Yksi yleisurheilun vihatuimmista dopinghuijareista palasi kaikessa hiljaisuudessa kentille – täräytti heti kelpo tuloksen iltasanomat 06:27 14.07

Urallaan muutaman kerran dopingista kärynnyt Valko-Venäjän Ivan Tihon tähtää Berliinin EM-kisoihin.


Sara Kuivisto juoksi loistavan ajan 1?500 metrillä – alitti Berliinin EM-rajan! iltasanomat 21:52 11.07

Sara Kuivisto juoksi itsensä Berliinin EM-kisoihin.


Nyt se on varmaa – seura ei päästä Minihuuhkajien tähtikärkeä kotikisoihin MTV 12:22 10.07

MTV Sportin tietojen mukaan Englannin Mestaruussarjassa pelaava Brentford FC on vahvistanut Palloliitolle, ettei se aio päästää pelaajaansa Marcus Forssia Suomessa pelattaviin alle 19-vuotiaiden EM-kisoihin.


Tero Pitkämäkeä ei nähdä EM-kisoissa – 14 vuoden putki poikki uusisuomi 12:51 04.07

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki vahvisti keskiviikkona, ettei hän osallistu elokuussa Berliinissä järjestettäviin EM-kisoihin polvivamman takia. Pitkämäki suuntaa EM-kisojen sijaan polvileikkaukseen.


Ei vuotta ilman Teroa – Pitkämäen täysin käsittämätön arvokisaputki katkeaa MTV 10:53 04.07

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen ennätyksellinen arvokisaputki katkeaa tänä kesänä. Pitkämäki ilmoitti tänään keskiviikkona, ettei osallistu Berliinin EM-kisoihin.


Tero Pitkämäki jättäytyy pois EM-kisoista MTV 09:07 04.07

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki on päättynyt, ettei osallistu elokuun yleisurheilun EM-kisoihin polvivamman takia.


Tero Pitkämäki ei lähde EM-kisoihin MTV 09:07 04.07

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki on päättynyt, ettei osallistu elokuun yleisurheilun EM-kisoihin polvivamman takia.


Miksi Oliver Helanderia ei valittu jo EM-kisoihin? – "Kyllä vähän ihmettelin" MTV 22:09 01.07

Keihäänheiton tämän kauden kotimaan valtias Oliver Helander hämmästeli Pihtiputaan keihäskarnevaalien alla Suomen Urheiluliiton julkistamaa EM-kisoihin valittujen nimilistaa. Ihmettelylle antoi aihetta se, ettei listassa ollut 85.46 heittäneen Helanderin nimeä.


Nooralotta Neziri mukana – Suomen EM-joukkue täydentyi 18 urheilijalla MTV 16:37 27.06

Suomen Urheiluliitto on täydentänyt joukkuettaan 18 urheilijalla elokuussa Berliinissä kisattaviin yleisurheilun EM-kisoihin.


Antti Ruuskanen tähtää määrätietoisesti EM-kisoihin – Suomen keihäänheiton tilanne on kuitenkin epävarmempi kuin miesmuistiin iltasanomat 10:21 25.06

Antti Ruuskanen rikkoi viime viikolla 634 päivää kestäneen kisaamattomuuden. Hän haluaa palata takaisin keihäsmaailman huipulle.


Kommentti: Lopetetaan puheet ihmeestä – tämän takia Islanti pysäytti Argentiinan ja Messin iltasanomat 20:58 16.06

Islanti on edennyt EM-kisoihin, päässyt lohkostaan jatkoon, kaatanut jatkopelissä Englannin, selviytynyt MM-kisoihin ja pysäyttänyt Argentiinan. Jossain vaiheessa ihme ei ole enää ihme, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Tero Pitkämäki yrittää EM-kisoihin ilman ristisidettä – ortopedi kertoo, miten se on mahdollista MTV 16:05 07.06

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen eturistiside katkesi Paavo Nurmi Gamesissa. Konkari tähtää elokuun EM-kisoihin käymättä leikkaushoidossa. Miten se on ylipäätään mahdollista? Pitkämäen ortopedi Harri Panula avaa tilannetta MTV Sportille.


Huuhkajat lähtee korjaamaan ikävää tilastoa uusisuomi 21:23 03.06

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat kohtaa tiistaina Ploiestissa harjoitusmaaottelussa Romanian. Ottelussa hiotaan kuvioita ensi syksynä pelattavaan Kansojen Liigaan, jossa taistellaan myös paikasta 2020 EM-kisoihin.


Kritisoitu Suomen yleisurheilupomo itsevarmana: ”Palaamme EM-kisoissa voittajien pöytiin” iltalehti 19:55 24.05

Jorma Kemppaisen mukaan Suomen tavoitteena EM-kisoissa on 3-4 mitalia. - Palaamme voittajien pöytiin Berliinissä, ilmoitti Suomen urheiluliiton valmennuspomo Jorma Kemppainen torstaina Veikkauksen pääkonttorissa Helsingissä liiton tiedotustilaisuudessa. "Berliinin voittajien pöydillä" hän viittaasi elokuun EM-kisoihin.


Zlatanilta mystinen lausunto MM-kisoista: ”Jos kerron enemmän, ihmiset hirttävät minut” iltalehti 08:30 18.04

Zlatan Ibrahimovic lopetti uransa maajoukkueessa kesän 2016 EM-kisoihin. Koko kevään Ibrahimovic on kuitenkin puhunut paluusta Blågultin riveihin. Ruotsi selvisi kesän MM-kisoihin pudottamalla Italian jatkokarsinnassa. Los Angeles Galaxyyn hiljattain siirtynyt 36-vuotias ruotsalaishyökkääjä esiintyi yöllä Jimmy Kimmel Live -talkshow'ssa, jossa hän ilmoitti MM-reissustaan.


”Rohkeasti suomalainen” – Alkaako suomalaisen jalkapalloilun uusi nousu? uusisuomi 16:54 20.03

Suomi on voittanut jääkiekon MM-kultaa ja euroviisut, mutta ”mahdottomina” pidetyistä unelmista jalkapallon miesten arvoturnauspaikka on yhä saavuttamatta. Ei lohduta, että Suomi on ollut naisten jalkapallon EM-turnauksessa mukana kolmesti ja miesten puolellakin lopputurnauspaikkoja on saavutettu nuorten tasolla sekä MM- että EM-kisoihin.


halusiko hän Trumpin huolet esiin” Nuoret kyvyt kovassa oli tanssivat Ranskan MM-sankarit väärinkäsitys tapahtunut vai Putinilla Katso

Uutiset