Calder Trophy -ehdokkaat julki - Barzal suosikki vuoden tulokkaaksi jatkoaika.com 02:05 24.04

New York Islandersin Mathew Barzal, Vancouver Canucksin Brock Boeser ja Arizona Coyotesin Clayton Keller ovat ehdolla NHL:n vuoden tulokaspelaajaksi.


Väyrysen viimeisin toive hiipui - ei mahdollisuuksia ensi kesänä puoluevaltuuston puheenjohtajaksi iltalehti 15:32 21.04

Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska vahvisti Iltalehdelle, että Väyrysen toiveet päästä ensi kesänä keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajaksi eivät voi toteutua. Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen ilmoitti perjantaina (20.4.), ettei hän ole enää ehdolla keskustan puheenjohtajaksi. Kesärannassa pääministeri ja keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän kanssa torstaina keskustellut Väyrynen ilmoitti kuitenkin, että hän olisi halukas antamaan panoksensa ensi kevään eduskuntavaaleihin keskustan riveissä.


Aleksander Barkov ehdolla NHL:n herrasmiespelaajaksi – edellinen suomalaisvoittaja yli 30 vuoden takaa MTV 08:14 21.04

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov on ehdolla NHL:n herrasmiespelaajaksi. NHL julkaisi ehdokkaiden nimet Suomen aikaan lauantain vastaisena yönä.


Aleksander Barkov ehdolla NHL-palkintoon iltasanomat 05:46 21.04

NHL:n herrasmiespalkinnon finalistit julkistettiin perjantaina.


Aleksander Barkoville kunniaa: Jälleen ehdolla arvostettuun NHL-palkintoon! iltalehti 03:32 21.04

Florida Panthersin Aleksander Barkov on ehdolla Lady Bing Memorial Trophyn saajaksi. NHL julkisti lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ehdokasta niin sanotun herrasmiespelaajan palkinnon saajaksi. Kauden päätösgaalassa palkinnon pokkaa joko Barkov, Vegasin William Karlsson tai Buffalon Ryan O'Reilly. Palkinto jaetaan vuosittain pelaajalle, joka osoittaa korkealaatuisen pelisuorituksen ohella parasta urheiluhenkeä ja herrasmiesmäisen käytöksen.


Paavo Väyrynen ei pyri sittenkään keskustan puheenjohtajaksi: ”Kaiken tapahtuneen jälkeen en ole ehdolla” iltalehti 16:30 20.04

Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajan tehtävä kiinnostaa Väyrystä. Paavo Väyrynen ei aio sittenkään pyrkiä keskustan puheenjohtajaksi. Väyrynen kertoo tiedotteessaan ilmoittaneensa asiasta Juha Sipilälle torstaina. - Eilen tapasin omasta aloitteestani Juha Sipilän. Kävimme avoimen ja rakentavan keskustelun. Kerroin Juhalle, että kaiken tapahtuneen jälkeen en ole ehdolla puolueen puheenjohtajaksi. Vaihtoehtoni on jatkaa kansalaispuolueessa, Väyrynen kirjoittaa.


Paavo Väyrynen tapasi Juha Sipilän ja taipui: ”En ole ehdolla keskustan puheenjohtajaksi” uusisuomi 15:43 20.04

Paavo Väyrynen ilmoittaa blogissaan luopuvansa keskustan puheenjohtajakisasta.


Doughty, Hedman ja Subban ovat tyrkyllä NHL:n parhaaksi puolustajaksi iltasanomat 09:05 20.04

Los Angelesin Drew Doughty, Tampa Bayn Victor Hedman ja Nashvillen P.K. Subban ovat ehdolla NHL:n parhaaksi puolustajaksi.


Tästä on kyse Harkimon hankkeessa: mukaan tulossa mm. Risto E.J. Penttilä ja Tuomas Enbuske iltalehti 14:47 19.04

Iltalehden tietojen mukaan Hjallis Harkimon poliittisessa hankkeessa olisi mukana tunnettuja suomalaisia yhteiskunnallisia keskustelijoita. Iltalehden tietojen mukaan Hjallis Harkimon hankkeessa on kyse ainakin aluksi poliittista liikkeestä, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon eduskunnan ulkopuolelta. Kokoomuksen kansanedustaja Harkimo ei aio seuraavissa eduskuntavaaleissa 2019 olla enää ehdolla kokoomuksen riveistä.


