Egyptin veitsi-iskussa kuolleet turistit olivat saksalaisia iltalehti 12:24 15.07

Egyptin Hurghadassa perjantaina tapahtuneessa veitsi-iskussa kuolleet turistit olivat saksalaisia naisia. Saksan ulkoministeriö vahvisti lauantaiaamuna aiemmat tiedot uhrien kansalaisuudesta. Neljä muuta ihmistä haavoittui. Armenian ulkoministeriö vahvisti perjantaina, että yksi haavoittuneista oli maan kansalainen. Myös Tshekin ulkoministeriö on kertonut, että yksi maan kansalaisista loukkaantui lievästi.


Puukottaja iski turistikohteeseen Egyptin Hurghadassa – kaksi saksalaisnaista kuoli ja useita loukkaantui hs 10:31 15.07


Kaksi turistia on kuollut ja neljä loukkaantunut puukotuksessa Egyptin rantalomakohteessa iltalehti 23:28 14.07

Puukotus tapahtui lomakohteessa Hurghadassa Punaisenmeren rannalla. Kaksi turistia on kuollut ja neljä loukkaantunut puukottajan hyökättyä Zahabia-nimisen hotellin yksityisellä rannalla Hurghadan rantalomakohteessa Egyptissä. Kuolleet turistit olivat saksalaisia. Neljän loukkaantuneen joukossa oli kaksi armenialaista ja yksi tsekkiläinen turisti. Puukottaja ui hotellin rannalle läheiseltä julkiselta rannalta, Egyptin sisäministeriö kertoi tiedotteessaan. Tapettuaan kaksi saksalaisturistia hän ui toiselle rannalle jatkaakseen hyökkäystä.


Puukottaja hyökkäsi turistien kimppuun Egyptin Hurghadassa – useita kuollut tai haavoittunut iltasanomat 20:34 14.07

Egyptin sisäministeriön mukaan useita ulkomaalaisia turisteja on puukotettu Hurghadan rantalomakohteessa Egyptissä Punaisenmeren rannalla.


Puukottaja iski turistikohteeseen Egyptin Hurghadassa – ainakin kaksi matkailijaa kuoli ja useita loukkaantui hs 20:09 14.07


Kaksi turistia on kuollut ja ainakin neljä loukkaantunut puukotuksessa Egyptin rantalomakohteessa iltalehti 18:04 14.07

Puukotus tapahtui lomakohteessa Hurghadassa Punaisenmeren rannalla. Kaksi turistia on kuollut ja ainakin neljä loukkaantunut puukottajan hyökättyä hotellin yksityisellä rannalla Hurghadan rantalomakohteessa Egyptissä. Kaksi kuollutta turistia olivat ukrainalaisia. Puukottaja on pidätetty ja hyökkäyksen syytä selvitetään, Egyptin sisäministeriö kertoi tiedotteessaan.


Ainakin kaksi turistia kuoli ja useita loukkaantui veitsi-iskussa Egyptin Hurghadassa hs 17:48 14.07


Uutiset