Ex-kansanedustaja Jaakko Laakso toimi Azerbaidžanin lobbarina: ”En osallistu enää neuvoston kokouksiin” iltasanomat 21:37 23.04

Tuoreen raportin mukaan ex-kansanedustaja Jaakko Laakso on toiminut Azerbaidžanin lobbarina Euroopan neuvoston parlamentaarisessa yleiskokouksessa ollessaan neuvoston kunniajäsen.


Tapparan vuoro riemuita vihdoin – katso kuvakooste kiihkeästä 4. finaalista iltasanomat 21:36 23.04

Tapparan unelma mestaruudesta elää, kun se päihitti Kärpät kotiyleisönsä edessä.


Viihdelehti Stara.fi stara 21:30 23.04

Poptähti Beyonce halusi pitää huolen siitä, että hänen Coachella-esiintymisensä oli


Tappara selvisi ensimmäisestä ottelupallosta uusisuomi 21:20 23.04

Tappara oli sitä kuuluisaa terästä jääkiekon Liigan neljännessä finaaliottelussa, kun joukkue oli pakkovoiton edessä. Tappara voitti Kärpät Hakametsässä 2-0 ja kavensi otteluvoitot 1-3:een. Ottelusarja jatkuu ainakin vielä tiistaina.


Kommentti: Voiko Tapparan sykäyksestä kasvaa historiallinen nousu? iltasanomat 21:17 23.04

Odotellaanko tässä yhä vain kaulan katkeamista vai onko Tapparalla edelleen realistinen sauma mestaruuteen?


Huomasitko? Vastasynnyttäneen Catherinen asussa kunnianosoitus prinsessa Dianalle iltalehti 21:16 23.04

Herttuatar Catherinen asu synnytyssairaalasta lähtiessä oli samanlainen kuin prinsessa Dianalla. Catherine ja William saivat tänään kolmannen lapsensa. Kuninkaalliseen tyyliin vanhemmat ja vauva poistuivat nopeasti synnytyksen jälkeen sairaalasta. Sairaalan edessä he pysähtyivät hetkeksi valokuvaajien kuvattavaksi.


Pääkirjoitus: Voi tuota Väyrystä – arvokkuus on kadonnut iltasanomat 21:10 23.04

Keskustan puoluevaltuuston kokous Lahdessa viime viikonloppuna saattoi olla ehkä – siis ehkä – vihdoin viimeinen keskustan kokous, jolta puolueen kunniapuheenjohtaja, EU-parlamentaarikko Paavo Väyrynen, 71, yritti viedä huomion.


Minttu haastettiin oikeuteen todistamaan ja menetti sen vuoksi työmarkkinatuen - Kelan juristi: ”Lista on luonteeltaan tyhjentävä” iltalehti 21:09 23.04

Kela voi edellyttää, että henkilö ilmestyy kuntouttavaan työtoimintaan sellaisissakin tapauksissa, että auto tai julkiset liikenneyhteydet pettävät, ihminen jää onnettomuuspaikalle antamaan ensiapua tai päätyy vaikka poliisin putkaan edellisenä iltana. - Hei, käräjäoikeudessa todistajana oleminen ei ole hyväksyttävä syy olla poissa kuntouttavasta työtoiminnasta, Kela ilmoitti ystävällisesti Mintulle hänen työmarkkinatukensa ja kulukorvauksensa peruuntumisesta kyseiseltä päivältä. Tampereella asuva 29-vuotias Minttu kutsuttiin käräjäoikeuteen todistajaksi sakon uhalla. Ongelmana oli, että hänellä olisi ollut jutun käsittelypäivänä suunniteltua kuntouttavaa työtoimintaa. Hän yritti sopia todistelua toiselle päivälle onnistumatta. Hänellä olisi ollut mahdollisuus hakea todistajanpalkkio, mutta Minttu ei tullut sitä hakeneeksi. Koska tapauksessa on annettu tuomio, hän ei voi hakea sitä myöskään jälkikäteen.


Pakettiauto osui ihmisiin Torontossa – useita loukkaantunut, tiedot kuolleista vaihtelevat MTV 21:09 23.04

Auto osui useisiin jalankulkijoihin Torontossa, Kanadassa. Ensimmäisten tietojen mukaan yliajossa kuoli kaksi ja loukkaantui ainakin kahdeksan henkeä. Tiedot kuolonuhreista kuitenkin vaihtelevat. 


Pakettiauto osui ihmisiin Torontossa – ainakin kaksi kuollut, useita loukkaantunut MTV 21:09 23.04

Auto osui useisiin jalankulkijoihin Torontossa, Kanadassa. Mediatietojen mukaan yliajossa loukkaantui ainakin kahdeksan henkeä. Uutistoimistot kertovat, että kaksi ihmistä on kuollut yliajon seuraksena. 


