Zorro saapui lehdistön eteen – Mestarien liiga -seuran valmentaja piti lupauksensa suomifutis 09:19 07.12

Shakhtar Donetskin valmentaja Paulo Fonseca osoitti keskiviikkoiltana olevansa sanojensa mittainen mies. 44-vuotias portugalilainen oli luvannut aiemmin kaudella pukeutuvansa viittasankari Zorroksi, mikäli Shakhtar selviytyisi Mestarien liigan pudotuspeleihin. Näin...


Etyjin tarkkailijat: Luhanskin alueelle siirtyy aseistettuja miehiä ja aseita iltalehti 21:39 21.11

Itä-Ukrainassa niin sanotussa Luhanskin kansantasavallassa on tiistaina tapahtunut jonkinlainen piiritystilanne, jonka tekijöistä ei ole vahvistettua tietoa. Etyjin tarkkailijat Itä-Ukrainassa vahvistavat, että he ovat nähneet tiistaina sotilasajoneuvoja ja aseistettuja miehiä hallintorakennuksen ympäristössä Luhanskin kaupungissa Itä-Ukrainassa. Etyjin tarkkailijat näkivät myös ajoneuvosaattueen, johon kuulu ainakin kuusi aseistettua sotilasajoneuvoa sekä yli 20 siviiliautoa, joissa ei ollut rekisterikilpiä. Autoissa oli ainakin 50 aseistettua miestä. Tarkkailijat näkivät saattueen separatistien hallussaan pitämän Debaltseven kaupungin lähettyvillä Donetskin alueella.


Verkkouutiset: Venäläiskenraalin salainen rooli Ukrainan sodassa vuoti julki vahingossa iltalehti 19:40 21.11

Verkkouutiset kertoo, kuinka Itä-Ukrainan separatistihallinto julkaisi vahingossa paljastavan asiakirjan. kertoo, että Itä-Ukrainan Donetskin separistien johto julkaisi 19. lokakuuta virallisilla kotisivuillaan asiakirjan, jossa kerrotaan separatistijohtaja Aleksandr Zahartsenkon kunnianosoituksena Sergei Jurievits Istrakoville myöntämästä rannekellosta. Kyseisessä asiakirjassa kiitetään Istrakovia ”merkittävästä henkilökohtaisesta panoksesta Donetskin kansantasavallan muodostamiseen ja kehittämiseen”.


Uutiset