Tekoveritempaus Eduskuntatalon rappusilla hämmensi ohikulkijoita - eduskunnan turvallisuusjohtaja: ”Lapsellista” iltalehti 20:37 19.03

Eduskunta vaatii turvallisuusjohtaja Jukka Savolan mukaan teosta rangaistusta ja vahinkoja korvattavaksi. Kuusihenkinen porukka järjesti Eduskuntatalon portailla maanantaina poliittisen tempauksen, jossa kolmen ison nuken päälle heitettiin tekoverta. Iltalehden saamien vinkkien perusteella osa ohikulkijoista oli luullut, että kyse on oikeasta verestä. - Kaksi kuvasi ja neljällä oli naamari päässä. Kuvaajat saatiin kiinni ja jätettiin poliisin huomaan. Naamaripäiset juoksivat karkuun, eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savola kommentoi.


Katalonian kapinajohtaja Puigdemont Suomeen iltalehti 14:48 19.03

Vierailun isäntänä toimii kansanedustaja Mikko Kärnä. Katalonia julistautui itsenäiseksi viime vuonna. Katalonian aluejohtaja Carles Puigdemont vierailee Suomessa loppuviikosta. Puigdemont käy vierailunsa aikana muun muassa eduskunnassa, jonne hänet on kutsunut eduskunnan Katalonia -ystävyysryhmä.


50 000 nimeä täynnä: Onko eduskunta valmis poistamaan perintöveron? uusisuomi 10:20 19.03

Perintö- ja lahjaverosta luopumista vaativa kansalaisaloite pääsee eduskunnan käsittelyyn. Aloite saavutti maanantaina aamulla vaaditun 50 000 allekirjoituksen rajan.


Perintöveron poistoa ajava kansalaisaloite ylitti vaadittavan rajan – päätyy eduskunnan käsiteltäväksi MTV 07:37 19.03

Perintö- ja lahjaverosta luopumista vaativa kansalaisaloite on ylittänyt 50 000:n allekirjoituksen rajan, mikä tarkoittaa, että se päätyy eduskunnan käsiteltäväksi.


16-vuotias sijoittaja järjesti johtajille yllätyksen Finlandia-talolla – Professorikin vaikuttui uusisuomi 16:54 06.03

Metsäteollisuus ry oli saanut tänään Finlandia-talolle kattavan joukon eturivin päättäjiä lähtien Suomen metsäteollisuuden ylimmistä johtajista ja eduskunnan kärkipoliitikoista. Seminaarin aiheena oli metsäteollisuuden tulevaisuus.


Uutiset