Yksi kuoli ja useita loukkaantui kuumailmapallon maahansyöksyssä Egyptissä – neljä ihmistä pidätetty MTV 05:52 07.01

Egyptin viranomaiset ovat pidättäneet neljä ihmistä perjantaina sattuneen kuumailmapallo-onnettomuuden vuoksi, kertoo Egyptin valtiollinen uutistoimisto Mena.


YK huolissaan Egyptin tilanteesta – "Teloituksia ei tulisi käyttää terrorismin torjuntaan" MTV 13:47 06.01

YK on huolissaan Egyptissä tapahtuneista siviiliteloituksista. Raporttien mukaan maassa on teloitettu 20 ihmistä viimeisen viikon aikana.


Kuumailmapallo rysähti maahan Egyptissä: Yksi turisti kuoli, 12 loukkaantui MTV 11:26 05.01

Yksi henkilö on kuollut ja 12 loukkaantunut kuumailmapallo-onnettomuudessa Egyptissä. Turisteja kuljettanut kuumailmapallo putosi maahan Egyptin itäosassa Luxorissa. Onnettomuuden syyksi on kerrottu huonot sääolosuhteet.


Turisteja kuskannut kuumailmapallo putosi Egyptissä – 1 kuoli iltasanomat 11:16 05.01

Egyptin viranomaisten mukaan turisteja kuljettanut kuumailmapallo on pudonnut maahan Luxorissa.


Turisteja kyydittänyt kuumailmapallo rysähti maahan Egyptissä - yksi kuoli, 12 loukkaantui iltalehti 10:22 05.01

Turisteja lennättänyt kuumailmapallo on rysähtänyt maahan Egyptissä, kertoo uutistoimisto AFP. Kuumailmapallossa oli viranomaistietojen mukaan kyydissä noin 20 turistia, kun se putosi maahan lähellä Egyptin historiallista Luxorin kaupunkia. Kaupungin kuvernööri Mahmoud Badr on vahvistanut onnettomuuden. Hän sanoo AFP:lle olevansa sairaalassa tarkastamassa matkustajien vointia.


Turisteja kyydittänyt kuumailmapallo rysähti maahan Egyptissä - yksi kuoli iltalehti 10:17 05.01

Turisteja lennättänyt kuumailmapallo on rysähtänyt maahan Egyptissä, kertoo uutistoimisto AFP. Kuumailmapallossa oli viranomaistietojen mukaan kyydissä noin 20 turistia, kun se putosi maahan lähellä Egyptin historiallista Luxorin kaupunkia. Kaupungin kuvernööri Mahmoud Badr on vahvistanut onnettomuuden. Hän sanoo AFP:lle olevansa sairaalassa tarkastamassa matkustajien vointia.


Poikkeustila jatkuu Egyptissä kolmella kuukaudella MTV 18:44 02.01

Egypti on päättänyt jatkaa poikkeustilaa kolmella kuukaudella, kertoo uutistoimisto MENA.


Egyptin Mursi sai kolmen vuoden tuomion – määrätty jo aiemmin kymmeniksi vuosiksi vankilaan iltasanomat 14:50 30.12

Egyptissä syrjäytetty presidentti Mohamed Mursi on saanut kolmen vuoden vankeustuomion oikeuden halventamisesta.


Egyptissä yritettiin hyökätä kirkkoon, useita kuoli – sisäministeriön mukaan ampuja onkin elossa iltasanomat 15:05 29.12

Yhdeksän ihmistä sai surmansa perjantain hyökkäyksessä.


Egyptissä hyökkäys kirkkoon - ainakin 10 kuollut iltalehti 14:02 29.12

Poliisi tappoi ampujan. Toinen epäilty on edelleen kateissa. Egyptissa useita ihmisiä on kuollut kirkkoon tehdyssä hyökkäyksessä Helwanissa lähellä Kairoa, kertovat uutistoimistot Reuters ja AFP. Tämänhetkisten tietojen mukaan kirkkoon hyökkäsi kaksi ihmistä. Poliisi on ampunut toisen hyökkääjistä, toista etsitään parhaillaan. Iskujen tekijöiden henkilöllisyys ei ole vielä tiedossa, eikä mikään ryhmä ole ottanut vastuuta iskusta.


