Nyt on kyse Alkon monopolista: ”Myös väkevien alkoholijuomien markkina vapautuisi”, pelkää päihdejärjestö uusisuomi 12:13 11.10

Ehkäisevän päihdetyön järjestö EHYT ry kummastelee EU:n komission Suomelle antamaa lausuntoa alkoholin etämyynnistä. Yhdistyksen mielestä komission lausunto on ristiriidassa muun EU-lain kanssa.


Saako tämä laite hukkumiskuolemat kuriin? Isä keksi pelastusdronen, joka pelastaa henkiä MTV 20:25 26.07

Hukkumiskuolemat ovat surullinen ongelma kesähelteillä. Phoenixilaisisä Lee Kambar päätti ryhtyä tuumasta toimeen ja on keksinyt hukkumisia ehkäisevän, vedenpinnalla kelluvan dronen, joka havaitsee hengenvaaralliset tilanteet.


Trump antaa pian uuden määräyksensä maahanmuuttajaperheiden erottelusta MTV 20:29 20.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kertonut allekirjoittavansa ennaltaehkäisevän määräyksen, jotta maahanmuuttajaperheitä ei enää erotettaisi tähän astisen käytännön tavoin Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla.


"Suomea ei pystytä takavarikoimaan huumeettomaksi" – poliisi ja päihdetyöntekijä samaa mieltä tärkeimmästä puuttumistavasta MTV 06:02 18.06

Niin poliisi kuin ehkäisevän päihdetyön asiantuntija uskovat, että nuorten huumeiden käyttöön on tehokkainta puuttua silloin, kun kokeiluakaan ei ole vielä tehty.


Ikean virheelliset kaasukeittotasot päästävät liikaa häkää - asiakkaita kehotetaan kutsumaan korjaaja paikalle iltalehti 09:55 24.04

ELDSLÅGA-kaasukeittotasot, joita korjauskutsu koskee, ovat olleet myynnissä ainoastaan Euroopassa. Ikea tiedottaa kuluttajia korjauskutsulla. Yritys kutsuu korjattavaksi erän ELDSLÅGA-kaasukeittotasoja hiilimonoksidipäästöjen EU-standardissa määriteltyjen raja-arvojen ylittymisen vuoksi Ikean tiedotteen mukaan kaikki ennen 1.1.2018 Ikeasta ostetut ELDSLÅGA-kaasukeittotasot kutsutaan korjattavaksi ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä ja Belgian valvontaviranomaisten suorittaman tutkinnan seurauksena. Ongelman ratkaiseminen vaatii korjaajan käynnin. Korjauskäynti on asiakkaille maksuton.


Selvänä 12 vuotta ollut Colin Farrell halusi välttää riskit – palasi vieroitushoitoon vuosien jälkeen mtv 22:12 04.04

Näyttelijätähti Colin Farrell kirjautui vieroitukseen ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Kahden lapsen isä ei halunnut ottaa riskejä uudelleen ratkeamisen suhteen.


Yksinäinen Patrick, 24, kirjoitti someen pysäyttävän viestin – 13 ihmistä saapui pian avuksi, ja nyt mies on kansanliikkeen keulakuva iltasanomat 07:00 30.03

Yksinäisyydestä ja masennuksesta kärsinyt Patrick Cakirli sai apua tuntemattomilta koskettavalla tavalla. Nyt hän on yksinäisyyttä ehkäisevän kansaliikkeen keulakuva Tanskassa.


Pekka Rinteen harmina terrorimotiivin mahdollisuutta Kölnin

Uutiset