Rinne ja Andersson ihmettelevät Sipilän ehdotusta irtisanomislain vaihtoehdoksi: ”Äärimmäisen huono strategia” iltasanomat 16:42 17.10

Vasemmiston puheenjohtaja Li Andersson: Pääministeri Juha Sipilällä (kesk) on vähän outo demokratiakäsitys.


Ben Zyskowiczilta ehdotus ay-liikkeelle: Kuukausi aikaa – valmistelkaa vaihtoehto uusisuomi 17:10 16.10

Kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja Ben Zyskowicz ehdottaa, että palkansaajajärjestöt voisivat laatia oman vaihtoehtonsa hallituksen valmistelemalle lakiesitykselle madaltaa irtisanomiskynnystä pienissä yrityksissä.


Ben Zyskowiczilta ehdotus ay-liikkeelle: Kuukausi aikaa – ehdottakaa vaihtoehtoa uusisuomi 17:10 16.10

Kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja Ben Zyskowicz ehdottaa, että palkansaajajärjestöt voisivat laatia oman vaihtoehtonsa hallituksen valmistelemalle lakiesitykselle madaltaa irtisanomiskynnystä pienissä yrityksissä.


Kertakäyttömuoville ehdotetaan muoviveroa: ”Ongelma ei ratkea millään yksittäisellä tempulla” iltasanomat 12:13 16.10

Ympäristöministeriön muovityöryhmä esittää muoviveroa kertakäyttömuoville. Työryhmä julkisti tänään Suomen muovitiekartan, johon on koottu yli sata ehdotusta kestävämmän muovitalouden luomiseksi.


Tuomioja tiukkana: Poliittiset lakot ovat perusoikeus – "Ei pitäisi mennä rajoittamaan" MTV 19:36 13.10

SDP:n konkarit ja kansanedustajat, Eero Heinäluoma sekä Erkki Tuomioja tuomitsevat Suomen yrittäjien ehdotusta rajoittaa poliittisia lakkoja. Tuomioja muistuttaa lakkojen tärkeydestä yhteiskuntamme historiassa.


Virkamies ihmettelee EU:n ehdotusta alkoholin etämyynnistä Hesarissa: ”Niin lennokas esitys, että olen sanaton” iltasanomat 21:43 09.10

Keskustelu Suomen alkoholilain­säädännöstä lähti tiistaina uusille kierroksille, kun selvisi, ettei EU suvaitse alkoholin etämyynnin totaalikieltoa.


"Jos t-paita olisi 10 senttiä kalliimpi, ompelija saisi riittävän palkan elämiseen" – Lindex pitää raportin ehdotusta harhaanjohtavana: Yksi yritys ei pysty ratkaisemaan ongelmaa MTV 18:59 08.10

Tuoreen Fair Actionin raportin mukaan Kappahlin ja Lindexin myymien vaatteiden ompelijoiden palkat eivät riitä elämiseen Bangladeshissa. Ruotsalaisen KappAhlin ja suomalaisomisteisen Lindexin vaatteista joka kolmas valmistetaan Bangladeshissa. MTV Uutiset kysyi Lindexiltä, mitä mieltä he ovat oman toimintansa eettisyydestä Bangladshissa.


UFC-mellakka kuvotti Teemu Packalénia – suomalaistähdeltä tiukka ehdotus Nurmagomedovin ja McGregorin rankaisemiseksi MTV 10:57 07.10

Habib Nurmagomedovin ja Conor McGregorin UFC:n kevytsarjan titteliottelun jälkeiset tapahtumat kuvottivat turkulaista vapaaottelutähteä Teemu Packalénia. 


"Tallipisteitä pois" – Kova ehdotus F1-farssien estämiseksi MTV 19:12 06.10

Red Bullin kilpailujohtaja Christian Horner ehdottaa C Moren haastattelussa, että kuljettajien sijasta tulisi rangaista talleja, jos moottorikiintiö kauden aikana ylitetään. Horner ilmoitti myös puoltavansa tallimääräyksiä.


