Arsenal murskasi Evertonin - Wengerillä täydelliset synttärit iltalehti 17:30 22.10

Arsenal juhlisti Arsène Wengerin synttäreitä hienolla vierasvoitolla. Wayne Rooney nousi maailmanmaineeseen lähes tasan 15 vuotta sitten. Silloin vasta 16-vuotias superlupaus tempaisi todellisen unelmavedon David Seamanin selän taakse. Pallo painui verkkoon ylähirren kautta. - Pistäkää tämä nimi mieleen, Wayne Rooney. Uusi tähti on syttynyt Merseysidellä, hehkutti brittikommentaattori Clive Tyldesley lokakuussa 2002.


Video: Connor McDavidilta huikea suoritus NHL:ssä – alusti maalin fantastisella tavalla iltasanomat 11:15 20.10

Edmonton Oilersin supertähti ällistytti viime yön NHL-kierroksella.


Kuolleen sotilaan äiti: "Trump loukkasi poikaani" - itketti leskeä, ei muistanut kuolleen nimeä iltalehti 22:56 18.10

Trump on saanut nyt vastaansa myös kuolleen sotilaan äidin. Presidentti käyttäytyi törkeästi puhuessaan sotilaan leskelle, väittävät kongressiedustaja ja sotilaan äiti. Trump syyttää kongressiedustajaa valehtelusta. Trumpin mukaan hänellä on asiasta todisteet. Hän ei ole esittänyt niitä. USA:n presidentti on ajautunut väittelyyn siitä, mitä hän oikeastaan sanoi kuolleen kersantin La David T. Johnsonin leskelle puhelimessa.


Trump puhui taas typeryyksiä: Soitti Nigerissä kuolleen sotilaan leskelle ja sanoi "hän tiesi mihin lähti" iltalehti 14:04 18.10

Presidentti Donald Trump ei valinnut sanojaan oikein soittaessaan Nigerissä kuolleen sotilaan leskelle. Nigerissa väijytyksessä kuolleen David Johnsonin ruumis saapui Miamiin myöhään tiistaina iltapäivällä. Presidentti Trump soitti Johnsonin leskelle vähän ennen arkun saapumista. - Presidentti sanoi "luulen, että hän tiesi mihin lähti, mutta kyllä se kai silti sattuu", demokraattipuoluetta kongressissa edustava Frederica Wilson sanoi CNN:n Tonight with Don Lemon -ohjelmassa.


Tulikuuma SaiPa voitti taas - JYPin maalivahdilla käsittämätön tilasto iltalehti 21:34 17.10

SaiPa otti kuudennen voittonsa peräkkäin, kun se voitti JYPin Jyväskylässä 4-1. Ottelu oli erittäin hankala JYPin maalivahdille Eetu Laurikaiselle. Ensimmäisessä erässä hänelle ei merkitty yhtään torjuntaa, ja yhteensäkin niitä tuli vain kuusi. Toisessa erässä Laurikaiselle ja puolustaja Mikko Kuukalle sattui kommunikointivirhe. SaiPan Elmeri Kaksonen vei kiekon, ja pelasi kiekon maalin kulmalle. David Goodwin löi kiekon sisään.


Kimi Räikkönen juhlii synttäreitä - F1-konkarin suosio hämmentänyt ex-tallikaveriakin: "En ymmärrä yhtään" iltalehti 06:18 17.10

Tänään 38 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen on yhä F1-sarjan suosituimpia kuskeja. Ei sitä selitä miehen someaktiivisuus. Ei kilpailukyky, eivätkä MM-pisteet. Ei sitä voi perustella läsnäolevalla ja yleisöä palvelevalla mediakäyttäytymiselläkään. - En ymmärrä yhtään, miksi Kimi Räikkönen on fanien suosikki. Toiset kuskit saavat parempia tuloksia ja ovat enemmän esillä mediassa, mutta hän on vain kaikkein suosituin, David Coulthard ihmetteli BBC:lle loppuvuodesta 2015.


Sir David Attenborough jyrähti muovin käytöstä: "Planeetan tulevaisuus on ihmiskunnan käsissä" iltalehti 02:21 16.10

Luontodokumenteistaan tunnettu Sir David Attenborough vaatii maailmaa vähentämään muovin käyttöä. Attenborough'n mukaan kyse on merien suojelusta. Hänen tuorein BBC:lle tekemänsä dokumenttisarja Blue Planet II käsittelee meriä ja siinä osoitetaan, minkälaista vahinkoa muovi aiheuttaa merille elinympäristönä. Tuoreen sarjansa ensi-iltatapahtumassa puhunut 91-vuotias Attenborough vaati maailmaa ryhtymään toimiin välittömästi.


Uutiset