SDP:n Harakka vastustaa perintö- ja lahjaverosta luopumista: ”Markkinatalouden paras vero” iltalehti 16:52 19.03

SDP:n eduskuntaryhmän valtiovarainvastaava Timo Harakka ei pidä kansalaisaloitteen esittämää perintö- ja lahjaveron poistamista perusteltuna. - Perintö- ja lahjavero on markkinatalouden paras vero. Se ei kohdistu työhön, vaan ansaitsemattomaan tuloon. Se on oikeudenmukainen ja taloutta tehostava vero. Siksi lähes kaikki talouden ja verotuksen asiantuntijat kannattavat kohtuullista perintö- ja lahjaveroa, Harakka toteaa tiedotteessaan. Harakka ei halua yhteiskuntaa, jossa "varallisuus kasautuu vauraiden sukujen holveihin".


Kansanedustaja ylistää perintöveroa: ”Markkinatalouden paras vero – kohdistuu ansaitsemattomaan tuloon” uusisuomi 12:07 19.03

Kansanedustaja Timo Harakka, SDP:n eduskuntaryhmän valtiovarainvastaava, vastustaa perintöverosta luopumista. Harakan mielestä perintö- ja lahjavero on ”markkinatalouden kannalta paras vero”.


Lindtman vaatii esitystä koulutuksen maksuttomuudesta jo kevään kehysriiheen: Selvityksiä on jo riittävästi iltasanomat 20:58 18.03

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok.) pitäisi tuoda esitys maksuttomasta toisen asteen koulutuksesta jo tämän kevään kehysriiheen, vaatii Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindman.


Uutiset