Nanna Karalahden kolmekymppisillä kaunottaret muuntautuivat tunnistamattomiksi - Martina Aitolehdestä tuli blondi naamiaisissa iltalehti 12:44 10.12

Nanna Karalahden pyöreitä vuosia on juhlittu Helsingissä Kämp-hotellissa. Martina Aitolehti ja Mari Valosaari ovat jakaneet someen otoksia naamiaistyyleistään Nanna Karalahden syntymäpäiväjuhlista. Aitolehti kirjoittaa kuvansa ohessa, että kyseessä oli yllätys syntymäpäiväsankarille. Aitolehti oli pukeutunut naamiaisiin Kill Bill Volume 1 -elokuvan Morsiameksi keltaista haalaria ja vaaleaa tukkaa myöten. Mari Valosaari juhli naamiaisissa Egyptin taannoisena kuningattarena, Kleopatrana.


Tunnistaisitko? Takavuosien tähti on kokenut melkoisen muodonmuutoksen - somekansa villiintyi tuoreesta kuvasta iltalehti 09:54 10.12

Muistatko vielä Midon? Yksi Egyptin kaikkien aikojen jalkapalloilijoista paukutti vuosituhannen alussa maaleja muun muassa Hollannissa ja Valioliigassa - ja on muuttunut melkoisesti. Kookas hyökkääjä Mido, oikealta nimeltään Ahmed Hossam, lopetti jalkapallouransa jo vuonna 2013, vain kolmekymppisenä. Sitä ennen mies ehti tehdä komean uran eurooppalaisseuroissa. Läpi Mido löi Ajaxissa, jossa hän paukutti 40 ottelussa 21 maalia 2000-luvun alussa. Valioliigaa seuraava yleisö muistanee Midon parhaiten kaudelta 2005-06, jonka aikana hän nakutti Tottenhamissa 13 osumaa. Pelaajauransa jälkeen egyptiläinen on toiminut niin tv-kommentaattorina kuin valmentajanakin. Tällä hetkellä hän luotsaa kotimaansa pääsarjajoukkuetta Wadi Deglaa.


Myös Egyptin koptien paavi kieltäytyi tapaamasta Mike Penceä iltasanomat 16:10 09.12

Kirkko kertoi lausunnossaan toivovansa viisautta Lähi-idän kansan rauhaan vaikuttavien asioiden käsittelyyn.


Maajoukkuevalmentajalta paljastus: Real Madrid havittelee tulikuumaa Liverpool-tähteä suomifutis 23:38 03.12

Mohamed Salah on palannut Valioliigaan ryminällä. Liverpooliin kesällä siirtynyt Egyptin maajoukkuemies johtaa Valioliigan maalipörssiä 12 osumallaan. Egyptin päävalmentaja Héctor Cúper paljastaa Liverpoolin saavan varautua pian...


Näin eteni Egyptin tuhoisa moskeijaisku – kuolonuhreja jo 305, joukossa 27 lasta iltasanomat 17:13 25.11

Terroristijärjestö Isisin lippua kantaneet hyökkääjät saapuivat paikalle viidellä maastoautolla, minkä jälkeen osa heistä piiritti moskeijan ja osa astui sisään avatakseen tulen.


Syyttäjä: Egyptin tuhoisan moskeijaiskun tekijät kantoivat Isisin lippua iltasanomat 17:03 25.11

Asemiehet hyökkäsivät perjantaina moskeijaan kesken muslimien rukoushetken, räjäyttivät pommin ja ampuivat kohti pakoon pyrkineitä ihmisiä. Isku tapahtui lähellä al-Arishin kaupunkia.


Egyptin iskussa kuoli 305 ihmistä, joista 27 lapsia - syyttäjä: hyökkääjillä Isisin lippu iltalehti 14:00 25.11

Egyptin valtionsyyttäjän mukaan moskeijaan hyökänneillä miehillä oli mukanaan Isisin lippu. Egyptin Siinailla tapahtuneen moskeijaiskun uhriluku on noussut 305 kuolleeseen. 27 kuolleista oli lapsia. Lisäksi 128 ihmistä loukkaantui iskussa.


Egyptin armeija moukaroi moskeijaiskun tekijöitä – tuhosi ajoneuvoja ja asevarastoja iltasanomat 01:25 25.11

Egyptin ilmavoimien lentokoneet ovat tuhonneet ajoneuvot, joita käytettiin Siinain niemimaan moskeijaiskussa, kertoo armeijan edustaja.


Egyptin armeija tuhosi moskeijaiskussa käytettyjä ajoneuvoja ja asevarastoja iltasanomat 01:25 25.11

Egyptin ilmavoimien lentokoneet ovat tuhonneet ajoneuvot, joita käytettiin Siinain niemimaan moskeijaiskussa, kertoo armeijan edustaja.


Egyptin verilöyly tuomittiin laajalti maailmalla?–?presidentti Niinistö esitti surunvalittelunsa iltasanomat 20:48 24.11

Presidentti Sauli Niinistö esitti perjantaina surunvalittelunsa Egyptin moskeijaiskusta.


