julkisuuden henkilöitä. Ehkä hieman yllättäenkin yksi, jonka kanssa on syntynyt syvempi ystävyys, on laulaja Ilkka Lipsanen eli Danny. - Soitin ennen aina Pertille, kun sain jonkun idean tai muuten joku asia mietitytti. Nyt kun Perttiä ei enää ole, soitan Dannylle, Riitta kertoo.


Maria Veitolalle jälleen rajua palautetta - toimittajan napakka vastaus herättää ihastusta iltalehti 10:41 29.03

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma puhuttaa jälleen. Toimittaja julkaisi Twitter-tilillään kuvakaappauksen asiattomasta tviitistä. Toimittaja Maria Veitolan Yökylässä Maria Veitola -ohjelma on ollut jälleen yksi kevään puhutuimmista tv-sarjoista. Tällä tuotantokaudella Veitola on vieraillut muun muassa Laura Huhtasaaren, Dannyn ja Erika Vikmanin sekä Reino ja Maria Nordinin kodeissa. Varsinkin Huhtasaaren vierailu herätti somekansan kiivaaseen keskusteluun. Veitola on saanut ohjelman takia rajua palautetta katsojilta. Veitola on aiemmin julkaissut Instagram-tilillään tviitin, jossa häntä pilkataan feminismistä. Tiistaina puolestaan Veitola julkaisi Twitter-tilillään kuvakaappauksen eräästä asiattomasta tviitistä. Törkyviestin perusteella mies näyttää pahastuneen Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta ja siitä, että pääministeri Juha Sipilä kutsuu toimittajan kotiinsa.


Kuusamo kutsuu! Kingin nuorin kilpailija laittoi Dannyn hitin uuteen uskoon mtv 21:10 17.03

Kingin nuoriso-osastoa edustaa pian 18 vuotta täyttävä Nipa Caicu. Näyttelijä Jarkko Niemen angstinen hahmo esitti suorassa Kingi-lähetyksessä yllättävän kappaleen. 


18-vuotias superlupaus äänekkäästi, Emmanuel epäillään tappaneen neljä hallin käytävillä - Hurricanesista vapautuneen Jaakko Laakso toimi mahdollisesti loukkaantunut omituinen väliinputoaja toiminnassa väkivaltaisia valiokunnalta niukka tuki

Uutiset