Sebastian Vettel ihmetteli F1-sarjan sääntöehdotusta iltasanomat 19:27 04.10

Nelinkertainen maailmanmestari ei näe tarvetta uudistaa aika-ajoja.


”Täysin käsittämätöntä” – Rkp raivostui sinisen ehdotuksesta uusisuomi 19:21 03.10

Ruotsalaisen kansanpuolueen rkp:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson ihmettelee keskiviikkona ehdotusta, jonka mukaan sosiaali- ja terveysvaliokunnan keskeneräinen valinnanvapausmietintö tulisi lähetettää sosiaali- ja terveysministeriöön tarkistettavaksi.   Henrikson sanoo, että ehdotus on ennenkuulumaton.


”Täysin käsittämätöntä” - Rkp raivostui Sinisten ehdotuksesta uusisuomi 19:21 03.10

Ruotsalaisen kansanpuolueen rkp:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson ihmettelee keskiviikkona ehdotusta, jonka mukaan sosiaali- ja terveysvaliokunnan keskeneräinen valinnanvapausmietintö tulisi lähetettää sosiaali- ja terveysministeriöön tarkistettavaksi.    Henrikson sanoo, että ehdotus on ennenkuulumaton.


Tuula Amberla paljastaa X-lehdessä miten legendaarinen Lulu-kappale syntyi – parrakkaan miehen ehdotus salakapakassa muutti koko elämän iltasanomat 17:06 28.09

Muistatko legendaarisen Lulu-hitin? Laulaja Tuula Amberla paljastaa miten ”paheellinen” kappale sai alkunsa.


F1-autojen värityksestä vallankumouksellinen ehdotus MTV 13:16 27.09

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown ehdottaa, että säännöissä voisi sallia saman F1-tallin autojen kilpailuttamisen eri värityksissä.


Saamelaiskäräjät sai huonot kortit – hylkäsi luonnoksen uudesta saamelaiskäräjälaista iltasanomat 21:38 24.09

Saamelaiskäräjät joutui valitsemaan kahdesta huonosta vaihtoehdosta: hylätä tai hyväksyä kompromissiksi jäänyt lakiehdotus.


Moottorivalmistajat kumosivat halvemmat moottorit – FIA etsii kuumeisesti uutta ratkaisua tehojen nostamiseksi MTV 21:06 22.09

F1:n moottorivalmistajat Mercedes, Ferrari, Renault ja Honda ovat kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n ehdottamaa uutta moottoriehdotusta vastaan, uutisoi Auto, Motor und Sport.


Britannian May: Brexit-neuvottelut ovat umpikujassa iltasanomat 16:48 21.09

Britannian pääministeri Theresa May sanoo, että brexit-neuvottelut ovat umpikujassa. May ei hyväksy sitä, että EU torjui Britannian ehdotuksen ilman vastaehdotusta.


F1-tallipomo tyrmää kolmosautot: “Jos joku maksaa sen, niin voimme harkita” MTV 13:46 21.09

Formula ykkösissä kilpaileva Haas-talli ei tukisi ehdotusta mahdollistaa sarjan talleille kolmannet autot, kertoo tallipäällikkö Günther Steiner.


FIA-pomo lyttää F1-sarjan villin uudistusidean: "Erittäin epätodennäköistä" MTV 12:49 19.09

F1-sarjaan on ehditty kaavailla mallia, jossa kukin talli saisi käyttää kolmea autoa. Ehdotus tuskin saa osakseen riittävää kannatusta, katsoo Kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting.


Vauva.fi-sivuston keskustelijalta hulvaton ehdotus vääntöön kellojen siirrosta – UTC +2,5: ”Jättäisin siihen” iltasanomat 06:55 16.09

Kesä- ja talviajan puoliväliin voi luoda myös oman aikavyöhykkeen, koska aikavyöhykkeet jos mitkä ovat suhteellisia muuallakin maailmassa.


Kansalaisten tilitietojen Viitaluoman ura

Uutiset