Ensimmäinen lommo Disneyn Star Wars -koneistoon – Solo: A Star Wars Story jäämässä tappiolle mtv 18:15 16.06

Disneyn viimeisin Star Wars -elokuva on jäämässä flopiksi.


Alligaattori hukutti pikkupojan Floridassa – vanhemmat perustivat säätiön pelastaakseen muiden perheiden lapsia kuolemalta MTV 21:15 15.06

Kaksi vuotta sitten kaksivuotias poika kuoli Floridan Disney Worldissa tapahtuneessa hirveässä onnettomuudessa. Tuolloin alligaattori raahasi Lane Thomas Gravesin veteen, minkä seurauksena poika hukkui.


Alligaattori hukutti pikkupojan Floridassa – vanhemmat perustivat sääätiön pelastaakseen muiden perheiden lapsia kuolemalta MTV 21:15 15.06

Kaksi vuotta sitten kaksivuotias poika kuoli Floridan Disney Worldissa tapahtuneessa hirveässä onnettomuudessa. Tuolloin alligaattori raahasi Lane Thomas Gravesin veteen, minkä seurauksena poika hukkui.


Tältä se näyttää – Tim Burtonin versio Disney-klassikko Dumbosta hämmästyttää hyytävyydellään mtv 17:05 13.06

Disney tuottaa uuden version vuonna 1948 ilmestyneestä Dumbo-klassikkopiirretystä.


Huima faniteoria muuttaa käsityksesi rakastetusta animaatiosta mtv 09:03 10.06

Up! Kohti korkeuksia on Pixarin luoma ja Disneyn julkaisema animaatio, joka kertoo eläkeläismiehen koskettavan tarinan.


Häiritsevästä halailusta syytetty Disneyn animaatiopomo eroaa iltasanomat 04:18 09.06

Häiritsevästä halailusta syytetty elokuvayhtiö Disneyn animaatioista vastaava johtaja John Lasseter on ilmoittanut eroavansa.


Kommentti: Tarina kuin Disney-elokuvasta – folk-tähti Rodriguez, 75, on malliesimerkki siitä, että ei elämästä ikinä tiedä mtv 15:56 08.06

Rakennusmiehenä uran hiivuttua vuosikausien ajan työskennellyt folk-laulaja Rodriguez nousi maailmanmaineeseen 69-vuotiaana. Syy tähän oli Searching for Sugar Man -dokumentti.


Uusi Star Wars -elokuva floppasi rajusti – jättitappiot uhkaavat Disneya stara 08:40 06.06

Solo: A Star Wars Story -elokuvasta on muodostumassa Star Wars


Bella Thorne esitteli pikkuhousujaan: ”Olen söpö” stara 16:00 02.06

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 02.06

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake


Näky kuin Disney-elokuvasta – bullterrieri ja peura parhaat kaverukset stara 18:00 31.05

Bullterriereillä on jokseenkin hurja maine ulkonäkönsä ja rodun historian vuoksi,


Trump reagoi Roseanne-kohuun: "ABC ei koskaan pyytänyt anteeksi kauheita kommentteja minusta" MTV 06:36 31.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on reagoinut näyttelijä Roseanne Barria koskevaan kohuun kritisoimalla ABC-kanavan omistavan Disneyn toimitusjohtajaa.


Trump reagoi Roseanne-kohuun kääntämällä huomion ABC-kanavan Trump-kommentteihin iltasanomat 01:26 31.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on reagoinut näyttelijä Roseanne Barria koskevaan kohuun kritisoimalla ABC-kanavan omistavan Disneyn toimitusjohtajaa.


Hittisarja Roseanne peruttiin päätähtensä rasistisen twiitin takia mtv 23:10 29.05

Walt Disney -yhtiön omistama ABC-kanava peruutti huippusuositun ohjelmansa sen päätähden rasistisen Twitter-viestin takia. Roseanne-sarjan Roseanne Barr, 65, herätti laajaa suuttumusta vertaamalla tummaihoista Barack Obaman hallinnon entistä virkailijaa apinaan.


Suuri tulipalo suositussa saksalaisessa teemapuistossa - videolla näkyy musta savupilvi, kävijät evakuoitu iltalehti 23:04 26.05

Europa-Park -teemapuistossa Saksan Rustissa on syttynyt tulipalo lauantaina iltapäivällä. Europa-Park -teemapuistossa Saksassa on syttynyt tulipalo lauantaina iltapäivällä. Kyseessä on Saksan suosituin teemapuisto, ja se myös Euroopan suosituin teemapuisto heti Pariisin Disneylandin jälkeen. Teemapuisto sijaitsee Rustissa Etelä-Saksassa. Palon syystä ei ole vielä tietoa, kertovat saksalaislehdet. Huvipuistosta on nähty tulevan mustaa savua.


Star Wars -leffasarjan spin-offit jatkuvat – Boba Fettille oma elokuva mtv 12:23 25.05

Disney paljasti tuottavansa lisää Solo ja Rogue One -elokuvien kaltaisia varsinaisen saagan ulkopuolisia seikkailuja.


Tältä näyttivät Michael Jacksonin viimeiset elinpäivät - hauraana paljastusdokumentin trailerissa: ”Mitä voin enää antaa?” iltalehti 20:59 24.05

Popin kuninkaan Michael Jacksonin viimeisistä päivistä tehdään paljastusdokumentti. Kun poptähti Michael Jackson menehtyi sydänkohtaukseen 50-vuotiaana vuonna 2009, hän jätti monia kysymyksiä jälkeensä. ABC-kanava on tekemässä edesmenneen popin kuninkaan viimeisistä päivistä paljastusdokumentin nimeltään The Las Days of Michael Jackson. Jacksonin perikunta on raivoissaan dokumentista, ja väittää sen tahraavan jo ennestään kärsineen poptähden perintöä. Perikunnan edustaja kommentoi TMZ-sivustolle, että The Walt Disney Company, joka omistaa ABC-kanavan ei kunnioita laulajan muistoa.


Suomalaisyritys tuo sirkat kauppojen hyllyille: ”Paljon potentiaalia Euroopan laajenevilla hyönteismarkkinoilla” uusisuomi 12:48 12.05

Samu Sirkka ei ole enää vain Disneyn sympaattinen hahmo silinterissä ja pikkutakissa, vaan Samu-nimistä sirkkaa voi ostaa ruokapöytään. Sirkkoja ruoaksi kasvattava ja tuottava espoolainen Entocube on saanut ensimmäisenä Suomessa sirkkatuotteilleen Hyvää Suomesta -merkin, joka takaa tuotteen kotimaisuuden.


Antti Rinteen viestintävastaava on tuttu piirretyistä iltasanomat 08:03 05.05

Dimitri Qvintus on näytellyt ja antanut äänensä myös Disneyn piirroshahmoille. Sitten hän päätyi kuin ihmeen kautta politiikkaan.


antoi viiltävän kuitin jotka valvovat juhannusliikennettä juhannuksesta tulossa kaksi parasta kiisti hoputtaneensa ”Se Lehtikeisari Urpo Lahtisen on 40 peltipoliisia, on verottanut vakava, palkintogaalassa Sadun Särkisalon kesämökillä

Uutiset