Analyysi: Jutta Urpilaisesta tulee EU:n pehmeän vallan käyttäjä yle 17:47 10.09

Suomi ja Jutta Urpilainen saivat komission salkkujaossa sen, mitä lähtivät tavoittelemaan, kirjoittaa EU-erikoistoimittaja Petri Raivio.


Analyysi: Boris Johnsonilla on vaikeita haasteita edessään – valitseeko hän sovittelevan vai sotaisan linjan EU:ta kohtaan? yle 12:10 24.07

Britannian pääministeriksi nousevan Boris Johnsonin ensimmäisiä tehtäviä on täyttää kovan brexit-politiikan takia eroavien ministerien paikat, kirjoittaa EU-erikoistoimittaja Susanna Turunen.


Boris Johnson: "Kaverit, me pannaan maan pyörät taas pyörimään" yle 12:10 24.07

Johnsonilla on vaikeita haasteita edessään, ja nyt arvaillaan, valitseeko hän sovittelevan vai sotaisan toimintatavan, kirjoittaa EU-erikoistoimittaja Susanna Turunen.


Analyysi: EU:n pudotuspeli tuotti yllättävän tuloksen – unioni käänsi kelloa 1980-luvulle  yle 15:18 03.07

Nimityspaketti oli Länsi-Euroopan diili. EU-kriitikoille annettiin näpäytys, kirjoittaa EU-erikoistoimittaja Susanna Turunen.


Analyysi: EU:n pudotuspeli tuotti yllättävän tuloksen – unioini käänsi kelloa 1980-luvulle  yle 15:18 03.07

Nimityspaketti oli Länsi-Euroopan diili. EU-kriitikoille annettiin näpäytys, kirjoittaa EU-erikoistoimittaja Susanna Turunen.


EU-erikoistoimittaja: Demarit nousussa, hyytyykö oikeistopopulistien vauhti – Seuraamme eurovaalipäivää hetki hetkeltä yle 09:08 26.05

Vaalihuoneistot ovat tänään auki kello 20 asti. Sopivaa ehdokasta voi etsiä esimerkiksi Ylen vaalikoneella.


paljon suurempaa Poliisi kiistää Press Siilinjärven isossa varoittaa viallisista Winchester-patruunoista – tähtihakkuri kertoi

Hot topics