Maailmanmestarinyrkkeilijä tiputti rajulla iskulla maskotin TV-lähetyksessä – "Pyydän vilpittömästi anteeksi" MTV 08:40 15.10

Voittamaton raskaan sarjan maailmanmestari Deontay Wilder on noussut otsikoihin varsin erikoisen tapauksen myötä. Wilder tiputti maskottiasuun pukeutuneen miehen suorassa TV-lähetyksessä Yhdysvalloissa. Tapauksesta on lähtenyt ilmoille jos jonkinlaisia väitteitä.


Raskaan sarjan nyrkkeilymestari löi maskottiparan kanveesiin tv-lähetyksessä – video osoittaa rajun iskun voiman iltasanomat 20:32 14.10

Maailmanmestari Deontay Wilderin lyönti pudotti maskotin heti lattian pintaan.


Raskaan sarjan nyrkkeilijä antoi kyytiä maskotille – taisi tehdä kipeää toppauksista huolimatta! MTV 09:26 14.10

Kun nyrkkeilijä saa luvan tällätä, hän ei arkaile. Vaikka kohteena olisi maskotti. Raskaan sarjan nyrkkeilijä Deontay Wilder antoi kunnon näytöksen televisiolähetyksessä.


Nyrkkeilyn odotetun megaottelun suunnitelmat umpikujassa? – "He eivät halua tavata" MTV 17:36 05.10

Nyrkkeilymaailma on odottanut jo pitkään Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin välistä raskaansarjan titteliottelua. Nyt Joshuan taustajoukot ovat näyttäneet ottelulle vihreää valoa, mutta Wilderin taustatiimi pistää hanttiin.


Kommentti: Nyrkkeilyn huipulla käynnissä naurettava näytelmä MTV 18:50 03.10

Tyson Furyn ja Deontay Wilderin ylläpitämä väkinäinen näytelmä ylittää naurettavuudessaan kaiken nyrkkeilyssä aiemmin tehdyn myyntityön.


Sanat sinkoilivat Wilderin ja Furyn lehdistötilaisuudessa – "Pahennat vain tilannettasi" MTV 22:46 02.10

Tyson Furyn ja Deontay Wilderin lehdistötilaisuudessa nähtiin voimakkaita lausuntoja puolin ja toisin. Ottelijat kohtaavat toisensa raskaansarjan titteliottelussa 1. joulukuuta Los Angelesissa.


Voittamattomien raskaan sarjan mörssärien himoittu MM-ottelu toteutuu – matsipäivä julki MTV 20:51 22.09

Voittamattomien nyrkkeilijöiden Deontay Wilderin ja Tyson Furyn odotettu raskaan sarjan mestaruusottelu toteutuu. Kaksikko kohtaa ammattilaisnyrkkeilyjärjestö WBC:n mestaruusottelussa 1. joulukuuta, WBC kertoo.


Tyson Fury ja Deontay Wilder iskevät mestaruudesta joulukuun alussa iltasanomat 14:24 22.09

Ottelupaikka ratkeaa myöhemmin.


Nyrkkeilylegenda varmana: Anthony Joshua välttelee vastustajaa – ei tarttunut edes 50 miljoonan taalan tarjoukseen MTV 21:59 08.08

Nyrkkeilylegenda Lennox Lewis syyttää tämänhetkistä IBF-, WBA-, IBO- ja WBO-liiton raskaan sarjan maailmanmestaria Anthony Joshuaa siitä, että tämä välttelisi WBC-liiton raskaan sarjan mestarin Deontay Wilderin kohtaamista.


Tyson Furylta vahva lupaus nyrkkeilyn superottelusta – "Sopimus lähes valmis" MTV 18:14 30.07

Kohunyrkkeilijä Tyson Fury aikoo kohdata WBC-liiton raskaan sarjan maailmanmestarin Deontay Wilderin joulukuussa.


Deontay Wilderilla kuppi täysin nurin superottelun käänteestä – haukkui Anthony Joshuan todella törkeästi MTV 10:38 27.06

Deontay Wilder ei ottanut lainkaan kevyesti sitä, että hän ei kohtaa Anthony Joshuaa, ainakaan vielä.


Nyrkkeilyn megaottelu tyssäsi yllättäen – Anthony Joshuan vastustaja vaihtuu MTV 16:39 26.06

Raskaan sarjan ammattilaisnyrkkeilijä Anthony Joshuan seuraava vastustaja ei olekaan WBC-liiton mestari Deontay Wilder.


Raskaan sarjan megaottelu toteutuu! Anthony Joshua kohtaa Deontay Wilderin kaksi kertaa MTV 08:38 12.06

Nyrkkeilyn raskaan sarjan supertähdet Deontay Wilder ja Anthony Joshua kohtaavat viimein toisensa. Maailmanmestaruudesta otellaan syksyllä Iso-Britanniassa.


Deontay Wilder jätti 50 miljoonan haasteen Anthony Joshualle iltasanomat 16:41 26.04

Deontay Wilder haluaa iskeä Anthony Joshuaa vastaan.


Megaottelusta uusi tarjous! Kohtaavatko hurjat tyrmääjät Joshua ja Wilder? MTV 07:46 26.04

Yhdysvaltalainen raskaan sarjan ammattilaisnyrkkeilijä Deontay Wilder on tarjonnut 50 miljoonaa dollaria (reilut 41 miljoonaa euroa) ottelusta Anthony Joshuaa vastana. Ottelu yhdistäisi nyrkkeilyn raskaan sarjan kaikki merkittävät mestaruusvyöt.


Kaikki MM-vyöt peliin! Joshua-Wilder-megaottelu toteutunee kesällä MTV 07:15 03.04

Nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-vyöt yhdistävä megaottelu Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin välillä on toteutumassa Englannissa kesällä.


Huippunyrkkeilijä kohautti tappamispuheillaan – supertähti Anthony Joshuan leiriltä tyly kuittaus: ”Hän on täysin seonnut” iltasanomat 06:57 03.04

Nyrkkeilyn mahdollisessa superottelussa kohtaisivat täysin erilaiset ihmiset. Deontay Wilder haluaa tappaa, Anthony Joshua rukoilee vastustajansa puolesta.


Joshua ei aikaillut tanssikutsussaan – "Wilder, nyt mennään!" MTV 09:31 01.04

Anthony Joshuan viesti kaikui voimakkaana Yhdysvaltoihin, kun hän oli lyönyt Joseph Parkerin nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-ottelussa Cardiffissa lauantaina – Deontay Wilder, on aika kohdata.


Tähtinyrkkeilijä unelmoi vastustajansa tappamisesta - häiriintynyt lausunto aiheutti valtavan kohun: ”Hän on menettänyt järkensä” iltalehti 20:10 31.03

Deontay Wilder aiheutti kohun todella häiriintyneellä lausunnollaan. WBC-liiton maailmanmestari totesi Breakfast Clubin radiohaastattelussa, että hän unelmoi vastustajansa tappamisesta kehässä. - Haluan ruumiin meriittilistalleni. Haluan sellaisen, minä todella haluan, Wilder sanoi.


"Haluan ruumiin tililleni" – nyrkkeilymestari Deontay Wilderilta todella häiriintynyt avautuminen MTV 18:31 31.03

Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Deontay Wilder on hämmentänyt kommenteillaan juuri Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin välisen MM-ottelun alla.


jatkunut reittiliikenne loputon seinä mikä talven Tuomio asema-aukion

Uutiset