F1-kausi 2019 – tässä tallit, kuljettajat, osakilpailut, ohjelma ja tulokset MTV 21:35 04.08

F1-sarjan kilpailukausi 2019 käynnistyy perjantaina 15. maaliskuuta Australiassa ja päättyy sunnuntaina 1. joulukuuta Abu Dhabissa. Suomalaisista radalla nähdään Mercedes-tiimin Valtteri Bottas ja Alfa Romeo -tallin Kimi Räikkönen.


Moottoripyörän sisältä löytyi käärme – mies poisti paljain käsin stara 18:00 21.07

Abu Dhabissa moottoripyörällä liikkunut mies oli joutunut keskeyttämään matkansa kutsumattoman


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 21.07

Abu Dhabissa moottoripyörällä liikkunut mies oli joutunut keskeyttämään matkansa kutsumattoman


Habib Nurmagomedov nousee kehään ensimmäistä kertaa skandaaliottelun jälkeen – uhoaa vastustajalleen: ”Tästä tulee sotaa” iltalehti 14:24 06.06

Lokakuussa Conor McGregorin kanssa yhteen ottanut Habib Nurmagomedov palaa kehään syyskuussa. Habib Nurmagomedov kohtaa yhdysvaltalaisen Dustin Poirierin Abu Dhabissa 7. syyskuuta. Vapaaotteluorganisaatio UFC kertoi asiasta nettisivuillaan. Nurmagomedov puolestaan julkaisi parhaita paloja sekä omista että Poirierin edellisistä kamppailuista – uhoamista unohtamatta. Hän nousee kehään ensimmäistä kertaa sitten skandaalinkäryisen UFC-titteliottelun, jossa vastassa oli Conor McGregor.


Vapaaottelija Teemu Packalénin seuraava ottelu varmistui: vastaan tulee UFC-debytantti iltalehti 09:37 01.06

Teemu Packalén nähdään Abu Dhabin UFC-illassa. Teemu Packalén kohtaa Ottman ”Bulldozer” Azaitarin syyskuun 7. päivä Abu Dhabissa. Asiasta uutisoi mmajunkie.com-sivusto. Saksalainen Azaitar on otellut vapaaotteluhäkissä 11 kertaa, mutta UFC-organisaatiossa hän tekee nyt ensiesiintymisensä. Miehen tilillä on vain voittoja, seitsemän niistä on tullut tyrmäyksellä.


lataa ”Suomessa päätöspäivää ”En ajattele Suomen lentopallonaisilta Suomi otti MM-kultaa – vei myös

Uutiset