Antti Latikka ui EM-pronssia ja pääsi SE-aikansa tuntumaan iltasanomat 09:03 18.08

Antti Latikka voitti pronssia parauinnin Euroopan mestaruuskisoissa Irlannissa.


Berliinistä alkanut mitaliketju jatkuu – Mimosa Jallow'n pronssimitali oli EM-uintien huippuhetki MTV 08:01 10.08

Mimosa Jallow piti Suomen kiinni mitaliketjussa, joka alkoi vuonna 2014 Berliinin kisoista. Jallow voitti EM-pronssia 50 metrin selkäuinnissa Skotlannin Glasgow'ssa.


Ruotsin kohujuoksija vei mitalin edestä – neljänneksi sijoittunut kimpaantui: "Suutun kuullessani sinulta tästä" MTV 07:08 09.08

Ruotsalaisjuoksija Meraf Bahta nappasi keskiviikkona EM-pronssia 10 000 metrillä. Neljänneksi jäänyt saksalainen Alina Rehnin kierrokset nousivat kisan jälkeisessä haastattelussa.


Upeaa Mimosa! Jallow ui EM-pronssia 50 metrin selkäuinnissa iltasanomat 21:37 05.08

Mimosa Jallow ui EM-pronssia naisten 50 metrin selkäuinnissa.


Mimosa Jallow teki suomalaista uintihistoriaa – EM-pronssimitalisti Ylelle: ”Vähän sekalaiset tunteet” iltasanomat 21:11 05.08

Mimosa Jallow voitti sunnuntaina EM-pronssia.


Suomelle EM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa iltasanomat 17:53 04.08

Suomi toipui Ranska-tappiosta mainiosti.


Suomeen nuorten EM-hopeaa ja EM-pronssia samana iltana – Jessica Kähärä säväytti tuplasti MTV 23:20 08.07

Suomen Jessica Kähärä hyppäsi Györissä 17-vuotiaiden EM-kilpailuiden päätöspäivänä tyttöjen kolmiloikan toisella kierroksella uuden 17-vuotiaiden Suomen ennätyksen 13,29 metriä. Se riitti EM-pronssimitaliin.


Nuorten Suomen ennätys ja EM-pronssia: Jessica Kähärä säväytti kolmiloikassa MTV 21:27 08.07

Suomen Jessica Kähärä hyppäsi Györissä 17-vuotiaiden EM-kilpailuiden päätöspäivänä tyttöjen kolmiloikan toisella kierroksella uuden 17-vuotiaiden Suomen ennätyksen 13,29 metriä. Se riitti EM-pronssimitaliin.


Topias Laine kiskaisi EM-pronssia alle 18-vuotiaiden keihäässä iltasanomat 22:10 07.07

Suomen Topias Laine heitti tuloksen 75,83 ja nappasi pronssimitalin alle 18-vuotiaiden yleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailujen keihäänheitossa.


Mitaliputkessa! Elias Kuosmanen nappasi EM-pronssin jatkoksi sotilaiden MM-kultaa - edellinen suomalaismestaruus 25 vuoden takaa iltalehti 15:33 19.05

Kaksi viikkoa sitten EM-pronssia paininut Elias Kuosmanen jatkoi mitaliputkeaan sotilaiden MM-kisoissa. Elias Kuosmanen nappasi sotilaiden MM-kisoista kultamitalin kreikkalais-roomalaisen painin 97-kiloisten sarjassa. 22-vuotias Kuosmanen voitti finaalissa sveitsiläisen Damian Von Euwin murskaavasti 10-0. Perjantain välierässä Kuosmanen nappasi takavuosien MM- ja EM-voittajan, Venäjän Nikita Melnikovin päänahan.


