Miesystävä luuli ostaneensa rakkaalleen liput Red Hot Chili Peppersin keikalle - huomasi mokansa vasta kotona iltalehti 12:00 13.02

Irlantilainen Duncan Robb halusi ilahduttaa naisystäväänsä. Hän ilahduttikin, muttei suunnittelemallaan tavalla. Irlantilainen Duncan Robb luuli ostaneensa liput naisystävänsä suosikkiyhtyeen, Red Hot Chilli Peppersin, keikalle. Valitettavasti hän ei katsonut ostohetkellä lippuja sen tarkemmin, sillä kyseessä olikin säkkipilliyhtye Red Hot Chilli Pipers. Yhtye kuvailee itseään maailman kuuluisimmaksi säkkipilliyhtyeeksi. Robb löysi liput sattumalta etsiessään lippuja nyrkkeilyotteluun ja hyvänä miesystävänä osti ne rakkaalleen.


FBI huolissaan kiistanalaisen muistion sisällöstä - Virasto: oleellisia osia jätetty pois iltalehti 02:03 01.02

Kaksi viikkoa sitten senaatin tiedustelukomitean puheenjohtaja, republikaani Devin Nunes kertoi, että hänen alaisensa ovat laatineet muistion, joka monien republikaanien mukaan paljastaa liittovaltionpoliisi FBI:n ja oikeusministeriön käyttäneen tiedusteluvaltuuksiaan väärin. Demokraattien ja oikeusministeriön vastusteluista huolimatta republikaanit päättivät maanantaina muistion julkaisemisen puolesta. Tiistain Kansakunnan tila -puheen jälkeen presidentti Donald Trumpin kuultiin kertovan republikaaniedustaja Jeff Duncanille, että hän kannattaa muistion julkaisemista. Keskiviikkona FBI kertoi, että heille on annettu rajallinen mahdollisuus arvioida muistion sisältöä. FBI:n lausunnossa kerrotaan, että liittovaltionpoliisi on huolissaan muistion sisällöstä. FBI:n mukaan muistiosta on jätetty pois materiaalia, joka vaikuttaa sen tarkkuuteen ratkaisevasti.


Uutiset