<


Dohan MM-kisoissa muhii suomalainen jättiyllätys: ”On mahdollista parantaa puoli metriä” iltalehti 13:44 16.09

Tekniikkavirhe on syönyt kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän tuloskuntoa, mutta urheilijan mukaan rahkeissa on varaa huippusuoritukseen. Kristiina Mäkelä on hallissa tekemällään tuloksella 14,38 Dohan MM-kisoissa mittelevien urheilijoiden listalla sijalla 16. Ulkoradoilla kesällä meni parhaimmillaan 14,15, joka oikeuttaisi niukasti 32:n Qatariin lähtevän loikkaajan joukkoon.


Suomalaisurheilijoita järkyttäneen Dohan MM-valinnan tausta selvisi: Senegal, Komorit ja Laos menivät ohi kisapaikkoja jaettaessa MTV 10:16 16.09

Suomen Urheiluliitto sai viikonlopun aikana selvyyden sille, miksi Elmo Lakka ja Oskari Mörö jäivät hyvästä tilastorankingistaan huolimatta ulos Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n Dohan MM-kisojen kisapaikkojen jaossa.


Kommentti: Näivettymiskehityksen seuraukset yleisurheilulle ovat nyt näkyvissä iltasanomat 08:20 16.09

Dohan MM-joukkueen rakenne kertoo sekä suomalaisen yleisurheilun että yhteiskunnan muutoksesta.


Suomen huippuaituri pettyi rajusti – päättäjät jättivät kyseenalaisesti rannalle MM-kisoista: ”Systeemi haiskahtaa” iltasanomat 14:02 14.09

Elmo Lakka luuli lähtevänsä syyskuun lopulla Dohan MM-kisoihin. Kutsua ei kuitenkaan tullut, vaikka rankingin perusteella hänen olisi pitänyt päästä kisoihin.


Elmo Lakka luuli lähtevänsä Dohan MM-areenalle, mutta kutsua ei tullutkaan – "Ihmettelen vain, miksei ranking pidä paikkaansa" yle 19:59 13.09

Pika-aituri Elmo Lakka jäi kesällä kolmen sadasosan päähän MM-rajasta. Aika ei yllättäen riittänytkään mukaan Dohan karkeloihin. Takaraja ilmoittautumiselle on 16. syyskuuta.


Saksan keihäshuippu jättää Dohan MM-kisat väliin yle 17:54 13.09

Bernhard Seifertia ei nähdä MM-kisoissa.


Suomalaiselta keihästähdeltä ilouutisia: MM-kisat kutsuvat, olkapää kunnossa MTV 15:26 13.09

Suomalainen keihäänheittäjä Oliver Helander kilpailee Dohan MM-kisoissa. Helander kokeili torstain heittoharjoituksessa aiemmin kipuilleen olkapään tilaa ja kävi perjantaina olkakirurgi ja ortopedi Harri Heliön tutkimuksissa.


Me Naiset: Annimari Korte romahti ennätysjuoksunsa jälkeen – turvautui psykologin apuun iltasanomat 11:29 13.09

Dohan MM-kisoihin valmistautuva aitajuoksija Annimari Korte kertoo Me Naisten haastattelussa ennätysjuoksun aiheuttaneen pyörryttävän olon.


Ennätyksensä uuteen uskoon takoneelta suomalaisurheilijalta yllätyspäätös – kieltäytyi Dohan MM-kisapaikasta MTV 15:07 12.09

Seitsenottelija Miia Sillman on kieltäytynyt mahdollisuudesta edustaa Suomea Dohan MM-kisoissa henkisiin syihin vedoten.


Erikoista! Caster Semenya palkitaan mitalilla Dohan MM-kisoissa – ei saa kuitenkaan itse kilpailla MTV 14:50 12.09

Kaksinkertainen olympiavoittaja Caster Semenya palkitaan Dohan MM-kisoissa mitalilla, vaikka ei saa itse osallistua kyseisiin kilpailuihin.


Nuori suomalaisyleisurheilija kieltäytyi Qatarin MM-kisoista – asiantuntija ylistää yllätyspäätöstä: ”Varmasti ottaa päähän, kun katsoo tv:stä” iltalehti 14:01 12.09

Ottelija Miia Sillman ei lähde Dohan MM-kisoihin. Ottelija Miia Sillman, 24, olisi päässyt mukaan yleisurheilun Dohan MM-kisoihin, mutta nainen päätti kieltäytyä reissusta aavikolle. ”Uskon, että fyysinen kunto on edelleen vähintään yhtä hyvä kuin Napolissa ennätysotteluni aikana, mutta henkinen lataus ja jaksaminen on siirtynyt jo ensi vuoden kisoihin. En myöskään halua osallistua kisoihin, jos mielessäni on ajatus, etten pysty suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ainakin sen olen oppinut, että kehoa ja korvien väliä on kuunneltava oikealla hetkellä”, Sillman kirjoitti yhteisöviestipalvelu Twitterissä.


Kuivisto ja Tervo saivat kutsun Dohan MM-kisoihin – "Iso kivi putosi sydämeltä" yle 19:37 11.09

Kestävyysjuoksija Sara Kuivisto ja moukarinheittäjä Krista Tervo kilpailevat 27. syyskuuta alkavissa yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa.


Kuivisto ja Tervo saivat kutsun Dohan MM-kisoihin - "Iso kivi putosi sydämeltä" yle 19:37 11.09

Kestävyysjuoksija Sara Kuivisto ja moukarinheittäjä Krista Tervo kilpailevat 27. syyskuuta alkavissa yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa.


Lisää suomalaisia yleisurheilun MM-kisoihin – Sara Kuivistolle ja Krista Tervolle kutsut MTV 19:34 11.09

Suomen joukkue Dohan yleisurheilun MM-kisoihin täydentyi keskiviikkona kahdella urheilijalla, kun kestävyysjuoksija Sara Kuivisto ja moukarinheittäjä Krista Tervo saivat kutsut kansainväliseltä yleisurheiluliitto IAAF:ltä tilastorankingin perusteella.


Sara Kuivisto ja Krista Tervo saivat kutsun Dohan MM-kisoihin: ”Iso kivi putosi sydämeltä” iltasanomat 19:29 11.09

Kumpikin sai Kansainväliseltä yleisurheiluliitolta kutsun kisoihin tilastorankingin perusteella.


Vapautuuko Venäjä kilpailukiellosta vielä ennen Dohan MM-kisoja? – venäläisurheilijoiden kohtalosta päättänyt suomalaispomo paljastaa, miksi osan hakemukset hylättiin yle 17:56 11.09

IAAF:n hallituksen jäsen Antti Pihlakoski ei usko, että venäläisurheilijat kilpailisivat oman maansa lipun alla 27. syyskuuta käynnistyvissä yleisurheilun MM-kisoissa.


Seitsenottelija Miia Sillman ei lähde Dohan MM-kisoihin vaikka paikka tulisi – ”En halua lähteä alisuoriutumaan” iltasanomat 15:05 11.09

Miia Sillmanin tämän kauden huippuhetki oli Napolin universiadien kultamitali.


Kommentti: Älytön kuumuus ei ole Dohan yleisurheilukisojen pahin ongelma – mutta jostain syystä siitä ei puhuta iltasanomat 07:21 11.09

Yleisurheilun Riku Riski pysyy naulattuna lähtötelineissä, kirjoittaa urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


kostoa RR-pyöriä... 13

Hot topics