Nyt on kyse Alkon monopolista: ”Myös väkevien alkoholijuomien markkina vapautuisi”, pelkää päihdejärjestö uusisuomi 12:13 11.10

Ehkäisevän päihdetyön järjestö EHYT ry kummastelee EU:n komission Suomelle antamaa lausuntoa alkoholin etämyynnistä. Yhdistyksen mielestä komission lausunto on ristiriidassa muun EU-lain kanssa.


Tuore tutkimus: alkoholi huomattavasti yleisempi stressistä palautumiskeino kuin mindfulness - ”Tulos on harmillinen” iltalehti 06:01 15.05

Tulokset käyvät ilmi Ehkäisevä päihdetyö Ehyt ry:n ja Suomen Mielenterveysseuran Kantar TNS Oy:ltä tilaamasta kyselystä. Tuoreen gallup-kyselyn mukaan alkoholia nauttivista lähes joka neljäs eli 23 prosenttia käyttää sitä stressistä palautumiseen. Sen sijaan mindfulnessia ja erilaisia rentoutustekniikoita heistä hyödyntää palautumisessa vain seitsemän prosenttia. Tulokset käyvät ilmi Ehkäisevä päihdetyö Ehyt ry:n ja Suomen Mielenterveysseuran Kantar TNS Oy:ltä tilaamasta kyselystä.


ja Kapanen kanne hylättiin Matthews ja Kapanen moottori­valmistajien puolesta moottori­valmistajien puolesta ”Tämä syttynyt uusi tähti testamenttasi 7,3 ”maanomistajan”

Uutiset