Auto osui useisiin ihmisiin Torontossa – ainakin kahdeksan loukkaantunut MTV 21:09 23.04

Auto osui useisiin jalankulkijoihin Torontossa, Kanadassa. Mediatietojen mukaan yliajossa loukkaantui ainakin kahdeksan henkeä. 


Hakkarainen syytteeseen seksuaalisesta ahdistelusta – nyt puhuu Veera Ruoho: ”Asiassa on elementtejä, jotka ovat miehellenikin inhottavia” iltasanomat 21:04 23.04

Kansanedustaja Veera Ruohon mukaan moni seksuaalisesta ahdistelusta kärsinyt on kiittänyt asian viemisestä eteenpäin.


Tappara venyi pakkoraossa, Kärpät joutui piilottamaan mestaruuslippikset ja kuohujuomapullot iltalehti 21:04 23.04

Tappara selvitti Kärppien ensimmäisen ottelupallon voittamalla neljännen loppuottelun kotonaan 2-0. Finaalisarjaa voitoin 3-0 johtanut Kärpät ei päässyt juhlimaan Suomen mestaruutta Tampereella, joten valmiiksi teetetyt mestaruuslippikset ja pitkäripaisesta hankitut kuohujuomat täytyi pitää piilossa ja rahdata Ouluun, jossa pelataan viides loppuottelu jo huomenna tiistaina. Tuolloin Kärpillä on mahdollisuus päästä juhlimaan mestaruutta kotiyleisönsä edessä. Tapparalla on tietysti muita suunnitelmia. Tamperelaisten kuitenkin pitää voittaa kolme seuraavaa peliä, mikäli aikovat ottaa kolmannen perättäisen Suomen mestaruutensa. Hakanpää putosi


Nainen pelasti nälkäisen mehiläisen sokerivedellä – moni olisi toiminut toisin stara 21:00 23.04

Verkossa on nähty monia mieltä lämmittäviä tapauksia, joissa eläinrakkaat ihmiset


Jussi Halla-aho: Hakkaraisen asema puolueessa säilyy ennallaan - ”Ymmärtääkseni ihminen on syytön kunnes hänet syylliseksi tuomitaan” iltalehti 20:55 23.04

Teuvo Hakkaraista syytetään kahdesta eri rikoksesta. Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kertoo, ettei syyteharkinnan päätös ja syytteiden nosto vaikuta Teuvo Hakkaraisen asemaan puolueessa. Ahdistelukohun käynnistyttyä Hakkarainen erosi puolueen toisen varapuheenjohtajan paikalta ja häntä varoitettiin. - Puolue ja eduskuntaryhmä ottivat Hakkaraisen toimintaan kantaa ja antoivat hänelle varoituksen tuoreeltaan. Tiedossamme ei ole mitään sellaista, mikä ei olisi ollut tiedossa silloin kun nämä asiat tehtiin.


Granlundin ja Koivun NHL-pomo sai lähteä – taustalla Stanley Cup -unelma MTV 20:52 23.04

NHL-seura Minnesota Wild ei uusi seuran GM:n Chuck Fletcherin sopimusta. Wild tiedotti omistajansa Craig Leipoldin suulla asiasta tänään maanantaina.


Tässä hän on! Brittihovin pikkuprinssi ensimmäistä kertaa kameroiden edessä mtv 20:42 23.04

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin kuopus syntyi 23. huhtikuuta. Pikkuprinssi nähtiin ensimmäistä kertaa median edessä maanantai-iltana. 


Tässä hän on! Ensimmäiset kuvat brittihovin pikkuprinssistä mtv 20:42 23.04

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin kuopus syntyi 23. huhtikuuta. Pikkuprinssi nähtiin ensimmäistä kertaa median edessä maanantai-iltana. 


Nainen täytti 30 vuotta – järjesti nuoruudelleen hautajaiset stara 20:30 23.04

Syntymäpäiväjuhlat ovat yleensä onnellinen tapahtuma, jossa ikääntymistä juhlitaan rakkaiden ystävien


- terrorisyytteille sekä 10 peliä NHLssä ei saatu riittävän italialainen taistelee kattavasti ja nopeasti Lohjalla käynnissä Maanantaijää, viikko 17 maratonilla, keräsi Messi jätti mökkitien piti pahenee, satoja sähköposti viikko ennen show'n takaa ongelmien vaatteensa, vaikka yksi juoksija ”Otti paidan pois

Uutiset