Päivän veto- ja vakiovihjeet: Slovan Bratislava on KHL:n Peliitat iltalehti 12:59 11.12

Iltalehden vetovihjeet on Mestiksessä paukutellut useampaan otteeseen menestyksellä Peliittojen otteluiden overeita joukkueen pelitavasta johtuvan huomattavan runsasmaalisuuden takia. KHL:ssä Slovan Bratislava on hyvin paljon Peliittojen tyylinen joukkue. Menestys ei ole kummoista, mutta maaleja joukkueen peleissä tulee puoleen ja toiseen - etenkin omaan päähän. Maanantain pitkävetopoiminta onkin yli 4,5 maalia otteluun Dinamo Minsk-Slovan Bratislava. Bratislavan tämän kauden kaikissa otteluissa yli 4,5 maalia on toteutunut 70% varmuudella (28/40) ja vieraissa peräti 75% varmuudella (15/20). Arviolla 62% yli 4,5 maalia kohteeseen 2291.


Yksi maali riitti Dinamolle - tuomaristolle satoi jälleen kritiikkiä jatkoaika.com 22:23 07.12

Jokerit ja Moskovan Dinamo kohtasivat kymmenennen kerran KHL:ssä. Joukkueiden väliset kamppailut ovat olleet usein tiukkoja, ja tälläkin kertaa voitto ratkesi yhden maalin erolla vieraiden hyväksi.


"Simppeliä pystysuunnan lätkää" - Juuso Hietasen johtama Dinamo-puolustus jälleen rautaa jatkoaika.com 22:11 07.12

Jokerit löi 60 minuuttia päätään Dinamo Moskovan puolustusmuuriin ja jäi ilman tulosta. Tappio oli Jokereille jo seitsemäs peräkkäinen Juuso Hietasen edustamaa Dinamoa vastaan.


Jalonen kummasteli ylivoimamahdollisuuksien vähyyttä: "En tiedä, itkisikö vai nauraisiko" jatkoaika.com 21:51 07.12

Jokerit sai torstai-iltana vieraakseen Dinamo Moskovan. Ottelu oli erittäin tasainen taistelu, jonka voittaja oli lopulta jalkapallolukemin vierailijat. Loppulukemiksi merkattiin 1-0. Ottelun jälkeen Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen kävi varsin kuumana tuomarityöskentelystä.


Jalonen kummasteli ylivoimamahdollisuuksien vähyyttä: "En tiedä itkisikö vai nauraisiko" jatkoaika.com 21:51 07.12

Jokerit sai torstai-iltana vieraakseen Dinamo Moskovan. Ottelu oli erittäin tasainen taistelu, jonka voittaja oli lopulta jalkapallolukemin vierailijat. Loppulukemiksi merkattiin 1-0. Ottelun jälkeen Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen kävi varsin kuumana tuomarityöskentelystä.


Jokereille niukka tappio: "Tiesimme, että tulee yhden maalin peli" jatkoaika.com 21:41 07.12

Torstai-iltana Jokerit sai vieraakseen Dinamo Moskovan. Ottelusta muodostui tasainen vääntö, jossa laadukkaat maalipaikat olivat tiukassa. Lopulta vierasjoukkue otti voiton lukemin 1-0.


Kolmas kotitappio peräkkäin – Jokerit hävisi Moskovan Dinamolle, Jalonen purnasi tuomareista iltasanomat 21:31 07.12

Jokerit hävisi kotonaan 0–1.


Kolmas kotitappio peräkkäin – Jokerit hävisi Moskovan Dinamolle iltasanomat 20:58 07.12

Jokerit hävisi kotonaan 0–1.


Jokereilla pikavisiitti Helsingissä - Dinamo Moskova saapuu vieraaksi jatkoaika.com 14:10 07.12

Jokerit tasapainottelee tällä viikolla vieras- ja kotiotteluiden välillä. Tiistaina joukkue pelasi vieraskentällä, tänään kotona ja lauantaina jälleen vieraissa.


Rämö palaa Jokereiden maalinsuulle – Ruotsalaispuolustaja loukkaantuneena sivussa MTV 12:18 07.12

Jokerit kohtaa tänään Dinamo Moskovan KHL:n ottelussa Hartwall Arenalla. Karri Rämö tekee paluun Jokereiden maalille.