Huippukausi poiki odotettua kunniaa - Pekka Rinne ehdolla pelipaikkansa parhaaksi jatkoaika.com 08:22 18.04

Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne on kolmen finalistin joukossa, joiden keskuudesta valitaan NHL-kauden paras maalivahti.


Nyt se varmistui: Pekka Rinne ehdolla NHL:n parhaaksi maalivahdiksi! iltalehti 06:30 18.04

Pekka Rinne on pelannut maagisen kauden Nashville Predatorsin maalilla. Joukkueensa NHL:n runkosarjan voittoon johdattanut Rinne on yksi kolmesta Vezina Trophyn voittajaehdokkaasta. 34-vuotias kempeleläinen on ehdolla neljättä kertaa, ja tänä vuonna hän on suurin suosikki sen voittajaksi. Aiemmilla kerroilla palkinto on mennyt sivu suun.


Pekka Rinteelle komeaa kunniaa – ehdolla NHL:n parhaaksi iltasanomat 06:04 18.04

Pekka Rinne on ehdolla NHL:n tämän kauden parhaaksi maalivahdiksi.


Viisi kohdetta ehdolla Trumpin ja Kim Jong-unin tapaamispaikaksi iltalehti 02:43 18.04

Donald Trumpin ja Kim Jong-unin tapaamista on kaavailtu toukokuun lopulle tai kesäkuun alkuun. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoi tiistaina Floridassa, että USA on käynyt korkean tason keskusteluja Pohjois-Korean kanssa Trumpin ja Pohjois-Koreaa johtavan Kim Jong-unin tapaamista koskien. Alustavan aikataulun mukaan tapaaminen on määrä järjestää toukokuun loppupuolella tai kesäkuun alussa. Yhdysvaltain edustajat ovat presidentin mukaan esittäneet viisi vaihtoehtoa tapaamispaikaksi. Kun toimittajat kysyivät Trumpilta, sijaitseeko yksikään niistä USA:ssa, Trump vastasi suoraan että ei.


Jetsin tähtipakki loukkaantui - Sami Niku sai kutsun NHL:ään iltalehti 19:28 17.04

Winnipeg Jets on kutsunut Sami Nikun NHL-miehistöönsä. Nikun nosto tuli ajankohtaiseksi, kun Jets-pakki Tyler Myers loukkaantui kanadalaisnipun edellisessä kohtaamisessa Minnesotaa vastaan. Myers on todennäköisesti siis sivussa ensi yön ottelusta, mutta Nikun pelaaminen on vielä epävarmaa. Suomalaispakin lisäksi Myersin korvaajaksi ovat ehdolla Toby Enström, Dimitri Kulikov ja Tucker Poolman. Todennäköisesti Niku siis istuu katsomossa.


Lehdet: Ongelmissa oleva jättipankki Deutsche Bank antaa toimitusjohtajalleen potkut iltalehti 18:17 08.04

Talousvaikeuksien kanssa kamppaileva suurpankki on vaihtamassa johtajiaan. Deutsche Bank antaa mahdollisesti jo sunnuntaina potkut toimitusjohtaja John Cryanille ja korvaa hänet varajohtaja Christian Sewingillä. Asian paljasti saksalainen Der Spiegel -lehti ja muun muassa talouslehti Wall Street Journal on saanut omista lähteistään vahvistuksen asialle. Pankin johtoryhmä kokoontuu päättämään asiasta tänään. Sewingin ohella toimitusjohtajaksi on ehdolla myös ulkopuolinen henkilö.


arkun aukeamaan kuolleena seuraavana päivänä lukumäärä määrä valmistua pahoitteli ja Peltolalta paloi peräti kolme Pikaruokalan autokaistalla koettiin Poliisi Toronton yliajon – määrä

Uutiset