Harry ja Meghan hurmasivat Irlannissa: innokas pikkupoika, 4, vetäisi prinssiä parrasta – kujeili pilke silmäkulmassa takaisin iltasanomat 11:09 12.07

Dublinin keskustaan oli kerääntynyt sankka joukko ihmisiä tervehtimään herttuaparia. Innokkaat pikkufanit lähestyivät Harrya ja Meghania kujeet mielessään.


EU-johtajat puivat maahanmuuttoa – Italia esittää Dublinin sopimuksen korvaamista uusisuomi 18:35 24.06

EU-maiden johtajat pohtivat parhaillaan muuttoliikkeen aiheuttamia ongelmia. Brysseliin on kokoontunut johtajia kaikista muista EU-maista paitsi Tsekistä, Puolasta, Unakrista ja Slovakiasta, jotka ovat ilmoittaneet boikotoivansa kokousta.


Tiesitkö? Näin CatCat-sisarusten ura eteni vauhdilla ja sitten tyssäsi -94 euroviisujen jälkeen – ”Juuri kun rahahanat olivat auenneet...” iltasanomat 14:41 12.05

Euroviisut olivat CatCatille käänteentekevä kokemus. 24 vuotta viisujen jälkeen Virpi ja Katja Kätkä muistelevat Dublinin- matkaansa – pukeutuneena silloisiin finaaliasuihinsa.


Oikaisu Fortum-juttuun iltalehti 20:29 10.04

Iltalehti julkaisi maanantaina jutun otsikolla "Fortumin toiminta Irlannin veroparatiisissa laajenee". Jutussa mainittiin, että "energiayhtiö Fortumin kaikkien kolmen Irlannin rahoitusyhtiön osoite on Shannon Airport House. Tämä toimistohotelli sijaitsee Dublinin lentokentän lähellä, ja kiinteistössä on kätevä pitää lakisääteiset yhtiö- ja hallitusten kokoukset".


Poliisi tutkii Dublinin hotellipalon syttymissyytä – 150 vierasta evakuoitiin iltasanomat 11:30 22.03

Hotellin 150 vierasta jouduttiin evakuoimaan.


Vakava hotellipalo Irlannin Dublinissa iltalehti 02:54 22.03

Dublinin lentokentän lähellä sijaitseva hotelli on ollut liekeissä, uutisoivat brittimediat. Metro Hotellin ylimmät kerrokset ovat olleet liekeissä ja rakennus on evakuoitu, kertoo muun muassa Telegraph-lehti. Loukkaantuneista ei ole toistaiseksi raportoitu. Paikalla on ollut useita pelastusyksiköitä.


banaaniin Komulaisen kuolla nälkään Jemenissä Lapille – tekeekö Liiga-toimitusjohtajista lisäsi Lukon tuskaa nuori mies yritettiin pääsi maalin makuun Street Bullies tuskaa päätösperiodin väkevällä Vaasan Sportin

Uutiset