Markkinoiden kuumimman maalivahdin saaga päättyi - sensaatio jatkaa sittenkin AC Milanissa iltalehti 20:44 11.07

Italian Serie A:ssa pelaava AC Milan on tehnyt vuoteen 2021 ulottuvan jatkosopimuksen nuoren maalivahtinsa Gianluigi Donnarumman kanssa. Seura kertoi asiasta verkkosivuillaan. Donnarumman jatkopahvi on helpotus Milanin kannattajille, sillä pelaajan agentti Mino Raiola ilmoitti kesäkuussa, että jatkosopimusta ei synny. Vasta 18-vuotias maalivahti sai faneilta täyslaidallisen vääräksi osoittautuneiden tietojen takia.


Kohuttu superlupaus jätti koulun loppukokeet väliin - lähti lomalle bilesaarelle iltalehti 18:12 06.07

Jalkapallomaailman lupaavin maalivahti ei stressaa koulukiireillä. 18-vuotias italilaismaalivahti Gianluigi Donnarumma on ollut koko kesän huomion kohteena. Ensin hän halusi lähteä AC Milanista, jossa hän nousi koko maailman tietoisuuteen. Siirtosaaga on kuitenkin saanut sittemmin uuden käänteen, ja tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Donnarummalle sorvataan uusi kontrahti milanolaisten kanssa.


Espanjan nuorille tähdille ei löydy pysäyttäjää EM-kisoissa - Donnarummakin nöyrtyi kolmesti iltalehti 07:54 28.06

Espanja marssi jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-kilpailujen loppuotteluun. Tiistai-iltana pelatussa välierässä kaatui Italia maalein 3-1. Espanjan kaikki maalit lähtivät Atlético Madridin keskikenttäpelaaja Saúlin jalasta.


Real Madridin presidentti paljasti suunnitelmiaan siirtomarkkinoille – tähtäimessä kaksi huippunuorukaista iltasanomat 12:38 20.06

Real Madridin ykköskohteet siirtomarkkinoilla ovat Kylian Mbappe ja Gianluigi Donnarumma.


Nuoren huippuvahdin perheelle sataa tappouhkauksia – agentti yrittää ottaa vihat niskoilleen iltasanomat 12:16 19.06

Mino Raiolan mukaan Milanista lähtöä tekevän Gianluigi Donnarumman perhettä uhkaillaan.


Italialaistähti koki fanien raivon - EM-ottelussa pidettiin tauko setelinippujen siivoamiseksi iltalehti 06:58 19.06

Gianluigi Donnarumma on yksi jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-turnauksen seuratuimpia pelaajia. Donnarumma, 18, kiinnostaa jo pelitaitojensa vuoksi, mutta valokeila on entisestään kirkastunut viime päivien sopimusuutisten myötä Maalivahtikomeetan agentti Mino Raiola ilmoitti viime viikolla, että Donnarumma ei tartu AC Milanin sopimustarjoukseen, joka olisi tuonut jatkoa nykyiseen vuoteen 2018 asti ulottuvaan paperiin.


Sokkihoitoa Milanille – nuori maalivahti jättämässä seuran iltasanomat 19:54 15.06

Gianluigi Donnarumma ei tee jatkosopimusta.


Uutiset