9-vuotias ”galaksin suojelija” lähetti työhakemuksen Nasalle – sai heti yhteydenoton iltasanomat 22:30 05.08

Jack Davis totesi olevansa sopiva ”planeettojen suojelijan” työhön.


Brexit-neuvottelut vakavoituvat - erosta neuvotellaan tällä viikolla Brysselissä iltalehti 11:57 17.07

Neuvotteluiden on määrä päättyä jo torstaina. Brexit-neuvotteluiden odotetaan vakavoituvan tällä viikolla, kun Britannia ja EU käyvät Brysselissä ensimmäisen täyden neuvotteluviikon. Molempien puolten pääneuvottelijat Britannian David Davis ja EU:n Michel Barnier aloittivat aamulla neuvottelut EU-korttelissa.


Wimbledonin kuuluisin järjestyksenvalvoja on ritarihaukka - Rufus pelotellut pikkulintuja jo 10 vuoden ajan iltalehti 18:31 15.07

Ritarihaukka Rufus on yksi Wimbledonin suurimmista julkkiksista. Linnusta on tullut suoranainen hitti sosiaalisessa mediassa. Rufus on nimittäin vartioinut Wimbledonin legendaarista keskuskenttää jo 10 vuotta. Vuonna 2007 se korvasi edellisen haukan tehtävässään. Siitä lähtien Rufusin työnä on ollut huolehtia siitä, etteivät pikkulinnut, kuten pulut pääse häiritsemään tennistähtien pelejä. Työpäivä alkaa haukan "agentin" Imogen Davisin mukaan viideltä aamulla.


Brexit-neuvottelut käynnistyivät suopeissa tunnelmissa - näin Britannian EU-ero etenee iltalehti 21:37 19.06

Britannia ja EU sopivat eroneuvottelujen marssijärjestyksestä. Matkavertaukset seurasivat toistaan, kun Britannian ja EU:n brexit-neuvottelijat summasivat ensimmäisen neuvottelupäivän antia. - Tämä on matkan alku Britannialle ja EU:lle. Matka on pitkä, mutta meillä on lupaava alku, vertasi Britannian pääneuvottelija David Davis.


Vaikeat brexit-neuvottelut alkavat tänään Brysselissä iltalehti 11:24 19.06

Neuvottelujen on määrä päättyä maaliskuussa 2019. Brexit-ministeri David Davis aloittaa tänään maanantaina eroneuvottelut Brysselissä. Neuvottelut määrittelevät tavan, jolla Britannia tulee lähtemään Euroopan unionista. Lähes vuosi sitten britannialaiset äänestivät EU-erosta. Keväällä maan pääministeri Theresa May ilmoitti, että ero tulee tapahtumaan maaliskuuhun 2019 mennessä. Puolitoista viikkoa sitten järjestetyissä parlamenttivaalissa Mayn asema heikentyi.


Britanniassa odotetaan Mayn nimeävän kabinettinsa iltalehti 14:58 10.06

Osa konservatiiveista on sitä mieltä, että pääministeri Theresa Mayn pitäisi erota. Britanniassa pääministeri Theresa Mayn odotetaan tänään nimeävän kabinettinsa jäsenet. Mayn kansliasta on jo aiemmin kerrottu, että viisi merkittävää ministeriä jatkaa. He ovat valtiovarainministeri Philip Hammond, ulkoministeri Boris Johnson, brexitistä vastaava ministeri David Davis, puolustusministeri Michael Fallon ja sisäministeri Amber Rudd. Kabinetin odotetaan kokoontuvan tänään ensimmäistä kertaa sitten torstain parlamenttivaalien. Kokouksen arvellaan antavan osviittaa siitä, miten vakaan hallituksen May pystyy muodostamaan.


Manchesterin iskusta selvinneen Carolinen koskettava teko: otti kuolleen ystävänsä tyttären luokseen asumaan iltalehti 19:20 28.05

Naiset olivat lapsiaan vastassa Manchester Arenalla, kun toinen heistä kuoli pommi-iskussa. Caroline Davis Osborne, 39, selvisi viime maanantaina Manchesterin terrori-iskusta täpärästi hengissä. Hänen paras ystävänsä Wendy Fawell, 50, sen sijaan menehtyi. Nyt Osborne on ottanut Fawellin 15-vuotiaan tyttären Charlotten luokseen asumaan ja lupaa tehdä kaikkensa tytön vuoksi.


Uusi Davis Cup -kapteeni Jarkko Nieminen haluaa valmentaa – salibandykentillä miestä ei ensi kaudella nähdä: ”Olisi fyysisestikin mahdotonta olla mukana” hs 17:30 19.05


Jarkko Nieminen Suomen Davis Cup -joukkueen kapteeniksi hs 14:13 19.05


Hieno valinta - Jarkko Nieminen Suomen Davis Cup -kapteeniksi! yle 13:52 19.05

Jarkko Nieminen seuraa Kim Tiilikaista Davis Cup -kapteenina.


16-vuotias amerikkalaispoika kuoli - joi liikaa ja liian nopeasti energiajuomia iltalehti 11:04 16.05

Terve teinipoika kuoli juotuaan useita erittäin kofeiinipitoisia juomia liian nopeasti Yhdysvaltain Etelä-Carolinassa. Davis Allen Cripen, 16, tila romahti, kun hän oli juonut huhtikuussa koulussaan McDonaldsin latten, ison Mountain Dew -limun ja energiajuoman kahden tunnin aikana, kuolemansyyntutkija Gary Watts sanoi. Wattsin mukaan nuori kuoli kofeiinin aiheuttamaan sydämen rytmihäiriökohtaukseen. Hänellä ei ollut minkäänlaisia sydänsairauksia entuudestaan.


Barcelonan tähtipelaaja haluaa tennikseen MM-kisat – maailmanlistan kärkinimet innoissaan ideasta yle 18:38 12.05

Tenniksen Davis Cupin tilalle ehdotetaan pelaajille suotuisampaa ratkaisua. Aloitteen takana on kovia nimiä.


Barça-tähti Gerard Pique haluaa muuttaa tenniksen Davis Cupin MM-turnaukseksi – Murray, Djokovic ja Nadal tukevat aloitetta: ”Todella, todella hyvä asia” hs 14:05 12.05


Uutiset