EM-pronssimitalisti Elias Kuosmanen vetää mahtavan määrän leukoja painoonsa nähden - haluaa vielä lisää voimaa yläkroppaansa: ”Armenialaisella vähän eri tason yläpelti” iltalehti 14:51 07.05

Painijat ovat tunnetusti kovia vetämään leukoja. Myös tällä viikolla EM-pronssia saavuttaneella Elias Kuosmasella on osa-alue hallussa, vaikka hän ei ole kevyimmästä päästä, sillä vantaalainen painii 97 kilon sarjassa. - Nuorempana tehty ennätys on 56. Jos nyt menisin kokeilemaan kylmiltäni, voin luvata, että 35 menee. Jos yhden yön saisin välissä nukkua kunnolla, kun tässä on vähän puhki EM-reissun jäljiltä, kyllä se 40 varmasti menisi rikki.


EM-pronssia painineen Elias Kuosmasen äiti jännitti saunassa: ”Nyt jälkikäteen harmittaa” iltalehti 08:53 07.05

Perjantaina pojalleen mitalikahvit Vantaalla järjestänyt Elina Kuosmanen kertoo, ettei hän pystynyt katsomaan painin EM- pronssimatsia. - Se oli ensimmäinen kerta, kun en pystynyt katsomaan. Menin saunaan piiloon, hän nauraa. - Nyt jälkikäteen harmittaa, mutta pitää harjaannuttaa taitoja jatkoa varten.


EM-pronssia paininut Elias Kuosmanen kertoo, kuinka rajuun kouluun hän joutui nuorena: ”Minä olin aina se, joka tuli kotiin ilman mitalia” iltalehti 10:40 05.05

Elias Kuosmanen on jo 0-6-tappiolla. Toisella jaksolla hän kuitenkin laittaa arvokisamitalivaihteen päälle. Kreikkalainen Laokratis Kesidis yrittää pyristellä vastaan, mutta Kuosmanen mankeloi väkisin 10-7-voittoon. Päävalmentaja ja painijalegenda Marko Yli-Hannuksela ryntää molskille ja nappaa suojattinsa karhunsyleilyyn voimasanan saattelemana.


Elias Kuosmanen, 21, paini EM-pronssia! Ensimmäinen Suomen miesten arvokisamitali neljään vuoteen iltalehti 21:03 02.05

Elias Kuosmanen on paininut EM-pronssia miesten kreikkalais-roomalaisen painin 97-kiloisten sarjassa Venäjän Kaspijskissa. Kuosmanen, 21, voitti pronssiottelussa Kreikan Laokratis Kesidisin pistein 10-7. Kuosmasen nappaama mitali on Suomen miesten ensimmäinen arvokisamitali peräti neljään vuoteen. Järvenpäässä syntynyt mutta jo pienenä vantaalaistunut Kuosmanen on jo aiemmin niittänyt menestystä nuorten arvokisoissa. Alle 17-vuotiaissa nuorukainen on paininut niin MM- kuin EM-kultaakin ja lisäksi plakkarissa on alle 23-vuotiaiden MM- ja EM-hopeaa.


Elias Kuosmaselle painin EM-pronssia! Huima nousu mitaliottelussa iltasanomat 20:44 02.05

Elias Kuosmanen nousi takamatkalta EM-pronssille.


Elias Kuosmanen nousi upeasti painin EM-pronssille! MTV 20:43 02.05

Elias Kuosmanen on saavuttanut kreikkalais-roomalaisen painin EM-pronssia alle 97 kilon sarjassa Venäjän Kaspijskissa.


Anni Vuohijoki voitti historiallisen suomalaismitalin - kertoi, miten huimasti tiukentunut dopingvalvonta näkyy kisoissa iltalehti 18:17 09.04

Anni Vuohijoen kunnianhimosta käy hyväksi esimerkiksi se, ettei suomalaispainonnostaja ollut tyytyväinen edes historialliset EM-pronssit tuoneeseen suoritukseensa. Vuohijoki nappasi 203 kilon yhteistuloksella ja 112 kilon työntötuloksella kaksi EM-pronssia Bukarestista. Mitalit olivat suomalaisen painonnoston ensimmäiset sitten Karoliina Lundahlin ja vuoden 2001 EM-pronssin. - Minulta puuttuu edelleen onnistunut arvokisa, Vuohijoki täräytti mitalikahveilla Iltalehdelle.


järvellä uinut joutsen myöntää toimittajan surman paljastui karmea Tasavallan presidentti kannatti vaikutukset näkyvät

Uutiset