IL seuraa Bakun aika-ajoa: Mitä ihmettä Valtterin autolle on tapahtunut? Hamilton hallitsee täydellisesti iltalehti 16:40 24.06

Tänään ajetaan F1-kauden kahdeksannen osakilpailun, Azerbaidzhanin GP:n, aika-ajot. Iltalehti seuraa aika-ajot hetki hetkeltä. Aika-ajo alkaa kello 16 Suomen aikaa.


Mies riehui moottorisahan kanssa Paltamossa iltalehti 16:31 24.06

Paltamossa mies riehui asunnossa iltakahdeksan maissa. Hänen epäillään myös ampuneen pihan grillikatoksessa luvattomalla haulikolla, poliisi kertoo. Mies heilui myös käynnissä olevan moottorisahan kanssa. Perheenjäsenet ilmoittivat miehestä poliisille.


Cristiano Ronaldo nimesi Portugalin seuraavan supertähden – ”Toivon, että pystyn täyttämään odotukset” iltasanomat 16:28 24.06

Nuoren André Silvan alku Portugalin maajoukkueessa on ollut vakuuttava.


Kaksi miestä hukkui Valtimolla veneen kaaduttua - vain koira palasi lähtöpaikalle iltalehti 16:24 24.06

Pohjois-Karjan pelastuslaitos tiedottaa, että Valtimolla Kalajärvellä vene kaatui kohtalokkain seurauksin. Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtuneesta kello 13.10. Poliisi tiedotti iltapäivällä kello 16 jälkeen, että pelastuslaitoksen veneyksikkö löysi miehet hukkuneina kello 14.05. Onnettomuudessa menehtyivät 60-vuotias nurmeslainen ja 67-vuotias valtimolainen mies.


IL seuraa Bakun aika-ajoa: Hamilton pyyhki Valtterilla lattiaa - uskomaton aika! Kimi kolmantena iltalehti 16:18 24.06

Tänään ajetaan F1-kauden kahdeksannen osakilpailun, Azerbaidzhanin GP:n, aika-ajot. Iltalehti seuraa aika-ajot hetki hetkeltä. Aika-ajo alkaa kello 16 Suomen aikaa.


Vene kaatui: Kaksi miestä hukkui Valtimon Kalajärvellä – vain koira palasi lähtöpaikalle iltasanomat 16:15 24.06

Onnettomuus tapahtui noin yhden aikaan juhannuspäivänä.


HS:n miniristikossa tänään brändejä – Ovatko ne hallussa? hs 16:00 24.06


Oskari Mörö juoksi kauden kärkiajan, jäi kuudenneksi iltasanomat 15:57 24.06

EM-kisojen loppukilpailussa viime vuonna juossut Oskari Mörö joutui EM-joukkuekilpailussa odotetun kovaan kyytiin lauantaina.


Turkki kielsi Istanbulin Pride-kulkueen: ”Vaarantaa turistien turvallisuuden ja yleisen järjestyksen” iltasanomat 15:50 24.06

Turkin viranomaiset kielsivät Pride-kulkueen järjestämisen Istanbulin Taksim-aukiolla.


Turkki kielsi Istanbulin Pride-kulkueen: vaarantaa turistien turvallisuuden iltalehti 15:39 24.06

Turkin viranomaiset kielsivät Pride-kulkueen järjestämisen Istanbulin Taksim-aukiolla. Viranomaisten mukaan kulkue vaarantaa turistien turvallisuuden ja yleisen järjestyksen. Viime vuonna kulkueen kieltoa perusteltiin äärijärjestö Isisin ja kurdijoukkojen pommiuhalla. Tuolloin poliisi käytti kyynelkaasua, kun kiellosta raivostuneet ihmiset osoittivat mieltään.


IL seuraa Bakun aika-ajoa: Nyt juhannuksen kunniaksi suomalaisväriä eturiviin, Kimi ja Valtteri! iltalehti 15:33 24.06

Tänään ajetaan F1-kauden kahdeksannen osakilpailun, Azerbaidzhanin GP:n, aika-ajot. Iltalehti seuraa aika-ajot hetki hetkeltä. Aika-ajo alkaa kello 16 Suomen aikaa.