Asiantuntija Egyptin iskusta: Valtio ei pysty kontrolloimaan alueitaan – ”Asettaa vähitellen kaikki maan suositut matkakohteet vaaraan” iltasanomat 19:35 24.11

Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Wolfgang Mühlberger arvioi, että Egyptin turvallisuustilanne on romahtamassa.


Egyptin moskeija-iskussa kuollut ainakin 235 ihmistä – asemiehet räjäyttivät pommin ja tulittivat pakenevia iltasanomat 17:50 24.11

Toistaiseksi mikään taho ei ole ilmoittanut olleensa iskun taustalla, mutta Egyptin turvallisuusjoukot ovat jo kolmen vuoden ajan taistelleet alueella terroristijärjestö Isisin sikäläistä haaraa vastaan.


Asemiehet hyökkäsivät moskeijaan Egyptissä - jo 235 kuollut tulituksessa ja pommiräjähdyksessä iltalehti 17:04 24.11

Ainakin 235 ihmistä on kuollut ja kymmeniä haavoittunut Siinailla tehdyssä iskussa. Ainakin 235 ihmistä on kuollut ja 125 haavoittunut moskeijaiskussa Egyptissä perjantaina, kertovat maan viranomaiset Egyptin valtion televisio MENA:n mukaan. Iskussa käytettiin sekä tuliaseita että pommia. Asemiehet iskivät täpötäyteen Al Rawdahin moskeijaan Bir al-Abedissa, levottomassa Pohjois-Siinain provinssissa. Uhrien määrän vahvistivat terveysviranomaiset sekä poliisi.


Asemiehet hyökkäsivät moskeijaan Egyptissä - jo 200 kuollut tulituksessa ja pommiräjähdyksessä iltalehti 16:54 24.11

Ainakin 200 ihmistä on kuollut ja kymmeniä haavoittunut Siinailla tehdyssä iskussa. Ainakin 200 ihmistä on kuollut ja 125 haavoittunut moskeijaiskussa Egyptissä perjantaina, kertovat maan viranomaiset Egyptin valtion televisio MENA:n mukaan. Iskussa käytettiin sekä tuliaseita että pommia. Asemiehet iskivät täpötäyteen Al Rawdahin moskeijaan Bir al-Abedissa, levottomassa Pohjois-Siinain provinssissa. Uhrien määrän vahvistivat terveysviranomaiset sekä poliisi.


Egyptin moskeija-iskussa kuollut ainakin 200 ihmistä – asemiehet räjäyttivät pommin ja tulittivat pakenevia iltasanomat 16:46 24.11

Toistaiseksi mikään taho ei ole ilmoittanut olleensa iskun taustalla, mutta Egyptin turvallisuusjoukot ovat jo kolmen vuoden ajan taistelleet alueella terroristijärjestö Isisin sikäläistä haaraa vastaan.


Asemiehet hyökkäsivät moskeijaan Egyptissä - jo 184 kuollut tulituksessa ja pommiräjähdyksessä iltalehti 16:13 24.11

Ainakin 184 ihmistä on kuollut ja kymmeniä haavoittunut Siinailla tehdyssä iskussa. Ainakin 184 ihmistä on kuollut ja 125 haavoittunut moskeijaiskussa Egyptissä perjantaina, kertovat maan viranomaiset Egyptin valtion televisio MENA:n mukaan. Iskussa käytettiin sekä tuliaseita että pommia. Asemiehet iskivät täpötäyteen Al Rawdahin moskeijaan Bir al-Abedissa, levottomassa Pohjois-Siinain provinssissa. Uhrien määrän vahvistivat terveysviranomaiset sekä poliisi.


Egyptin moskeija-iskussa kuollut jo yli 180 ihmistä – asemiehet räjäyttivät pommin ja tulittivat pakenevia iltasanomat 16:13 24.11

Toistaiseksi mikään taho ei ole ilmoittanut olleensa iskun taustalla, mutta Egyptin turvallisuusjoukot ovat jo kolmen vuoden ajan taistelleet alueella terroristijärjestö Isisin sikäläistä haaraa vastaan.


Asemiehet hyökkäsivät moskeijaan Egyptissä - jo 155 kuollut tulituksessa ja pommiräjähdyksessä iltalehti 16:06 24.11

Ainakin 155 ihmistä on kuollut ja kymmeniä haavoittunut Siinailla tehdyssä iskussa. Ainakin 155 ihmistä on kuollut ja kymmeniä haavoittunut moskeijaiskussa Egyptissä perjantaina, kertovat maan viranomaiset Egyptin valtion televisio MENA:n mukaan. Iskussa käytettiin sekä tuliaseita että pommia. Asemiehet iskivät täpötäyteen Al Rawdahin moskeijaan Bir al-Abedissa, levottomassa Pohjois-Siinain provinssissa. Uhrien määrän vahvistivat terveysviranomaiset sekä poliisi.


Uutiset