Wilderin MM-ottelu varmistui – hirmutyrmääjät iskevät yhteen MTV 21:38 12.01

Raskaan sarjan superottelu WBC-liiton hallitsevan mestarin Deontay Wilderin ja Luis Ortizin välillä on vahvistettu. Kaksikko iskee yhteen New Yorkissa MM-titteliottelussa maaliskuun 3. päivänä.


Wilderilta järkähtämätön ehto Joshualle – "Muuten emme näe MM-ottelua" MTV 21:34 04.12

Deontay Wilder suostuu kohtaamaan Anthony Joshuan nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-ottelussa ainoastaan siinä tapauksessa, että rahapotti jaetaan tasan mestarien välillä.


Raskaan sarjan tyrmäyskone tuhosi vastustajansa ja uhosi maailmanmestarille: ”Menetkö vielä kyykkyyn virtsatessasi?” iltalehti 13:24 05.11

Deontay Wilder kaunisteli vaikuttavaa tilastoaan Bermane Stivernen kustannuksella WBC-liiton mestaruusottelussa. Wilder tyrmäsi Stivernen ensimmäisessä erässä New Yorkin Brooklynissa järjestetyssä nyrkkeilyillassa. Ottelussa paremmuus ei jäänyt epäselväksi, sillä kotilyleisölleen esiintynyt Wilder iski vastustajansa lattiian kolmeen otteeseen. Miehet kohtasivat kaksi vuotta sitten, jolloin haitilainen kärsi pistetappion. Nyt Wilder sai paikkailtua tilastotahraansa. Amerikkalainen on voittanut kaikki muut 38 ammattilaisotteluaan tyrmäyksellä.


Robert Helenius kohtasi tulevan vastustajansa silmästä silmään - ”Olen valmis näyttämään, mistä minut on tehty” iltalehti 16:45 26.10

Robert Helenius valmistautuu parhaillaan Walesin Cardiffissa yhteen uransa suurimmista otteluista. Suomalainen kohtaa brittiottelija Dillian Whyten ottelussa, jossa on panoksena WBC-liiton hopeavyö. Ottelun voittaja nousee WBC-liiton haastajalistalla niin korkealle, että MM-ottelu Deontay Wilderia vastaan on käytännössä varma. Helenius on otellut viimeksi kesäkuussa, kun hän voitti Tallinnassa käydyssä ottelussa venäläisen Jevgeni Orlovin.


Uutiset