Maailmalla kuolataan nyt McDonald’sin suomalaisherkkua stara 08:30 19.01

Kasvisruoan yleistymisen myötä myös vegaanista ruokaa saa yhä useampien ravintoloiden


Trumpilta vastaisku arvostelijoille – kertoi asiantuntijoiden hämmästyneen juoksumattotestin tulosta iltasanomat 21:14 18.01

Donald Trump kommentoi ensimmäistä kertaa terveystarkastuksen tuloksia. Hän on samaa mieltä siitä, että Valkoisen talon ruoka-annokset voisivat olla pienempiä.


Meksiko edelleen jyrkkänä: Me emme Trumpin muuria maksa MTV 18:16 18.01

Meksikon ulkoministeriö on toistanut jälleen tänään maansa ehdottoman kielteisen kannan Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kaavailemaan muuriin ja sen maksamiseen maiden väliselle rajalle. Sen mukaan se ei tule missään olosuhteissa maksamaan muuria Yhdysvaltain etelärajalle.


Donald Trump -paljastuskirjasta suunnitteilla televisiosarja – Hollywood jäämässä toiseksi! stara 18:00 18.01

Presidentti Donald Trumpista kertova paljastuskirja Fire and Fury: Inside the


Trump vakuutteli Twitterissä: Muuri nousee ja Meksiko maksaa iltasanomat 14:21 18.01

Meksikon rajalle nousee muuri kuten suunniteltu, ja sen maksaa Meksiko, vakuutteli Yhdysvaltain presidentti Donald Trump torstaina.


Trump julkaisi ”valemediapalkintojen” voittajat – republikaanisenaattori vertaa Stalinin retoriikkaan MTV 12:57 18.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on julkaissut pitkään lupaamansa "valemediapalkintojen" voittajat. Hän on sanonut haluavansa palkinnoilla antaa tunnustusta "kaikkein korruptoituneimmille ja puolueellisimmille valtavirran medioille", kertoo New York Times.


Lola Odusoga muistelee äitinsä ja Donald Trumpin kohtaamista: "Olen onnellinen, että en ollut paikan päällä" mtv 11:15 18.01

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga kertoo äitinsä ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kohtaamisesta.


Venäjä kiistää rikkovansa Pohjois-Korean vastaisia pakotteita MTV 10:55 18.01

Venäjä kiistää presidentti Donald Trumpin syytökset siitä, että maa rikkoisi YK:n Pohjois-Korealle määräämiä kansainvälisiä pakotteita.


Nyt puhuu Trumpin vaientama pornotähti – kuvailee yhteistä seksisessiota stara 10:30 18.01

Kerroimme äskettäin Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin tavanneen Stormy Daniels -nimellä


Viihdelehti Stara.fi stara 10:30 18.01

Kerroimme äskettäin Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin tavanneen Stormy Daniels -nimellä


Trump syytti jälleen Venäjää huonosta yhteistyöstä Pohjois-Korean suhteen MTV 08:36 18.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump syyttää Venäjää Pohjois-Korean vastaisten pakotteiden heikentämisestä.


Trumpin arvioi jo Bushin ajoilta tuttu lääkäri, joka oli myös Obaman luottomies - mutta vääristeltiinkö pituutta? iltalehti 07:00 18.01

Donald Trump on hyvässä kunnossa ja tällä kertaa tutkimuksen tehnyt lääkärikin on uskottava. USA:n presidentin Donald Trumpin vuotuisen lääkärintarkastuksen tulokset julkistettiin tiistaina. Niiden mukaan 71-vuotias Trump on ylipainoinen, hänen verenpaineensa on koholla ja hänen kolesterolinsa on hälyttävän korkea, mutta muuten hän on tutkimuksen tehneen lääkärin mukaan erinomaisessa kunnossa. Trump on 190,5 senttiä pitkä ja painaa 108,4 kiloa. Näin ollen hänen painoindeksinsä on 29,9 eli hän on lievästi ylipainoinen. Jokunen sata grammaa lisää painoa ja Trump luokiteltaisiin painoltaan merkittävästi ylipainoiseksi.


Trump julisti ”valemediapalkinnon” voittajat - ensimmäisellä sijalla kolumneja kirjoittava Nobel-palkittu ekonomisti iltalehti 06:10 18.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julkisti kohutun listan republikaanipuolueen verkkosivuilla, jotka kaatuivat välittömästi listan julkaisemisen jälkeen. Trumpin listalla ovat muun muassa uutiskanava CNN sekä sanomalehdet The New York Times ja The Washington Post. "Voittajaksi" nousi The New York Timesin kolumnisti, Nobel-palkittu ekonomisti Paul Krugman. Perusteluna sijoitukselle kerrottiin, että Krugman piti Trumpin valintaa uhkana taloudelle. Krugman kirjoitti vaalivoiton jälkeen kolumnissaan, että Trumpin talouspoliittinen kokemattomuus ja arvaamaton käytös uhkaavat vahingoittaa jo valmiiksi heikkoa maailmanlaajuista taloutta.


Republikaani­senaattori Trumpin valeuutis-puheista: Kuin Stalinin retoriikkaa iltasanomat 04:46 18.01

Yhdysvalloissa Arizonan republikaanisenaattori on kritisoinut presidentti Donald Trumpin mediaan kohdistuneista kommentteja kovin sanoin.


Trump Reutersille: Venäjä auttaa Pohjois-Koreaa kiertämään sanktioita iltalehti 00:33 18.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoo uutistoimisto Reutersille antamassaan haastattelussa, että Pohjois-Korea edistyy koko ajan Yhdysvaltoihin yltävän pitkän matkan ohjuksen kehitystyössä. Trump kertoi keskiviikkona antamansa 53-minuuttisen haastattelun aikana, että Venäjä auttaa Pohjois-Koreaa kiertämään sille asetettuja kansainvälisiä sanktioita. - Venäjä ei auta meitä lainkaan Pohjois-Korean kanssa, sanoi Trump.


CBS: Trumpin ex-strategi Bannon yrittää välttää oikeussalin todistamalla suoraan Muellerille iltasanomat 22:06 17.01

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entinen strategiapäällikkö Steve Bannon aikoo antaa todistuksensa Venäjä-tutkinnassa suoraan FBI:n Venäjä-tutkintaa johtavalle Robert Muellerille, kertoi CBS keskiviikkona viitaten Bannonia lähellä oleviin lähteisiin.


Miss Universum Olivia Culpo kadullakin kuin muotinäytöksessä – upea näky stara 21:00 17.01

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012


Tästä testistä Donald Trump sai täydet pisteet – kysymyksiä muun muassa kellosta ja eläimistä MTV 18:13 17.01

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kerrottiin eilen saaneen täydet pisteet kognitiivisesta kokeesta, jolla testataan maailmanlaajuisesti mahdollisen potilaan Alzheimerin tai Parkinsonin taudin epäilyjä.


Uutiset