Qatar kritisoi saamaansa vaatimuslistaa: "Kohtuuton ja loukkaa maan suvereniteettia" iltasanomat 15:28 24.06

Qataria kehotettiin suhtautumaan vaatimuksiin vakavasti, tai edessä häämöttää naapuriero.


Kaj Kunnaksella nykyään kahdet synttärit: "Olen vähän niin kuin vaippaiässä" iltalehti 15:15 24.06

Kaj Kunnas viettää perheineen Pohjanmaan-mökillä sukujuhannuksen. - Merenrannalla kun ollaan, niin tietenkin kalastellaan. Dartsi on aina isossa roolissa, ja sitä heitellään. Nautitaan elämästä ja suvusta. Hyötyliikuntaakin on luvassa.


Paikalla olijat pelastivat veden varaan joutuneen Järvenpäässä iltasanomat 15:06 24.06

Ihminen pelastettiin, ennen kuin viranomaiset ehtivät paikalle.


Pöytätenniksen kärkipelaajat poistuivat turnauksesta – Kiinalta voimakkaat toimenpiteet: ”Isänmaallisuuden on oltava etusijalla” hs 14:58 24.06


Törkeä pahoinpitely Kajaanissa: Yhtä lyötiin teräaseella, poliisiautoa vahingoitettiin iltalehti 14:52 24.06

Yhtä miestä lyötiin teräaseella tappelussa. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapahtumista ja tapahtuma-aikaan paikalla olleista henkilöistä. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Kajaanin Lohtajassa tapahtui juhannusaattoiltana ennen puolta yötä useamman henkilön välinen tappelu. Tapahtumapaikka oli Kaikukatu 4:n piha-alue. Tappelussa yhtä miestä lyötiin teräaseella. Poliisipartioiden tullessa paikalle myös poliisia kohtaan käyttäydyttiin aggressiivisesti, ja lisäksi poliisiautoa vahingoitettiin. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena sekä vahingontekona.


Kymmenet niskuroivat viranomaisten evakuointikehotusta vastaan lontoolaisella tornitaloalueella – ”Menen takaisin kotiin” iltasanomat 14:27 24.06

Pohjois-Lontoossa Camdenissa osa asukkaista on kieltäytynyt lähtemästä kotoaan, kun asuntoja evakuoidaan mahdollisen tulipaloriskin vuoksi, kertoo muun muassa Guardian.


Tutkinnanjohtaja paljastaa vanhan rikoksen taustat: Poliisin ovela ansa käräytti murhaajat iltalehti 14:24 24.06

Poliisi epäili kadonneen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Sillä oli myös epäily tekijöistä. Nyt tutkinnanjohtaja paljastaa, kuinka poliisin onnistui ovelalla puhelintempulla houkutella murhaajat ruumiin kätköpaikalle. Poliisin väkivaltarikosyksikköön tehtiin ilmoitus kadonneesta Jari Koskelasta 4. maaliskuuta 2010. Sukulaismies kertoi, ettei ollut saanut Koskelaan yhteyttä kahteen viikkoon. Hän tiesi myös kertoa, että 45-vuotias Koskela oli viettänyt öitään Raija*-nimisen naisen luona. Poliisi löysikin varsin pian Kontulassa asuneen Raijan. Tämä kertoi, että oli alkanut seurustella Koskelan kanssa edellisenä kesänä ja että Koskela oli muuttanut hänen luokseen asumaan. Raijalla oli ennestään neljä lasta, joista 4- ja 8-vuotiaat asuivat äitinsä kanssa. Samoin 21-vuotias Toni oli äidillään kirjoilla.


Huumeista johdettuja kipulääkkeitä kehitetään Yhdysvalloissa – maan elintarvike- ja lääkevirasto ei hyväksy huumepohjaisia lääkkeitä hs 14:20 24.06


Väkivahva suomalaissuoritus! Bottas ja Räikkönen omalla sekuntiluvullaan viimeisissä harjoituksissa iltalehti 14:10 24.06

Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen valloittivat kärkisijat Azerbaidzhanin GP:n viimeisissä vapaissa harjoituksissa. Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen valloittivat kärkisijat Azerbaidzhanin GP:n viimeisissä vapaissa harjoituksissa. Bakussa on odotettavissa todella mielenkiintoinen aika-ajo.


Uutiset