Brittinainen tuomittiin vankilaan lääkkeiden salakuljetuksesta Egyptissä – vetosi tietämättömyyteen iltasanomat 20:57 27.12

Naisen asianajajan mukaan Britannia varoitti matkailijoita kyseisten lääkkeiden viemisestä vasta sen jälkeen, kun nainen oli jäänyt kiinni Egpytissä.


Turvallisuuslähteet: Egyptissä teloitettiin 15 ihmistä iltasanomat 12:21 26.12

Teloitetut oli tuomittu iskuista Siinain niemimaalla.


Naamioituneet asemiehet surmasivat kolme ihmistä Egyptissä iltalehti 13:48 24.12

Aseistautuneet, naamioin kasvonsa suojanneet miehet ammuskelivat Kairon lähettyvillä kahvilassa, Naamioituneet miehet ammuskelivat kahvilassa Kairon lähettyvillä. Paikallisten viranomaisten mukaan kolme ihmistä on menehtynyt. Ammuskelu tapahtui yöllä Al-Ayatin kylässä, joka sijaitsee noin 50 kilometriä Kairosta etelään. Ampujien motiivi on epäselvä, mutta viranomaiset eivät epäile terrorismia.


Naislaulaja esiintyi musiikkivideollaan alusvaatteissa ja söi banaania ”vihjailevasti” – tuomittiin Egyptissä kahden vuoden vankeuteen irstailusta iltasanomat 02:41 13.12

Shyman I Have Issues -musiikkivideo on herättänyt raivoa Egyptissä.


Naislaulaja söi banaania ”vihjailevasti” musiikkivideollaan – tuomittiin Egyptissä kahden vuoden vankeuteen irstailusta iltasanomat 02:41 13.12

Shyman I Have Issues -musiikkivideo on herättänyt raivoa Egyptissä.


Asemiehet hyökkäsivät moskeijaan Egyptissä - jo 235 kuollut tulituksessa ja pommiräjähdyksessä iltalehti 17:04 24.11

Ainakin 235 ihmistä on kuollut ja kymmeniä haavoittunut Siinailla tehdyssä iskussa. Ainakin 235 ihmistä on kuollut ja 125 haavoittunut moskeijaiskussa Egyptissä perjantaina, kertovat maan viranomaiset Egyptin valtion televisio MENA:n mukaan. Iskussa käytettiin sekä tuliaseita että pommia. Asemiehet iskivät täpötäyteen Al Rawdahin moskeijaan Bir al-Abedissa, levottomassa Pohjois-Siinain provinssissa. Uhrien määrän vahvistivat terveysviranomaiset sekä poliisi.


Asemiehet hyökkäsivät moskeijaan Egyptissä - jo 200 kuollut tulituksessa ja pommiräjähdyksessä iltalehti 16:54 24.11

Ainakin 200 ihmistä on kuollut ja kymmeniä haavoittunut Siinailla tehdyssä iskussa. Ainakin 200 ihmistä on kuollut ja 125 haavoittunut moskeijaiskussa Egyptissä perjantaina, kertovat maan viranomaiset Egyptin valtion televisio MENA:n mukaan. Iskussa käytettiin sekä tuliaseita että pommia. Asemiehet iskivät täpötäyteen Al Rawdahin moskeijaan Bir al-Abedissa, levottomassa Pohjois-Siinain provinssissa. Uhrien määrän vahvistivat terveysviranomaiset sekä poliisi.


Asemiehet hyökkäsivät moskeijaan Egyptissä - jo 184 kuollut tulituksessa ja pommiräjähdyksessä iltalehti 16:13 24.11

Ainakin 184 ihmistä on kuollut ja kymmeniä haavoittunut Siinailla tehdyssä iskussa. Ainakin 184 ihmistä on kuollut ja 125 haavoittunut moskeijaiskussa Egyptissä perjantaina, kertovat maan viranomaiset Egyptin valtion televisio MENA:n mukaan. Iskussa käytettiin sekä tuliaseita että pommia. Asemiehet iskivät täpötäyteen Al Rawdahin moskeijaan Bir al-Abedissa, levottomassa Pohjois-Siinain provinssissa. Uhrien määrän vahvistivat terveysviranomaiset sekä poliisi.


Uutiset