Neljä ulkomaalaista pakeni tunnelia pitkin vankilasta Balilla iltalehti 12:56 19.06

Tunneli oli 12 metriä pitkä. Poliisi etsii neljää vankikarkuria Balin lomasaarella Indonesiassa. Kaikki karkurit ovat ulkomaalaisia. Australialainen Shaun Davidson, bulgarialainen Dimitar Iliev, intianalinen Sayed Said ja malesialainen Tee Kok King ryömivät vapauteen Kerobokanin vankilasta 12 metriä pitkän tunnelin kautta. Viranomaiset uskovat, että sen kaivamiseen on mennyt vähintään viikko. Vedellä täyttynyt 50 x 75 sentin kokoinen tunneli ja miesten pako havaittiin maanantain laskennassa aamukahdeksalta, Balin poliisin tiedottaja Hengky Widjaja kertoo uutistoimistoille. Nelikko on paennut maanantain vastaisena yönä tai aamurukouksen aikaan.


Jääkiekkomailoista tuli mikroteknologiaa - NHL-pelaajilla hirmuiset välinelaskut: "Heillä on oltava täysi kontrolli" iltalehti 07:56 28.05

Uuden NHL-seuran Vegas Golden Knightsin huoltaja kertoo nykypäivän varustehuollosta kaupungin paikallislehdessä. Vegas Golden Knightsin on määrä aloittaa NHL-taipaleensa ensi kaudella. Huoltaja Chris Davidson-Adams kertoo 12-tuntisista työpäivistään ja jääkiekkoilijoiden varusteista. NHL-pelaajat ovat Davidson-Adamsin mukaan innokkaita varusteniiloja, ja mikäs siinä, kun pelivaraa on.


Uutiset