Dinamo Moskova purki Sakari Salmisen sopimuksen iltasanomat 15:45 08.11

Suomalaishyökkääjä joutuu etsimään uuden seuran.


KHL:n alkukauden topit ja flopit: Barysin ykkösketjun johdolla jatkoaika.com 12:00 08.11

Nigel Dawesin maalivire, Pietarin SKA:n hurja ylivoimaisuus, suurseura Metallurg Magnitogorskin vaikeudet ja Dinamo Riikan totaalinen floppaaminen. Siinä KHL:n alkukauden satoa niin onnistumisten kuin epäonnistumisten puolelta. Jatkoajan KHL-toimitus laittaa nyt sarjan alkukauden topit ja flopit järjestykseen.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Underia pukkaa Moskovassa iltalehti 13:31 06.11

Maanantain vetovihje ottaa viikonlopun tapaan vedon Dinamo Moskovan KHL-otteluun. Viimeksi pelattiin onnistuneesti moskovalaisia vastaan ja vähän samasta suunnasta idea löytyy nytkin. Dinamo Moskova - Severstal ottelun parhaat kertoimet löytyvät joko Dinamon voitottomuudesta tai ottelun vähämaalisuudesta. Tällä kertaa päädytään pienempikertoimiseen underiin siitä syystä, että sekä Dinamo että Severstal ovat viime otteluissa olleet extravähämaalisia sekä tulostensa että peliesitystensä puolesta.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Spartak parantanut paljon iltalehti 07:19 04.11

Lauantain vetovihje ottaa tuplabetsin KHL:n kuumimpiin joukkueisiin kuuluvaan Spartak Moskovaan. Spartak kohtaa Moskovan derbyssä alkukaudesta hurmannen Dinamon. Veikkauksen kertoimet ovat kautta linjan yllättävän Dinamo-painotteiset ottaen huomioon molempien joukkueiden viimeaikaisen virekehityksen.


50-vuotiaan synttärijuhlat jatkoaika.com 22:27 27.10

Perjantaina 50-vuotista taivaltaan juhlistanut Jokerit nappasi makoisan voiton Dinamo Minskistä. Voitto katkaisi helsinkiläisten orastavan tappioputken ennen joukkueen vieraspelikiertueen alkua.


Jokerit sai haluamansa syntymäpäivälahjan jatkoaika.com 22:01 27.10

Illan kamppailu Dinamo Minskiä vastaan oli Jokereille erityinen, kun 27.10.1967 perustettu helsinkiläisseura juhlisti 50-vuotissyntymäpäiväänsä. Keski-ikäistynyt kotijoukkue palasi lopulta voittokantaan lukemin 2-0 hallituaan ottelua kaksi ensimmäistä erää ja kestettyään kolmannessa Dinamon rynnistyksen keski-ikäisyyteen kuuluvalla varmuudella.


Jokerit katkaisi tappioputken juhlapelissään – Zapolskille jo kauden kuudes nollapeli iltasanomat 21:21 27.10

Kolme peräkkäistä tappiota kärsinyt helsinkiläisjoukkue kaatoi Dinamo Minskin kotonaan.


Zapolski jätti taas vastustajan nollille, 50-vuotias juhlakalu palasi voittojen tielle iltalehti 21:05 27.10

Jokerit katkaisi orastaneen tappioputken 50-vuotispäivänään. Puolen vuosisadan taivaltaan näyttävästi juhlinut Jokerit katkaisi 15 ottelun voittoputkea seuranneen kolmen pelin tappioputkensa kaatamalla juhlaottelussaan Dinamo Minskin maalein 2-0. Joukkue oli selvästi päättänyt antaa 11 270 katsojalle ja koko organisaatiolle mieluisan synttärilahjan.


Palaako Jokerit juhlissaan voittokantaan? jatkoaika.com 09:27 27.10

Helsingin Jokerit on huikean voittoputkensa jälkeen hävinnyt kolme ottelua peräkkäin. Perjantaina seura juhlistaa 50 vuoden taivaltaan ja yrittää palata voittojen tielle Minskin Dinamon kustannuksella.


Uutiset