Guamin kuvernööri puolusti Trumpia: ”Joskus kiusaaja pystytään pysäyttämään vain iskulla nenään” – suora lähetys ydinuhan varjossa elävältä saarelta ISTV:ssä kello 3.50 iltasanomat 04:11 15.08

Guam houkuttelee vuosittain 1,5 miljoonaa turistia. Kuvernööri Eddie Calvo ei usko, että Yhdysvaltain ja Pohjois-Korean kiristyneet välit vaikuttavat matkailijavirtaan.


Chicago Blackhawksin ottelulähetyksistä tutulla Olczykilla todettu syöpä jatkoaika.com 17:06 10.08

NHL:ssä urallaan 16 kautta pelanneella Eddie Olczykilla on todettu paksusuolen syöpä.


F1:n raikulipojan diskotappelusta hämmentävät tuomiot: ajo-opetusta ja eläinten hoitoa iltasanomat 13:52 28.07

Eddie Irvine aikoo suorittaa puolen vuoden tuomionsa antamalla ajo-opetusta Italiassa.


Royal Bank of Scotland maksaa miljardikorvaukset osuudestaan USA:n lainakriisiin iltalehti 20:26 12.07

Royal Bank of Scotland (RBS) sopi vajaan viiden miljardin euron korvausten maksamisesta. Brittiläisten veronmaksajien pelastama Royal Bank of Scotland (RBS) on sopinut maksavansa vajaan viiden miljardin euron korvaukset Yhdysvaltojen asuntolainoitusta valvovalle viranomaiselle FHFA:lle osuudestaan runsaan kymmenen vuoden takaiseen asuntomarkkinoiden lainakriisiin. Korvauksella RBS sopii väärinkäytössyytteensä asuntolainakaupoistaan Fannie Mae - ja Freddie Mac -luottoyhtiöille vuosina 2005?07.


F1-sanasota kiihtyy – ex-tallipomo ei suostu vaikenemaan, vaikka Mercedeksen Toto Wolff käy kuumana iltasanomat 11:11 05.07

Toto Wolff vaatii Eddie Jordania lopettamaan valeuutisten levittämisen.


F1-persoona jatkaa Mercedeksen piikittelyä - Bottaksen pomo ärähti: "Silloin on leikki kaukana" iltalehti 14:03 02.07

Tv-kommentaattorin töitä nykyisin tekevä Eddie Jordan on saanut Mercedeksen F1-pomo Toto Wolffin vihat päälleen. Jordan on aika ajoin spekuloinut Valtteri Bottaksen edustaman tallin tulevaisuudella F1:ssä. Taannoin Jordan sanoi, että Mercedeksen pääsponsorit saattavat lähteä pian. Nyt Jordan on sekoittanut pakkaa lisää. Hän arveli viikko sitten ajetun Bakun GP:n yhteydessä, että Mercedes olisi siirtymässä kiinalaisomistukseen.


Mercedeksen pomon pinna kovalla koetuksella – vaatii F1-persoonaa lopettamaan valeuutisten levittämisen iltasanomat 12:23 02.07

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on kyllästynyt F1-kommentaattori Eddie Jordanin väitteisiin tallin tulevaisuudesta.


Flames vahvisti maalivahtiosastoaan Eddie Läckillä jatkoaika.com 11:10 30.06

Carolina Hurricanes on kaupannut Eddie Läckin ja Ryan Murphyn Calgary Flamesiin. Vaihdossa Flames antoi Keegan Kanzigin. Seurat vaihtoivat myös varausvuoroja.


Zlatanille hyviä uutisia: "Hänellä on jäljellä monta vuotta huipulla" iltalehti 17:19 11.05

Ruotsalaisella jalkapallotähdellä Zlatan Ibrahimovicilla on jäljellä on vielä monta vuotta lajin huipulla, mikäli hänen kirurgiaan on uskominen. Freddie Fu leikkasi 35-vuotiaan Ibrahimovicin polven viime viikolla ja kertoi vaikuttuneensa pelaajan kunnosta. - Hän on yksi parhaista urheilijoista, joita olen operoinut. Hänellä on jäljellä monia vuosia huipulla, Fu sanoi South China Morning Postille.


Vetteliä lämmitellään jo Bottaksen paikalle? Eddie Jordan hämmentää F1-huhumyllyä iltalehti 13:46 04.05

Ex-tallipäällikkö Eddie Jordan uskoo Mercedeksen kovaa vauhtia suunnittelevan tulevan kauden kuvioitaan. Jordan on tunnettu villeistä formulaennustuksistaan eikä tuorein kommentti saksalaistalliin liittyen tuota poikkeusta. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ehti kiistää huhun, että Sebastian Vettelin kanssa neuvoteltaisiin ensi kaudesta, mutta Jordan vakuuttaa olevansa asiasta jäljillä.


Uutiset